Zaten 1.5 saat verdiler pastayı üfleyip kesip foto çekip ANCA biter diye düşündüm. Çok mu kötü oluyor ya? Mekan olarak gittiğim en iyi şube Kozyatağı. Ama karasızımkozyatağını bilmem ama mc donaldsta kutlama yapmış biri olarak söyleyim.bebeklere göre değil.çoluk çocuk çok rahatsız olduk.avm lerin bazılarında doğumgünü kutlanacak özel mekanlar oraları tavsiye ederim.ama rakam nasıl olur bilmiyorum.
Fiyat olarak bizi AŞTI orası canım ama caddebostan daki ile görüştükhello kıty atasehır olma mı ?? cok şık bı yer...
Fiyat olarak bizi AŞTI orası canım ama caddebostan daki ile görüştük
Yok canım 1 yer vardı adam gibi oda nerden para çarpsam dedi. Normalde pasta 200 tl adam 300 tl diyor mekan parası cart curt 1 yaş için fazla geldi işin aslıevet uçmuşlar.bulundugun yerde butık pastaneler varsa onlarla ıletısıme gecsen canım...onlar daha uygun sankı...
Anladım canım gelecek olan arkadaşlarımız onlarıda bebek hep. Pastamızı ve diğer şeyleri biz götürcez. Ama korktum aslında evde yapmak daha mı iyi sence?1 yaş doğum günü ve ikiz bebekler.benim oğlum 7 yaşındaydı onları ,annelerini akrabaları topla otur ye iç foto derken 3 -3,5 saat sürdü.her tarafları ketçap mayonez .kahve isteyenle beğenmeyenler koku.... belki bana rastladı bilmiyorum.
yeni 1 yaş kutladım 2. oğlum için evde yaptım ben ama süslü tabaklar bardaklar neler neler aldım.orada nasıl olur bilemiyorum.
Anladım canım gelecek olan arkadaşlarımız onlarıda bebek hep. Pastamızı ve diğer şeyleri biz götürcez. Ama korktum aslında evde yapmak daha mı iyi sence?
Yok canım 1 yer vardı adam gibi oda nerden para çarpsam dedi. Normalde pasta 200 tl adam 300 tl diyor mekan parası cart curt 1 yaş için fazla geldi işin aslı
Evde yapmaya karar verdim arkadaşlar sayesinde. Evet Büyüyünce Seçenek daha artacak. Teşekkürlerayy ne tatlı yaa mutemelen hatırlamayacak ama ilerde fotolara bakınca nasıl yüzü gülecekevde yapmanız iyi olmuş biraz daha büyüyünce palyaço falan getirebileceğiniz bir yerde yaparsınız hem oda eğlenir ve hatırlar
şimdiden kutlu olsun nice nice yaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?