• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi alabilir miyim?

eylul2807

Supermom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9.516
2.180
448
konuyu yanlış yere açtım sanırım! Ama fikirlerinize ihtiyacım var. İstanbul Kozyatağı McDonalds da doğum günü yapan var mı? Ikizlerim 1 yaşına girecek ve kalabalık cevremiz evde yapamam! McDonald's görüştük fiyatları çok uyun animatör felanda sağlıyorlarmış! Sizin tecrübelerinizi alabilirm?
Teşekkürler

kozyatağını bilmem ama mc donaldsta kutlama yapmış biri olarak söyleyim.bebeklere göre değil.çoluk çocuk çok rahatsız olduk.avm lerin bazılarında doğumgünü kutlanacak özel mekanlar oraları tavsiye ederim.ama rakam nasıl olur bilmiyorum.

kozyatağını bilmem ama mc donaldsta kutlama yapmış biri olarak söyleyim.bebeklere göre değil.çoluk çocuk çok rahatsız olduk.avm lerin bazılarında doğumgünü kutlanacak özel mekanlar oraları tavsiye ederim.ama rakam nasıl olur bilmiyorum.
Zaten 1.5 saat verdiler pastayı üfleyip kesip foto çekip ANCA biter diye düşündüm. Çok mu kötü oluyor ya? Mekan olarak gittiğim en iyi şube Kozyatağı. Ama karasızım

1 yaş doğum günü ve ikiz bebekler.benim oğlum 7 yaşındaydı onları ,annelerini akrabaları topla otur ye iç foto derken 3 -3,5 saat sürdü.her tarafları ketçap mayonez .kahve isteyenle beğenmeyenler koku.... belki bana rastladı bilmiyorum.
yeni 1 yaş kutladım 2. oğlum için evde yaptım ben ama süslü tabaklar bardaklar neler neler aldım.orada nasıl olur bilemiyorum.

evet uçmuşlar.bulundugun yerde butık pastaneler varsa onlarla ıletısıme gecsen canım...onlar daha uygun sankı...
Yok canım 1 yer vardı adam gibi oda nerden para çarpsam dedi. Normalde pasta 200 tl adam 300 tl diyor mekan parası cart curt 1 yaş için fazla geldi işin aslı

1 yaş doğum günü ve ikiz bebekler.benim oğlum 7 yaşındaydı onları ,annelerini akrabaları topla otur ye iç foto derken 3 -3,5 saat sürdü.her tarafları ketçap mayonez .kahve isteyenle beğenmeyenler koku.... belki bana rastladı bilmiyorum.
yeni 1 yaş kutladım 2. oğlum için evde yaptım ben ama süslü tabaklar bardaklar neler neler aldım.orada nasıl olur bilemiyorum.
Anladım canım gelecek olan arkadaşlarımız onlarıda bebek hep. Pastamızı ve diğer şeyleri biz götürcez. Ama korktum aslında evde yapmak daha mı iyi sence?

Anladım canım gelecek olan arkadaşlarımız onlarıda bebek hep. Pastamızı ve diğer şeyleri biz götürcez. Ama korktum aslında evde yapmak daha mı iyi sence?

evde 35 kişiydik :) sesler ,koşturmaca vs ama sonuç güzel oldu.hiç birşey içimde kalmadı.her yeri süsledim.özel kağıt tabaklar bardaklar süsler aldım.adını yazdırdım bardaklara.ben biraz abarttım belki ama kendinde süsleyebilirsin.sağolsunlar gelenlerde bir tabak bir şeyle geldiler.hem temiz bir ortamda hem vakit kısıtlaması olmadan eğlendik.yani açıkçası ileride mcdonalds gibi yerlere zaten çocuk isteyip gideceksin.ilk yaş için hani daha cici bici bir yer olsa yada evi olsa daha iyi diye düşünüyorum.

Yok canım 1 yer vardı adam gibi oda nerden para çarpsam dedi. Normalde pasta 200 tl adam 300 tl diyor mekan parası cart curt 1 yaş için fazla geldi işin aslı

çokmuş ya..hıc mekan bulamazsan ozman bı cok kısıyı eleyıp ıstedıgın kişileri evınde toplaman gerekıcek.cunku cok pahalı mekanlar

Saolun kızlar evde yapacam karar verdim. Az kişi çağırırIz daha iyi olur paniksiz. Çok teşekkürler

ayy ne tatlı yaa mutemelen hatırlamayacak ama ilerde fotolara bakınca nasıl yüzü gülecek :KK49: evde yapmanız iyi olmuş biraz daha büyüyünce palyaço falan getirebileceğiniz bir yerde yaparsınız hem oda eğlenir ve hatırlar :KK76:

şimdiden kutlu olsun nice nice yaşlara :KK15:

ayy ne tatlı yaa mutemelen hatırlamayacak ama ilerde fotolara bakınca nasıl yüzü gülecek :KK49: evde yapmanız iyi olmuş biraz daha büyüyünce palyaço falan getirebileceğiniz bir yerde yaparsınız hem oda eğlenir ve hatırlar :KK76:

şimdiden kutlu olsun nice nice yaşlara :KK15:
Evde yapmaya karar verdim arkadaşlar sayesinde. Evet Büyüyünce Seçenek daha artacak. Teşekkürler:KK15:

Evde yapmak daha iyi , yinede sen bilirsin tabii..

Ben goruyorum arada bir Mc Donalds da kutlayanlari ..
Ama pek hosuma gitmiyor orasi.

Back