Fikirlerinize,yorumlarınıza ihtiyacım var..

Saygısız bir evlilik yürümez. Ayrıl gitsin.

3 yıllık evli 4 yıldır da birlikteyiz defalarca tartıştık ağzımızdan çıkan en büyük hakaret saçmalama kelimesidir. Biz tartışsak da ailelerden biri arayınca yansıtmadık onlara iyiyiz dedik. Saygısız bir adamla ömür geçer mi!!

Annenize ağır konuşması konusunu nasıl hallettiniz? En azından hatalı olduğunu kabul etti mi? Size ettiği hakaretleri sineye çekmeniz sizin takdirinizdir ama hiç bir anne saygısızlığı haketmez. Hangi aşk bu saygısızlığı kabullenebilecek kadar büyüktür. Kaldı ki siz körkütük aşık olmadığınızı söylüyorsunuz. Annenize yapılan saygısızlık konusunda mantığınız ne düşünüyor?

M magicat kavgalarımızı ben aileme yansıtmamaya çalışıyorum fakat onun en sevmediğim huyuda annesinin ilişkimizin ortasında olması. Şundan çok eminim ki benim karşıma her konuda annesinin düşünceleriyle geliyor bunu söylediğimde de 'ben kaç yaşında adamım aklım yokmu' diye kavgaya başlıyoruz. Bugün bir konuyla ilgili konuşuyoruz yarın bana bambaşka düşüncelerle geliyor. Muhakkak birilerinin laflarıyla geliyor farkındayım ama ısrarla kabul etmiyor. Bu arada beraberken hiç kavgamız olmuyor bütün kavgalarımız telde oluyor. C caninfistigi kavganın olduğu gün annesiyle beraber gelip özür dilediler fakat annem çok kırılmış olduğundan elini öptürmedi. Hatasının farkında tabi ama bunuda sinirli olmasına veriyor. Ama ben bunu kabul edemiyorm.Dediğim gibi ben belki kaldırabilirim ama benim anneme yapılan terbiyesizliğin hiçbir açıklaması olmaz.Annem kararı bana bıraktı ama olumsuz olduğunu da söyledi. Bu durumda ben zaten annemin onaylamadığı bi adamla sonumu ne kadar düşünebilirim ki.Bir daha yapmayacağını bilsem yoluma bakarım belki ama bununda garantisi yok çünkü oda kendini biliyor bende. Bu huyu yüzünden ilişkiyi bitirmem ona karşı haksızlık olur mu? yada benim hep alltan almam gerekn bir durum varda benmi büyütüyorum bilmiyorum..

5 ay içinde size hakaret eden adam bir sene sonra sizi döverde. hakaret bile olmaması için yeterli sebep. seven insanın kaybetme korkusu olur kendine çeki düzen verir ve sevdiği kadına en ufak kötü söz söyleyemez söyletmezde. bundan koca değil adam bile olamamış . kafanız nasıl karışık bu durumda onu anlayamadım. evlenilicek biri gibi mi geliyor size

Böyle bir insanla kesinlikle EVLENME...!!!
Kendin söylüyorsun 2 günde bir kavga ediyoruz diye bile bile mutsuz olmak niye?
Bak şimdi 'zararın neresinden dönersen kardır' evlenince o işler öyle olmuyor.
evleniğinemi yanarsın yoksa bu evliliğin senden götürdüklerine mi?
Yol yakınken dön canım.Boşu boşuna mutsuz olacağın bir hayatın içine atma kendini.Yine de hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

Arkadasim insanlar kimleri kimleri silip atıyor bu saydigin sebepler yuzunden. Yillarca görüşüp beraber büyüdükleri aşklarını, onlarca yillik kocalarini, cocuklarinin babalarini birakiyorlar sen hala 5 aydir gorucu usulü tanidigin adamin bu tavirlarina katlaniyorsun. kac tane hayatin var senin? Valla benim bir tane ömrüm var onu da göz göre göre böyle görünen köy kasaba olur mu ki diye dusunerek tuketmem senin hayat hakkin yuzlerceyse belki bir ihtimal devam edersin

Aman boşver kendini düşün biraz babanın oğlu değil ya derdini çekeceksin. Ailem de istemiyor ben de istemiyorum de bitir kurtul bu yükten

sevgisinden şüphem yok fakat karakteri böyle olduğu için kendiside birşey yapamıyor diye düşünmüştüm. En son kavgamızdan sonra benim ayrılık konusunda ne kadar ciddi olduğumu görünce,hem kavgalarda azalma hemde bana karşı davranışlarında değişiklikler oldu. bu adam şimdiye kadar benimle hep kavga halindeydi son 2 hafta içinde tamamen değişmiş durumda. şimdi kararımı neye göre hangi haline göre vermeliyim.! kafam bu yuzden karışık arkadaşım. yorum için teşekkürler bu arada.

yelizkaan yorumun ve güzel dileklern için teşekkürler arkadaşım.

ne güzel söylemişsin arkadaşım. inan durumun içindeyken birşeyleri görmüyosun yada kaçırıyosun. etrafımdaki herkes niye bu durumu çektiğimi, kim için neye uğraştığımı soruyolar. bende bilmiyorum belki de artık hayatımda bişeyler olsun istiyorum ama ben hiç böyle bi adam olsun istememiştim..

Ne kadarda dogru demissiniz adamin karakteri boyle. Can cikar huy cikmaz. Suan degisse nolur olmadigi biri gibi dvranmaya calisiyor birsureligine sonra yine aynisi olucak. Bence vermeniz karari sizde biliyosunuzda baskasini bulamam korkusumu yasiyosunuz bilemedim. Cunku oyle bi adami akli basinda hic bi kisi sevmez adam yerine koymaz.umarim mantikli kararlar alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…