Her birinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Bu adama kör kütük aşık değilim elbette ama biz birseyler olmasını istediğimiz için oldu. Ve en son kavgaya kadar yinede anlaşabiliceğimizi düşünüyordum. Fakat son olayda bende artık hem ondan hem evlilikle ilgili herşeyden soğudum. Bunu konuştuğumuzda ne kendisi nede ailesi hiçbir şekilde kabul etmiyor. Ailesi oldukça 'elâlem ne der' düşüncesinde oldukları için olan kavgaları çok normal karşılayıp bu işin ne olursa olsun evlilikle sonuçlanacağını düşünüyor,istiyorlar. Son bir şans devam ediyoruz ama 30 yaşından sonra bi adamın değişmesini beklemek hata.Kaldı ki huylar aynı davranışlar aynı, sadece artık üzerime çok fazla gelmiyor. Buda evlilikten sonra eskiye dönecek bi durum gibi.
5 ay içinde size hakaret eden adam bir sene sonra sizi döverde. hakaret bile olmaması için yeterli sebep. seven insanın kaybetme korkusu olur kendine çeki düzen verir ve sevdiği kadına en ufak kötü söz söyleyemez söyletmezde. bundan koca değil adam bile olamamış . kafanız nasıl karışık bu durumda onu anlayamadım. evlenilicek biri gibi mi geliyor size
Arkadasim insanlar kimleri kimleri silip atıyor bu saydigin sebepler yuzunden. Yillarca görüşüp beraber büyüdükleri aşklarını, onlarca yillik kocalarini, cocuklarinin babalarini birakiyorlar sen hala 5 aydir gorucu usulü tanidigin adamin bu tavirlarina katlaniyorsun.kac tane hayatin var senin? Valla benim bir tane ömrüm var onu da göz göre göre böyle görünen köy kasaba olur mu ki diye dusunerek tuketmem senin hayat hakkin yuzlerceyse belki bir ihtimal devam edersin
Ne kadarda dogru demissiniz adamin karakteri boyle. Can cikar huy cikmaz. Suan degisse nolur olmadigi biri gibi dvranmaya calisiyor birsureligine sonra yine aynisi olucak. Bence vermeniz karari sizde biliyosunuzda baskasini bulamam korkusumu yasiyosunuz bilemedim. Cunku oyle bi adami akli basinda hic bi kisi sevmez adam yerine koymaz.umarim mantikli kararlar alirsinizsevgisinden şüphem yok fakat karakteri böyle olduğu için kendiside birşey yapamıyor diye düşünmüştüm. En son kavgamızdan sonra benim ayrılık konusunda ne kadar ciddi olduğumu görünce,hem kavgalarda azalma hemde bana karşı davranışlarında değişiklikler oldu. bu adam şimdiye kadar benimle hep kavga halindeydi son 2 hafta içinde tamamen değişmiş durumda. şimdi kararımı neye göre hangi haline göre vermeliyim.! kafam bu yuzden karışık arkadaşım. yorum için teşekkürler bu arada.