Ben görücü usulü biriyle tanıştım.Olaylar haliyle çok çabuk oldu aileler fazla uzamasını istemediği için yaklaşık 5 ay içerisinde tanışma,söz, nişan oldu. Buraya kadar sorunlar vardı ama ufak tefek konulardan çıkan kavgalar olduğu için üzerinde hiç durmadım. Karşımdaki adam sinirlendiğinde gözü hiçbirşeyi görmeyen ve beni anında gözden çıkarıp her kavgada ilişkiyi bitirebilen bi adam. Ama onu tanıdığımı düşünerek içini,niyetini bildiğim için umursamadım belkide bu tavırlarını. Nişana kadar bi şekilde geçti hatta nişandan bir gün önce yine kavga ettik düğün falan istemiyorum diyerek teli yüzüme kapattı. Nişan günü hiçbişey olmamış gibi geçişti her iki tarafta sakin. Hemen nişan akşamında kavga başladı,nişanın ikinci günü yine bir kavga ve nişan atıldı. Aileler biraraya geldi konuşuldu ve bir şans daha verdik birbirimize. Şunuda belirtmek isterim kendisinin kızgın olduğunu o anlarda hiçbirşeyi görmediğini kendiside defalarca söylüyor. Fakat burda asıl sorun bizim 2 günde bir kavga halinde olmamız. En son olarakta anneler kavga edince yine bir sinirle benim üzerime geldi. Bana söylediği lafları artık umursamıyorum ama anneme karşı ağır konuşunca bende sakin kalamadım ve şiddetli bi şekilde kavga ettik. Bu olaydan sonra ailem kesinlikle istemediğini defalarca söylediler ve çevremdeki birçok kişi bu işin yürümeyeceğini söylüyor. Bende görüyorum bunu fakat defalarca beni sevdiğini söyleyen adamın bana bu kadar hakaret etmesi,bu kadar kötü davranması şimdiden yıprattı beni.Etrafımdaki herkes olumsuz ama onun bu ilişkiyi bitirmeye niyeti yok. Bu işin yürümeyeceğinibende görüyorum ama bu yola beraber çıktığımız için ona söyleme cesaretimde yok.Şuan ne düşündüğümü ne istediğimi bilmiyorum iyice karıştım. En ufak yoruma ihtiyacım var ..okuyana dinleyene şimdiden teşekkür.
Evlenince her gun boyle bir adama katlanabileneceksen koyver gitsin. Ama hayat cekilmez soyleyim oyle biriyle.Ben görücü usulü biriyle tanıştım.Olaylar haliyle çok çabuk oldu aileler fazla uzamasını istemediği için yaklaşık 5 ay içerisinde tanışma,söz, nişan oldu. Buraya kadar sorunlar vardı ama ufak tefek konulardan çıkan kavgalar olduğu için üzerinde hiç durmadım. Karşımdaki adam sinirlendiğinde gözü hiçbirşeyi görmeyen ve beni anında gözden çıkarıp her kavgada ilişkiyi bitirebilen bi adam. Ama onu tanıdığımı düşünerek içini,niyetini bildiğim için umursamadım belkide bu tavırlarını. Nişana kadar bi şekilde geçti hatta nişandan bir gün önce yine kavga ettik düğün falan istemiyorum diyerek teli yüzüme kapattı. Nişan günü hiçbişey olmamış gibi geçişti her iki tarafta sakin. Hemen nişan akşamında kavga başladı,nişanın ikinci günü yine bir kavga ve nişan atıldı. Aileler biraraya geldi konuşuldu ve bir şans daha verdik birbirimize. Şunuda belirtmek isterim kendisinin kızgın olduğunu o anlarda hiçbirşeyi görmediğini kendiside defalarca söylüyor. Fakat burda asıl sorun bizim 2 günde bir kavga halinde olmamız. En son olarakta anneler kavga edince yine bir sinirle benim üzerime geldi. Bana söylediği lafları artık umursamıyorum ama anneme karşı ağır konuşunca bende sakin kalamadım ve şiddetli bi şekilde kavga ettik. Bu olaydan sonra ailem kesinlikle istemediğini defalarca söylediler ve çevremdeki birçok kişi bu işin yürümeyeceğini söylüyor. Bende görüyorum bunu fakat defalarca beni sevdiğini söyleyen adamın bana bu kadar hakaret etmesi,bu kadar kötü davranması şimdiden yıprattı beni.Etrafımdaki herkes olumsuz ama onun bu ilişkiyi bitirmeye niyeti yok. Bu işin yürümeyeceğinibende görüyorum ama bu yola beraber çıktığımız için ona söyleme cesaretimde yok.Şuan ne düşündüğümü ne istediğimi bilmiyorum iyice karıştım. En ufak yoruma ihtiyacım var ..okuyana dinleyene şimdiden teşekkür.