Fikirlerinize,yorumlarınıza ihtiyacım var..

simlayla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
180
3
Ben görücü usulü biriyle tanıştım.Olaylar haliyle çok çabuk oldu aileler fazla uzamasını istemediği için yaklaşık 5 ay içerisinde tanışma,söz, nişan oldu. Buraya kadar sorunlar vardı ama ufak tefek konulardan çıkan kavgalar olduğu için üzerinde hiç durmadım. Karşımdaki adam sinirlendiğinde gözü hiçbirşeyi görmeyen ve beni anında gözden çıkarıp her kavgada ilişkiyi bitirebilen bi adam. Ama onu tanıdığımı düşünerek içini,niyetini bildiğim için umursamadım belkide bu tavırlarını. Nişana kadar bi şekilde geçti hatta nişandan bir gün önce yine kavga ettik düğün falan istemiyorum diyerek teli yüzüme kapattı. Nişan günü hiçbişey olmamış gibi geçişti her iki tarafta sakin. Hemen nişan akşamında kavga başladı,nişanın ikinci günü yine bir kavga ve nişan atıldı. Aileler biraraya geldi konuşuldu ve bir şans daha verdik birbirimize. Şunuda belirtmek isterim kendisinin kızgın olduğunu o anlarda hiçbirşeyi görmediğini kendiside defalarca söylüyor. Fakat burda asıl sorun bizim 2 günde bir kavga halinde olmamız. En son olarakta anneler kavga edince yine bir sinirle benim üzerime geldi. Bana söylediği lafları artık umursamıyorum ama anneme karşı ağır konuşunca bende sakin kalamadım ve şiddetli bi şekilde kavga ettik. Bu olaydan sonra ailem kesinlikle istemediğini defalarca söylediler ve çevremdeki birçok kişi bu işin yürümeyeceğini söylüyor. Bende görüyorum bunu fakat defalarca beni sevdiğini söyleyen adamın bana bu kadar hakaret etmesi,bu kadar kötü davranması şimdiden yıprattı beni.Etrafımdaki herkes olumsuz ama onun bu ilişkiyi bitirmeye niyeti yok. Bu işin yürümeyeceğinibende görüyorum ama bu yola beraber çıktığımız için ona söyleme cesaretimde yok.Şuan ne düşündüğümü ne istediğimi bilmiyorum iyice karıştım. En ufak yoruma ihtiyacım var ..okuyana dinleyene şimdiden teşekkür.

Hayatın boyunca azar ısıtmak hakaret duymak istiyisan evlen. Sonra arada birde döver. Ama napsın adam sinirli kızınca gözü bişey görmüyor. Ailende demiş olmaz diye. Uzatma artik yoluna bak.

ailelr tanıştırmış sizi ve ailen istemiyor sende bu adamı taşıyabileceğini düşünüyorsan devam et ama ailen arkanda olmassa sende boşver üstüne düşme akışına bırak tatlım

arkadaşım yakın tanıdığım biri bu hatayı yaptı ailesi evlenme diye diretti benim mutlu olmamı istemiyorsunuz falan filan diye kavgalar etti şimdi çok pişman ve mutsuz hep yüzü asık sen karar ver artık bir ömür kavga gürültü kim çeker

Uygun değilse evlenme nişanlanmak deneme Dönemidir de olmuyorsa at nişanı

Bu anlattığın şartlarda evlenilmez zaten

Yalnız hepsini anladım da anneler nasıl kavga etti çocuk mu bunlar

Kısaca uygun değilsiniz

bu adama aşık olsaydın derdim ki çok seviyor gözü kör.iyi de sen her şeyin farkındasın zaten.ona neyi söyleyemiyorsun anlamadım?o tartışmalarda ayrılalım diyebiliyorsa senin de anneme söylediklerini hazmedemiyorum sinirlenince gözün bir şey görmüyor kusura bakma arkadaşım buraya kadarmış.deyip yolverme hakkın var diye düşünüyorum.evlenince hiiiiiç önünü alamazsın o tatlı hayaller falan hikaye.burada ne hayatlar okuyoruz biz bırak gitsin uğraşma...

Bir an once bitirmenizi tavsiye ederim. Sinirlenince gozu bir sey gormuyor da ne demek? Bu sekilde her yaptigi sey mesru mu kabul edilecek? Once had bayanlar, once had. Herkes haddini bilecek.

Ya ailene bile saygısızlık yapmış biri evlenince sana nasıl davranır bir düşünsene?
Sevmek bir yere kadar geçerli arkadaşım aklını başına al.
Resmen kendini ateşe atıyorsun kendine gel ayrıl hemen.

Her birinize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. Bu adama kör kütük aşık değilim elbette ama biz birseyler olmasını istediğimiz için oldu. Ve en son kavgaya kadar yinede anlaşabiliceğimizi düşünüyordum. Fakat son olayda bende artık hem ondan hem evlilikle ilgili herşeyden soğudum. Bunu konuştuğumuzda ne kendisi nede ailesi hiçbir şekilde kabul etmiyor. Ailesi oldukça 'elâlem ne der' düşüncesinde oldukları için olan kavgaları çok normal karşılayıp bu işin ne olursa olsun evlilikle sonuçlanacağını düşünüyor,istiyorlar. Son bir şans devam ediyoruz ama 30 yaşından sonra bi adamın değişmesini beklemek hata.Kaldı ki huylar aynı davranışlar aynı, sadece artık üzerime çok fazla gelmiyor. Buda evlilikten sonra eskiye dönecek bi durum gibi.

İki günde bir kavga ediyormuş sunuz bu kısacık zamanda bu çok fazla. Sinirim den çok sinirliydim o lafları ondan ettim gibi bir savunma mı olur. Zaten ilişkilerde sinirli olunca insanın gerçek yüzünü anlarsın. Evlenince sinir ine hakim mi olacakki böyle bir savunma yapıyor. Hakaret ailelere varacak boyuta gelmiş. Balık baştan kokar. Kendinizi yakmayın

Nikahta keramet yok diyen arkadasa katiliyorum,cevremdeki insanlardan cok iyi biliyorum.
Bir kere bayana hakaret eden adam asla duzelmez ! Ikincisi sana saygisi olsa degil annene kedine bile pisst demez dememeli.
Bende evliyim ve esler arasinda sayginin olup olmamasi kucuk gorunen buyuk ayrintilarda gizli,ancak sizin hicte kucuk ayrintilar degil,kabak gibi ortada saygisizligi..!

Şöyle izah edeyim; Sevgililik döneminde hersey daha ateşli. Aşk,mutluluk,cinsellik.. Evlenince bunlar artık sıradan ve monoton. Sevgililik döneminde aşk daha canlı çünkü sürekli birlikte degilsiniz ve bu insana özlem duygusu katıyor. Evlenince artık hep aynı evin içinde,aşk sönüyor. Kalırsa geriye sevgi kalıyor. E ama bu adam daha sana aşık olduğunu söylediği sevgililik döneminde sana böyle yapıyorsa, evliligin getirdiği tek duzelikte neler yapar??? Bence sen otur bi bunu düşün. He bu arada; ben evli degilim. Bunları bilmek için insanları gozlemlemek ve akıl başlı başına yeterli. Zaten öyle olmasa, seninle benzer şeyler yaşadığım için iliskimi bitirmiş olmazdim. Eski konularimdan gorebilirsin.

Evet cikom ,insan sinirli anında kendini belli eder bu düşüncelerle çok kez gidiyorum ona fakat onun savunması 'biz hiçmi kavga etmicez hiçmi sorun olmayacak kimse dört dörtlük değil büyütüyosun' tavrıyla yaklaşıyor. Tamam ben zaten kusursuz bir ilişki olsun demiyorum ama çevreme baktığımda bizim ilişkimizde olağanüstü kavgalar oluyor. @hln21 inan en çok istediğim,özendiğim şeydi çiftler arasındaki saygı, sınandığım şeyde bu oluyor sanırım.. gzddmrlli tam olarak bunuda düşünüyorum. henüz evlenmeden birbirimize en yakın,en sıcak,en saygılı olmamız gereken zamanlar belki,şimdiden böyleyiz evlenince aşk bitince olacaklardan korkuyorum. Çünkü bu adamın saygısı yok görüyorum. Çok büyük konuşmuş olmalıyım ki Allah bununla sınıyor beni.

çok şükür nişanlıyken görmüşsün herşeyi, bitir gitsin herkes için en iyisi..

kesinlikle bitir devam edersen ileride çoook ağlarsın ki buseferde senin suçun olur bile bile lades denilmez...

Evlenince her gun boyle bir adama katlanabileneceksen koyver gitsin. Ama hayat cekilmez soyleyim oyle biriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…