• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacımız var :|

tuuubaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
157
28
118
İstanbul
biz mutfak dolaplarımızı yenilemek istiyoruz fakat çok kararsız kaldık annemle.
benim de aklıma burası geldi zamanında çok yardımınız dokundu bana :)

bizim mutfağımız çok çok büyük bi mutfak sayılmaz ama küçük de değil.
aklımızdaki renkler; alt ve üst dolaplar beyaz tezgah siyahtı.Ama mutfak fayanslarımız krem ve onları değiştirme şansımız yok.
Bu sebeple bütün dolaplar beyaz olunca çok soluk durur mu diye düşünmeden edemedik.
Şimdiki düşüncemiz ise üst dolaplar beyaz altlar ise siyah olursa nasıl durur ?
Bu şekilde mutfağını kullanan var mı acaba temizliği nasıl olur böyle mutfakların?
Ve alt dolaplar siyah olursa tezgah ne renk olmalı?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden :)

biz mutfak dolaplarımızı yenilemek istiyoruz fakat çok kararsız kaldık annemle.
benim de aklıma burası geldi zamanında çok yardımınız dokundu bana :)

bizim mutfağımız çok çok büyük bi mutfak sayılmaz ama küçük de değil.
aklımızdaki renkler; alt ve üst dolaplar beyaz tezgah siyahtı.Ama mutfak fayanslarımız krem ve onları değiştirme şansımız yok.
Bu sebeple bütün dolaplar beyaz olunca çok soluk durur mu diye düşünmeden edemedik.
Şimdiki düşüncemiz ise üst dolaplar beyaz altlar ise siyah olursa nasıl durur ?
Bu şekilde mutfağını kullanan var mı acaba temizliği nasıl olur böyle mutfakların?
Ve alt dolaplar siyah olursa tezgah ne renk olmalı?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden :)

cnm siyah beyaz kombinasyonunda kesin karalı mısınız, krem fayanslarla pek uygun olmaz gibi sanki. Ama yine de sen bilirsin. Belki tezgahı da krem rengi seçerek fayansların göze batmasını engelleyebilirsiniz cnm...

canım değer verip de cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
şu anki dolaplar kahverengi abanoz rengine yakın o yüzden aynı tonlarda olsun istemiyoruz.
çok kararsızız.
fayanslar krem ama baya açık bi renk içinde çaprazlama gelen beyaz çizgileri var fayansların.
keşke mümkün olsa da fayansları değiştirebilsek ama ne yazıkki mümkün değil :/

çok mu kötü olur siyah beyaz :/

canım değer verip de cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :)
şu anki dolaplar kahverengi abanoz rengine yakın o yüzden aynı tonlarda olsun istemiyoruz.
çok kararsızız.
fayanslar krem ama baya açık bi renk içinde çaprazlama gelen beyaz çizgileri var fayansların.
keşke mümkün olsa da fayansları değiştirebilsek ama ne yazıkki mümkün değil :/

çok mu kötü olur siyah beyaz :/

çok açık renkse ve içinde beyazları varsa kötü durmaz heralde. aslında şöyle de olabilir dolaplar, açık krem kırmızı ya da açık krem bordo... krem fayanslar ve krem simli tezgahla muhteşem olur. mesela resimdeki beyazların açık krem olduğunu düşün.
$LAKE-M~1.webp

cnm ama siyah beyaz içinizde kalacaksa boşverin uyumu falan, sonuçta hep aklınızda o kalır.

ama siyah beyaz mı yoksa sade beyaz mı dersen, sade beyaz diyorum. alt üst parlak lake beyaz, fayanslar ve tezgah krem... zaten fayanslarda beyaz da varmış. gayet uyumlu olur. bnm fikrim bu cnm ama zevk meselesi, içinizi açan bi renk olur inş... kolay gelsin.

Buna ne dersin? Siyah beyaz uyumu güzel olmuş... Kremle de uyar diye düşünüyorum
245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L.jpg

www.ogt.com.tr adresinden buldum...

Eklentiler

• $245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L.webp
    $245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L.webp
    15 KB · Görüntüleme: 63
Back
X