- 28 Mayıs 2015
- 282
- 115
- Konu Sahibi sailor moon
Merhaba kızlar, size sormaya karar verdim artık bu gün. Ben de neredeyse hepiniz gibi sevdiğini çok sahiplendiği için kıskanan biriyim. Yalnız şöyle bir problemimiz var. Benimki denk gelince ya da bazen özellikle aratarak şu çıplak poz verenleri, modelleri falan aratıyor. ilk denk geldiğimizde yapma ben sevmem böyle şeyleri dedim. Gizli yapmaya çalıştı yine yakalandı. Bir çok kez de tartışmasını yaptık. Benim alışmam gibi bir durum söz konusu olmayacak çünkü cidden sinir oluyorum bazen telefonunu falan yutturasım geliyor. Ama onun savunması şu "Her erkek gibi bakıyorum sadece ne var bunda?" Yani insan neden durup dururken twerk(şu popolarını salladıkları hareket) yaparak ünlü olmuş sürekli poposunun fotoları koyan kadınları izler ki? Üstelik sağlık problemlerim ve dikkatsizliğim dolayısıyla çok kilo aldığım için kendimi de beğenmiyorum. Düşünün yani nasıl bir sinir harbi içindeyim.
Nasıl anlatmalıyım ben bu adama böyle devam etmemesi gerektiğini? Ne yapsam vazgeçer bu davranışlarından? tavsiyelerinizi acil bekliyorum.
Nasıl anlatmalıyım ben bu adama böyle devam etmemesi gerektiğini? Ne yapsam vazgeçer bu davranışlarından? tavsiyelerinizi acil bekliyorum.