Fikirlerinize ihtiyacım var.

Sista11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
20
4
1
Bundan uzun bi süre önce bir erkek arkadaşım vardı. Ama o zamanlar fazla hassastı çok fazla peşimdem koştu ve kabul ettirdi bana. Ama çok sürmedi ilişkimiz bitti. Ve bana çok kızgın ayrıldı düşman oldu resmen. Şuan sürekli karşılaşıyoruz hep onn gittiği yerlerde buluyorum kendimi bakmadığım zamanlarda baktığını farkediyorum. Nerdeyse hergün karşılaşıyoruz. Ama ben bakamıyorum selam versem bile almaz diye yaklaşmıyorum. Çnkü birini sevmiş be şuan onu unutamamış duyduklarıma göre. En son bir hesaptan mesaj atmaya karar verdim , attım. Ancak onu görmedi ve ne zaman görür bunu bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini kestiremiyorum ve artk sabrım kalmadı. Bi sonuç istiyorum en azndan konuşmak istiyorum. Napsam sizce dikkatini çekmek için

uzun süre önce bitmiş ilişkiniz ve o bunun üstüne başkasıyla çıkmış ve onu unutamamış hala... bence hiçbir şey yapmayın,o zaten istiyo olsa sizi arardı konuşurdu bir şekilde. Boşverin bence

Hayatına başka biri girdiyse bırakın gitsin.
Uğraşmayın.
Arada biri olduysa insanın canı yanar.

Hayatına başka biri girdiyse bırakın gitsin.
Uğraşmayın.
Arada biri olduysa insanın canı yanar.

Evet doğru ama 4 yıl oldu nerdeyse ve benimde ilişkim oldu bu sürede. O yüzden onu düşünmüyorum bir bağlantı kurmak istiyorum. Bu kadar zamanın üstüne mantıklı değil aslında ama engel olamıyorum

Rahat battı diyorsun yani. Bir başkasını severken suan seninle Bi ilişkiye başlasa bile, seni kullanmış olacak. Ama ben yarabandı görevini severek yerine getiririm diyorsan, bilemem tatlım. Yerinde olsam uzak dururdum

Sadece aklı onda diye duydum. Aşık olduğu yada onun peşinden koştuğu yokki

Akli onda olmasi da yeterli birsebep. Illa kopek gibi mi olmasi lazim etrafinda. Anormal durumu lutfen normal durummus gibi algilama canim onun akli baskasnda seni yara bandi olarak gorur

Niye ısıtıp ısıtıp aynı yemeği yiyorsunuz.
Durmadan karşılaşıyormuşsunuz zaten. Konuşmak istese gelirdi. İstemiyor demek ki.

Ilgisini cekmeye calismana gerek yokki zaten neredeyse hergun karsilasiyormussunuz, konusmak isteseydi illaki gelirdi. Bence önüne bak, denenmisi denemeye gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…