fikirlerinize ihtiyacım var. . .

183314

İnan sana değil kastım.. Cahille sohbeti kestim !
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.092
2.000
31
Merhabalar.. çok fazla çeyiz alan biri değilim içime sinen bişeyler olursa alıyorum genelde... bu aralar tencere takımı almaya kararlıyım ama seramik istiyorum çünkü çelik tencereyi sonraya bırakmaya kararlıyım.. Emsan Elma modeli hoşuma gidiyor aranızda kullanan ya da alan var mı yardımcı olursanız sevinirim :)

Ben korkmak seravita kulanıyorum çok memnnum seramik olarak tavsiye ederim. Çelikte de gene korkmaz diyorum.

Ben korkmak seravita kulanıyorum çok memnnum seramik olarak tavsiye ederim. Çelikte de gene korkmaz diyorum.
teşekkür ederim bahsettiğim model bu ama işte almadan önce fikirleri alıp ona göre alıcam

Eklentiler

• 16-emsan-pembe-tencere.jpg
    243,1 KB · Görüntüleme: 154
teşekkür ederim bahsettiğim model bu ama işte almadan önce fikirleri alıp ona göre alıcam
bunu arkadaşıma göstermiştim 1 ay önce kadar ama bu elma model seramikmiymiş ben çelik sanıyordum?
Emsan kullananlar memnun ama bu tip bişey alırken iç içe konulup saklaması kolay olsun

bunu arkadaşıma göstermiştim 1 ay önce kadar ama bu elma model seramikmiymiş ben çelik sanıyordum?
Emsan kullananlar memnun ama bu tip bişey alırken iç içe konulup saklaması kolay olsun
aynı modelin hem seramiği hem çeliği var sanırım kapak cam deil de çelik.. benim hoşuma giden kısmı da küçük olması kapaklarnın çok yer kaplamaması..

aynı modelin hem seramiği hem çeliği var sanırım kapak cam deil de çelik.. benim hoşuma giden kısmı da küçük olması kapaklarnın çok yer kaplamaması..
Beğendiyseniz alın Emsan iyi bir marka yakın zamanda bir arkadaşım aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…