13 yıllık evliyim.. Bu süreçte evli bir kadının başına gelebilecek ne kadar olumsuz kötü şey varsa hepsini yaşadım..
Eşimi çok severek evlendim ve yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen 2 kızım için sevgimi korumaya çalıştım.. ayrılmayı çok düşündüm ama ailemin yanında da bundan daha iyi olmayacağımı bildiğim için kaldım..
Yine kötü günlerin tavan yaptığı son 1 ay içerisindeyiz eşimle ve birkaç gün sonra doğum günü. Dün akşam yine çaresizlikten ayrılmanın iyi bir sonuç vermeyeceğini bildiğimizden hayatımıza yeni bi sayfa açma konusunda karara vardık.. Tabi ne kadar başarılı oluruz orası meçhul.. Mutlu olmak istiyorum artık.. O da istiyor.. İnanmak istiyorum!
Şimdi sizden yardımınızı istediğim konu böyle bi sıkıntılı evlilikte eşime alacağım doğum günü hediyesi ne olmalıdır? Öyle bir şey olmalı ki yaşadığımız onca sıkıntılara karşı gelecek güzel günleri gösteren bir ayna olsun bize.
Yüzük takmıyor mesela eşim acaba yüzük alıp içine birşeyler yazdırsam çok mu demode olur?
Basit mi olur komik mi kalır? Ne yapsam?
ben de13 yıllık evliyim.. Bu süreçte evli bir kadının başına gelebilecek ne kadar olumsuz kötü şey varsa hepsini yaşadım..
Eşimi çok severek evlendim ve yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen 2 kızım için sevgimi korumaya çalıştım.. ayrılmayı çok düşündüm ama ailemin yanında da bundan daha iyi olmayacağımı bildiğim için kaldım..
Yine kötü günlerin tavan yaptığı son 1 ay içerisindeyiz eşimle ve birkaç gün sonra doğum günü. Dün akşam yine çaresizlikten ayrılmanın iyi bir sonuç vermeyeceğini bildiğimizden hayatımıza yeni bi sayfa açma konusunda karara vardık.. Tabi ne kadar başarılı oluruz orası meçhul.. Mutlu olmak istiyorum artık.. O da istiyor.. İnanmak istiyorum!
Şimdi sizden yardımınızı istediğim konu böyle bi sıkıntılı evlilikte eşime alacağım doğum günü hediyesi ne olmalıdır? Öyle bir şey olmalı ki yaşadığımız onca sıkıntılara karşı gelecek güzel günleri gösteren bir ayna olsun bize.
Yüzük takmıyor mesela eşim acaba yüzük alıp içine birşeyler yazdırsam çok mu demode olur?
Basit mi olur komik mi kalır? Ne yapsam?
Fiyat Aralığı kaç olacak?Yüzük olmaz.
Yine kadınsal duygusalligimiz konuşmuş resim albümü filan.erkekler anlamaz bizim gibi bakmiyorlar olaya.
Düşünüyorum. ..bulacağım. ..Yazacağım. ..
çok teşekkür ederim.. fiyat aralığı önemli değil.Fiyat Aralığı kaç olacak?
Bu fikri çok beğendim ama şuan kolunda çok sevdiği bir saati varBir saat, arkasına yazı yazıyorlar. Gelecek güzel zamanlara mesela. :)
O saat siyahsa mesela kahverengi yaptırırsınız değişik kullanır? Erkekte aksesuar çok kısıtlı yaa. Düşünüyorum; şeker hamuru kurabiyeler var ya pirince foto baskı var. Mesela yazılar bastırıp ya da gıda kalemi ile şeker hamuruna yazarak bundan sonraki güzel günlere olabilir. Hani ağzınızın tadı bozulmasın diye. :)Bu fikri çok beğendim ama şuan kolunda çok sevdiği bir saati var
Aslında takmak istiyo yüzük "artık :) " Çok kere dile getirdi ondan dolayı ilk aklıma gelen bu oldu hep.Güzel anlarınızın fotoğraflarından oluşan bir albüm??? Bir mektup?
Yüzük takmadığını biliyorsanız yüzük almak olmaz.
Çok teşekkür ederim.. İnsan hayatında birçok kişiyle sorun yaşayabiliyor.13 yıl dile kolay..
Ben demode olacağını düşünmüyorum.. Evliliğinizin tarihi yada çocuklarınızın ve sizin isminizin yazdığı şık bir yüzük anlamlı olabilir.
İnşallah her şey düzelir
Bu fikri düşünecem 3 günüm var ve Antalya da olma avantajımı değerlendirmeliyim değil miBence güzel bir yerde (restaurant olur, tek gece kalabileceğiniz uygun bir otel, pansiyon olur) rezervasyon yaptırın. Çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir yer varsa onları bırakın ve kendinize ait bir gün yaşayın.
Oraya gitmeden de eşinizle yaşadığınız sıkıntıları, ondan beklentilerini bir kağıda yaz. Ve orada ondan da yazmasını rica et. Sonra bunlara uyacağınıza birbirinize söz verin.
Bence bunu yapabilirseniz terapi gibi birşey olur size.