Fikirlerinize ihtiyacım var..

kafadar

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
370
214
13 yıllık evliyim.. Bu süreçte evli bir kadının başına gelebilecek ne kadar olumsuz kötü şey varsa hepsini yaşadım..
Eşimi çok severek evlendim ve yaşadığım onca olumsuzluğa rağmen 2 kızım için sevgimi korumaya çalıştım.. ayrılmayı çok düşündüm ama ailemin yanında da bundan daha iyi olmayacağımı bildiğim için kaldım..
Yine kötü günlerin tavan yaptığı son 1 ay içerisindeyiz eşimle ve birkaç gün sonra doğum günü. Dün akşam yine çaresizlikten ayrılmanın iyi bir sonuç vermeyeceğini bildiğimizden hayatımıza yeni bi sayfa açma konusunda karara vardık.. Tabi ne kadar başarılı oluruz orası meçhul.. Mutlu olmak istiyorum artık.. O da istiyor.. İnanmak istiyorum!
Şimdi sizden yardımınızı istediğim konu böyle bi sıkıntılı evlilikte eşime alacağım doğum günü hediyesi ne olmalıdır? Öyle bir şey olmalı ki yaşadığımız onca sıkıntılara karşı gelecek güzel günleri gösteren bir ayna olsun bize.
Yüzük takmıyor mesela eşim acaba yüzük alıp içine birşeyler yazdırsam çok mu demode olur?
Basit mi olur komik mi kalır? Ne yapsam?

Güzel anlarınızın fotoğraflarından oluşan bir albüm??? Bir mektup?
Yüzük takmadığını biliyorsanız yüzük almak olmaz.

13 yıl dile kolay..
Ben demode olacağını düşünmüyorum.. Evliliğinizin tarihi yada çocuklarınızın ve sizin isminizin yazdığı şık bir yüzük anlamlı olabilir.
İnşallah her şey düzelir

mutlu zamanlariniz mutlaka olmustur ki hala evlisiniz. guzel gunlerin fotografindan bir album harika olur. kozlarinizin dogum zamanlari sizin evliliginizinbilk yillari falan. eminim duygusal olacaktir

ben de GelenKutusu ile ayni seyleri dusunuyorum. yuzuk takmiyorsa emrivaki gibi olur zaten... ben de fotolarnzdan olusan ve altinda anilarinizin yazdigi "iste bu fotoda soyleydi bunu yapiyorduk" vs tarzi bir hediye yapmanizi onerecektim...bu arada esinizin dogum gununde de basbasa kalmanizi oneririm cocuklari birakabileceginiz biri varsa...kendi ellernzle onun en sevdigi ymekleri hazrlarsiniz basbasa yersiniz...ya da maddiyat cok problem degilse dsarida bi yerde de rezervasyon yaptirabilirsiniz...sonra hoslandigi bir aktiviteyi yapabilirsiniz mesela film izlemek , ya da playstation oynamak gbi siz esinizi daha iyi tanirsiniz ve hoslandgi seyleri biliyorsunuzdur zaten o sekilde vakit gecirin birlikte...

bence ne alırsanız alın yanına birde müzik eşliğinde fotolarınızın slaytını yaptırın göz dolduran hatta belkide ağlatan bi hediye olabilir .
Sevgiyle kalın :)

Bende 13 yıllık evliyim, hatta 2-3 ay sonra 14 olacak. Yüzük takmayı sevmiyorsa yüzük iyi bir tercih olmaz. Fakat yukarıda bir arkadaş çok güzel bir öneride bulunmuş fotoğraf albümü, kızlarınızın doğum anıları, sizin mutlu anlarınızdan oluşan bir albüm şahane olur ve mektup. Ha bir de erkekler yaş ilerledikçe duygusallaşıyorlar o yüzden albüm duygusallığı tavan yaptırabilir eşinizde.

Bir saat, arkasına yazı yazıyorlar. Gelecek güzel zamanlara mesela. :)

Yüzük olmaz.
Yine kadınsal duygusalligimiz konuşmuş resim albümü filan.erkekler anlamaz bizim gibi bakmiyorlar olaya.
Düşünüyorum. ..bulacağım. ..Yazacağım. ..

Bu fikri çok beğendim ama şuan kolunda çok sevdiği bir saati var
O saat siyahsa mesela kahverengi yaptırırsınız değişik kullanır? Erkekte aksesuar çok kısıtlı yaa. Düşünüyorum; şeker hamuru kurabiyeler var ya pirince foto baskı var. Mesela yazılar bastırıp ya da gıda kalemi ile şeker hamuruna yazarak bundan sonraki güzel günlere olabilir. Hani ağzınızın tadı bozulmasın diye. :)
Kalıcı bir şey olarak her gün görsün kullansın derseniz yeni bir cüzdana, foto bölümüne güzel bir fotoğraf ve arkasına not konulup verilebilir.
Çok severim bu sürpriz işlerini yaa. :)

albüm alın
buraya yepyenı guzel mutlu resımlerımızı koyalım yenıden baslayalım deyın

Bence güzel bir yerde (restaurant olur, tek gece kalabileceğiniz uygun bir otel, pansiyon olur) rezervasyon yaptırın. Çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir yer varsa onları bırakın ve kendinize ait bir gün yaşayın.

Oraya gitmeden de eşinizle yaşadığınız sıkıntıları, ondan beklentilerini bir kağıda yaz. Ve orada ondan da yazmasını rica et. Sonra bunlara uyacağınıza birbirinize söz verin.

Bence bunu yapabilirseniz terapi gibi birşey olur size.

Çok teşekkür ederim.. İnsan hayatında birçok kişiyle sorun yaşayabiliyor.
Kayınvalide , görümce , kardeş hatta anne,baba ... ama eşiyle yaşadığı problem hiçbir şeye benzemiyor.
Hani bi laf vardır ya kapıyı kaparsın ve herkes dışarda kalır.. işte eğer ki evindeyse sorun o huzursuzluk hiçbir şeyle ölçülmüyor.. Bu da nacizane iç dökmece

Bu fikri düşünecem 3 günüm var ve Antalya da olma avantajımı değerlendirmeliyim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…