Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur kuzu bunu uygun bir zaman uzun uzun konuşalım guzel bir dizi bulalım :))ay olabilir alt yazısız dizi mi seçsek meselaa?
ay çok güzelBen polisiye dizi izliyorum, Major&Crimes, Rizzoli&Isles gibi... Hem esprili hem de katil bulmacalı diziler, pek aşk meşk olaylarına girmiyorlar, çerezlik oyalıyor işte.
Dua ederim, müthiş rahatlatır.
Kek yaparım, yiyecek adam varsa çevrede.
Sevdiğim insanlarla vakit geçiririm.
Yürürüm.
Asla yapılmayacak şeyleri de yazayım.
Sorun her neyse, gelmişini geçmişini, şimdisini düşünme.
Sorun her neyse ortada olmayan senaryoları yazma, olasılıkları hesaplama, olabilecek şeyleri hayal edip ruh halimi ona göre adapte edeyim diye kendini kandırma.
Uzanıp, tavana bakma. Yoksa düşünürsün.
Sorunu çağrıstıran bir şey kapsama alanına girdiğinde hemen yok et onu, ne biliyim aşk acısı çekiyorsundur örneğin, tam o sırada eski sevgilinle gittiğin bir yer tvdedir, değiştir kanalı.
Kısacası o sorunu düşünme süreni kısalt, istemeden aklına geliyorsa hemen uzaklaştır, o süreleri kısalt.
Sorun ne bilmediğim için önerilerim bu kadar.
canım bikaç derdim var bakma yazmadığıma
yoksa durup dururken depresyonda mıyım demiyorum inan ki
ruh halimi düzeltmeye çalışıyorum sadece..
aylardır hazırlandığım sınavım kötü geldiDerdin ne?
Anlatta bi ihtimal care bulunur
olsuuun değerdiAh caniiiim hava guzel olsa parkta cekirdek citlerdik seninle biraz da ben karistirirdim aklini :)
geliim mi kiz, hazir kocis te nobetteolsuuun değerdi
halamla dayım bize geldiler bi buluşamadık yahu hakikaten:)geliim mi kiz, hazir kocis te nobette
halamla dayım bize geldiler bi buluşamadık yahu hakikaten:)
tamamdırhee dogru soylemistin :) ruyalarda bulusalim kuzum, bu gece yalnizim gelebilirsin
tamamdır
bekle beni beyaz geceliğimlen gelcem
Hayat inisli cikisli. Duygularda öyle. Havada bir yagmurlu bir günesli.
Yani hep mutlu veya mutsuz olacagiz diye birsey yok.
Herseyi oldugu gibi kabullenmek lazim.
Sikintilarin mi var? Olabilir. Önceden de oldu ve gecti.
Yine öyle olacak. O yüzden derdinle dertlenme...nasilolsa bir kac güne veya ay, yil sonra bambaska olacak hersey.
Derdini gözünde büyüttükce büyür.. ve caresini hicbirzaman o derde odakliyken bulamazsin.. kafan rahat iken hayat sana cözümü sunar kendiliginden..veya baska birseyler gelisir vs..