Fikirlerinize İhtiyacım var..

Karariniz kesin.Tamam ama anlattiginiza gore esiniz zorluk cikarmiyor.Herseye kabulum diyor.Siz neden ona zorluk cikarma derdindesiniz.
Yada hicmi olur yani yok.Bi evlat var ortada.birde alinan bir ev.duzelmezmi bu karar peki.
Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak o zaman. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim. Her şeyi sıfırlamak herhalde daha iyi olur sanırım

Zor olacak evet. Ne güzel duygularla almıştık ama olmadı işte. Nasip değilmiş demek ki?
hayırlısı arkadaşım allah yardımcın olsun..
ben aynı evde yaşamaya tahammül edemezdim.
üstesinden gelebileceğini düşünüyorsan eşin nafaka yerine kredi taksidini ödeyebilir.

Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak o zaman. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim. Her şeyi sıfırlamak herhalde daha iyi olur sanırım
Konulariniza simdi goz attim.Hayirlisi buymus..Haklisiniz bu duygulari tasimakta.
Ben olsam evi sattirmazdim.sattiktan sonra kiraya cikacaksiniz degilmi cok zor.en azindan ilerde evin olacakcocuguna gelecek olacak.birakin odesin.

Sizin annenize mi borcunuz var? Bankayla görüşün bi, belki taksitlendirme konusunda bi şeyler yapılabilir. Daha uzun vadede daha az taksitlendirme yapılabilir. Nafaka zaten çocuğunuzun giderlerini anca karşılar.
Evet, anneme 10 bin Tl borcumuz var. O da sağolsun bu durumda bile o parasını söylüyor.

Konulariniza simdi goz attim.Hayirlisi buymus..Haklisiniz bu duygulari tasimakta.
Ben olsam evi sattirmazdim.sattiktan sonra kiraya cikacaksiniz degilmi cok zor.en azindan ilerde evin olacakcocuguna gelecek olacak.birakin odesin.
İşte onu da düşünüyorum. Annemin durumu da iyi zaten ondan bana ev kalır. Yani çokta güvenmiyorum aslında ama. Yine de ne bilim orada da alıştım arkadaşlarıma, çocuğumun arkadaşları var, iyi bir site. O nedenle de istemiyorum. Ama korkuyorum, Yıllarca kredi mi ödeyeceğim diyorum. Ama diğer türlü de biz bu adamla beraber olsak zaten ödeyecektik. Yine ödesin diyorum. Öyle işte.

Yo evi istemiyor. Biz boşanma ile ilgili konuştuğumuzda evi satarız falan diye konuşmuştuk. Ama şimdi ben evi satıp onu tertemiz bir hayata bırakmak istemiyorum. Hem borç sıkıntısı da çeksin istiyorum. Ama ben ona dersem kabul eder diye düşünüyorum. Yine de kararsızım.

yukarıda ki mesajınızda dediklerinizi anlayamadım. eşinizi tertemiz bir hayata bırakmak istemiyorsunuz borç sıkıntısı çeksin istiyorsunuz ne demek bu gerçekten anlamaduım

boşanmayımmı diyorsunuz yani

yukarıda ki mesajınızda dediklerinizi anlayamadım. eşinizi tertemiz bir hayata bırakmak istemiyorsunuz borç sıkıntısı çeksin istiyorsunuz ne demek bu gerçekten anlamaduım

boşanmayımmı diyorsunuz yani
Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak evi. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim.

Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak evi. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim.

onun evden payı ne olacak bunu düşündünmü hiç!

O evin satılmasını istiyor ben istemiyorum. EVi bana devretcek o sadece vermesi gereken nafakayı verecek gerisine karışmayacak. Onun zaten 2 yıl var öbür kredisinin bitmesine. o rahat olcak ama ben hala kredi ödüyor olacağım, zaten o evi benim altınlarımla aldık yani. altınlarımı verdim. Geri kalanını da bir yıldır maaşımızla ödüyoruz. Zaten onun hiç bir hakkı yok. aldatan eş olduğu için her şeye razı olması lazım.

evi sat borcları öde kalan paraylada ev al tekrar kredi cek. bi yere borcun olsun bencee

O evin satılmasını istiyor ben istemiyorum. EVi bana devretcek o sadece vermesi gereken nafakayı verecek gerisine karışmayacak. Onun zaten 2 yıl var öbür kredisinin bitmesine. o rahat olcak ama ben hala kredi ödüyor olacağım, zaten o evi benim altınlarımla aldık yani. altınlarımı verdim. Geri kalanını da bir yıldır maaşımızla ödüyoruz. Zaten onun hiç bir hakkı yok. aldatan eş olduğu için her şeye razı olması lazım.

hukukta öyle olmuyor cnm maalesef:KK43: eşin pislik yaparsa ev satılır . sana tazminat öder ama mal paylaşımı eşit olur

hukukta öyle olmuyor cnm maalesef:KK43: eşin pislik yaparsa ev satılır . sana tazminat öder ama mal paylaşımı eşit olur
Aynen öyle maalesef. Kocası aldattığı halde kocasına nafaka ödeyen kadın bile oluyormuş.
BenveUtkum BenveUtkum , eşiniz aldatmadan dolayı vicdanı azıcık sızlıyorsa, bunu en iyi şekilde kullanın.

Yalnız evi satarsanız bankaya olan kredi borcunuzun tamamını ödemeniz gerekiyor biliyorsunuz değil mi?

İşte onu da düşünüyorum. Annemin durumu da iyi zaten ondan bana ev kalır. Yani çokta güvenmiyorum aslında ama. Yine de ne bilim orada da alıştım arkadaşlarıma, çocuğumun arkadaşları var, iyi bir site. O nedenle de istemiyorum. Ama korkuyorum, Yıllarca kredi mi ödeyeceğim diyorum. Ama diğer türlü de biz bu adamla beraber olsak zaten ödeyecektik. Yine ödesin diyorum. Öyle işte.
Ailenizin durumu zate iyuymis.eher kredi odemeleri cok sarsmiyorsa bence cabalayin.en fazla ikieviniz olur cocugunuz buyudugunde daha rahat edersiniz.
Odemeler konusunda yada gecim konusunda ailenizde yardim eder..bence vazgecmeyin..tamam sikintiyasayacaksin zaman geciyor.ilerde cok rahat edeceksiniz cocugunuzla.

Yeni bir baslangic herzaman iyidir.gecmisten hic birseyiniz kalmasin bence .eşinizle konusup evi satin borclarinizi odeyin.istedikten sonra ev yine alirsiniz once hayatinizi düzene koyun.Cocugunuz icinde nafaka verir ama nafaka cok olmuyor malesef 150,200 anca veriliyor.

X