- 28 Ocak 2009
- 33.741
- 54.986
- Konu Sahibi BenveUtkum
Kredili ev Satılıyor,sattıkları paradan önce bankaya olan borcu kapatılır.krediyle aldıysan evi borcu ödemeden nasıl satacaksın? tapu bankada değilmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kredili ev Satılıyor,sattıkları paradan önce bankaya olan borcu kapatılır.krediyle aldıysan evi borcu ödemeden nasıl satacaksın? tapu bankada değilmi ?
Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak o zaman. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim. Her şeyi sıfırlamak herhalde daha iyi olur sanırımKarariniz kesin.Tamam ama anlattiginiza gore esiniz zorluk cikarmiyor.Herseye kabulum diyor.Siz neden ona zorluk cikarma derdindesiniz.
Yada hicmi olur yani yok.Bi evlat var ortada.birde alinan bir ev.duzelmezmi bu karar peki.
Zor olacak evet. Ne güzel duygularla almıştık ama olmadı işte. Nasip değilmiş demek ki?zor olmayacakmı aynı evde hayatınıza devam etmek?
hayırlısı arkadaşım allah yardımcın olsun..Zor olacak evet. Ne güzel duygularla almıştık ama olmadı işte. Nasip değilmiş demek ki?
Konulariniza simdi goz attim.Hayirlisi buymus..Haklisiniz bu duygulari tasimakta.Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak o zaman. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim. Her şeyi sıfırlamak herhalde daha iyi olur sanırım
Evet, anneme 10 bin Tl borcumuz var. O da sağolsun bu durumda bile o parasını söylüyor.Sizin annenize mi borcunuz var? Bankayla görüşün bi, belki taksitlendirme konusunda bi şeyler yapılabilir. Daha uzun vadede daha az taksitlendirme yapılabilir. Nafaka zaten çocuğunuzun giderlerini anca karşılar.
İşte onu da düşünüyorum. Annemin durumu da iyi zaten ondan bana ev kalır. Yani çokta güvenmiyorum aslında ama. Yine de ne bilim orada da alıştım arkadaşlarıma, çocuğumun arkadaşları var, iyi bir site. O nedenle de istemiyorum. Ama korkuyorum, Yıllarca kredi mi ödeyeceğim diyorum. Ama diğer türlü de biz bu adamla beraber olsak zaten ödeyecektik. Yine ödesin diyorum. Öyle işte.Konulariniza simdi goz attim.Hayirlisi buymus..Haklisiniz bu duygulari tasimakta.
Ben olsam evi sattirmazdim.sattiktan sonra kiraya cikacaksiniz degilmi cok zor.en azindan ilerde evin olacakcocuguna gelecek olacak.birakin odesin.
Yo evi istemiyor. Biz boşanma ile ilgili konuştuğumuzda evi satarız falan diye konuşmuştuk. Ama şimdi ben evi satıp onu tertemiz bir hayata bırakmak istemiyorum. Hem borç sıkıntısı da çeksin istiyorum. Ama ben ona dersem kabul eder diye düşünüyorum. Yine de kararsızım.
Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak evi. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim.yukarıda ki mesajınızda dediklerinizi anlayamadım. eşinizi tertemiz bir hayata bırakmak istemiyorsunuz borç sıkıntısı çeksin istiyorsunuz ne demek bu gerçekten anlamaduım
boşanmayımmı diyorsunuz yani
Ya aslında zorluk çıkartmaktan kastım şu aslında düzenimi bozmak istemedim. Başka bir kredimizde var kredi kartı borcu falan onların hepsi kapancak satarsak evi. Ama evi satmazsam ben sadece kredimi ödeyip evimde oturacaktım. O da diğerleri ile uğraşcaktı. Öyle düşündüm ama ne bilim.
O evin satılmasını istiyor ben istemiyorum. EVi bana devretcek o sadece vermesi gereken nafakayı verecek gerisine karışmayacak. Onun zaten 2 yıl var öbür kredisinin bitmesine. o rahat olcak ama ben hala kredi ödüyor olacağım, zaten o evi benim altınlarımla aldık yani. altınlarımı verdim. Geri kalanını da bir yıldır maaşımızla ödüyoruz. Zaten onun hiç bir hakkı yok. aldatan eş olduğu için her şeye razı olması lazım.
Aynen öyle maalesef. Kocası aldattığı halde kocasına nafaka ödeyen kadın bile oluyormuş.hukukta öyle olmuyor cnm maalesef eşin pislik yaparsa ev satılır . sana tazminat öder ama mal paylaşımı eşit olur
Ailenizin durumu zate iyuymis.eher kredi odemeleri cok sarsmiyorsa bence cabalayin.en fazla ikieviniz olur cocugunuz buyudugunde daha rahat edersiniz.İşte onu da düşünüyorum. Annemin durumu da iyi zaten ondan bana ev kalır. Yani çokta güvenmiyorum aslında ama. Yine de ne bilim orada da alıştım arkadaşlarıma, çocuğumun arkadaşları var, iyi bir site. O nedenle de istemiyorum. Ama korkuyorum, Yıllarca kredi mi ödeyeceğim diyorum. Ama diğer türlü de biz bu adamla beraber olsak zaten ödeyecektik. Yine ödesin diyorum. Öyle işte.
Eski konulara nereden goz atiyoruz acabaKonulariniza simdi goz attim.Hayirlisi buymus..Haklisiniz bu duygulari tasimakta.
Ben olsam evi sattirmazdim.sattiktan sonra kiraya cikacaksiniz degilmi cok zor.en azindan ilerde evin olacakcocuguna gelecek olacak.birakin odesin.