fikirlerinize ihtiyacım var ^^

Haklısınız aslında daha cok fazla tanımıyorum ilerde ufak bi tartışma da yüzüme vurabilir veya akrabalarina bu konu hakkinda konusabilir. Bana ters gelmesinin en büyük sebebi yilbasinda yine cagirmisti anneme Soyledim tabi oda hakli olarak hayir demişti annemden gizli is yapmak en istemedigim sey

Gitme derim ben
sebep:
seni deniyor olabilir
Ileride koz olarak kullanabilir
ailene karsi tatsizlik cikarabilir
vs vs vs
dunyanin binbir turlu hali var
ailene soylemeden is yapma

Pek beni denicek bi karakteri yok aslında annesinin hani bi cok kez gittim oturdum evlerinde ama aksam hep döndüm yurduma biraz rahat bi bayan aslinda ama icino bilemiyoruz malesef tabi ki. En büyük korkum ya ordayken bi yangın olur deprem olur herhangi bisey olur ben aileme ne derim :) kalmamak en iyisi gonlum rahat olur en azından tesekkur ederim hepinize:oops::KK36:

Hayatınızın kozunu vermiş olursunuz eline...yeterli olmuştur sanirim..yurttakiler nasıl çalışıyorsa sizde öyle çalışın dersinize...sizin amacınız ders çalışmaktan çok sevgilinizi görmek gibi geldi bana....

Pek beni denicek bi karakteri yok aslında annesinin hani bi cok kez gittim oturdum evlerinde ama aksam hep döndüm yurduma biraz rahat bi bayan aslinda ama icino bilemiyoruz malesef tabi ki. En büyük korkum ya ordayken bi yangın olur deprem olur herhangi bisey olur ben aileme ne derim :) kalmamak en iyisi gonlum rahat olur en azından tesekkur ederim hepinize:oops::KK36:
Zaten vicdanınızda siz kararınızı vermişsiniz. Gitmemek en iyisi ne kadar iyi bi insan gibi görünsede iç halleri kesinlikle bilemezsin. Ağırbaşlı olmakta fayda var bu sizi daha cazip kılar :KK66:

Yaşım başım büyük aslında ama ben bile kayınvalide adaylarından ürkerim açıkçası. Oğlan anası derler ya denk gelir falan. Kimseye de çok güvenmem ondan. Bence sende hiç o topa girme. Kayınvalideler özellikle karşılarındaki kızları başta seviyor da sanırım evlilikten sonra değişme oluyor deniyor. Anne sözünü burada dinlemek de yarar var. Benim annem de çok uyarır dikkat et sonradan ne olur belli olmaz çok iyiyiz diye güvenme der. Bence sende annenin fikrini dinle.
Erkek arkadaşımın annesi melek gibi kadın şu an. Zorla yemeğe çağırmalar fln zırt pırt orda olayım istiyor onda bile ben rahat edemediğimden çok sık gitmiyorum Şimdi iyiyiz ama evlenince değişir mi bilemiyorum ama yine de yok yani. Memlekete gel annelerden ben izin alırım dese de annem rahat bir insandır izin verse de ben yine de izin vermez diye reddediyorum. Neden şimdiden yüz göz olayım diye.

Aman kızım sakın kalma Bak bunca sene kendi kendine okumuşsun son senen olmuş sen kendi çabanla oku bitir.
Kimseye gidip kalma. Gelin ata binmiş ya nasip demişler!
Yarın öbür gün evlenirsen yüzüne vurur ayrılırsan da arkandan aman o kız daha evlenmeden geldi bizde kaldı diye laf eder.
Sen sen ol sakın kalma.

Birde deniyor bile olabilir, benim halam oğlunun sevgilisini telefonda israrla aksam yemege çağırmisti kiz kem kum etti en son ailem izin vermeyebilir gec saat olacak dedi neyse kapattilar telefonu, halam "ne kadar terbiyeli kiz görüyor musunuz iste bu devirde boylesini bulmak zor" filan demişti 5 dakika once telefonda gelmezsen hatrim kalir demis oldugu halde..

Pardonda, söylemeden geçemeyecegim, senin halanda ne kadar iki yüzlü bir kadinmis. Sen birsey söylemedin mi halana? Ben olsam sinirimi kusardim o halanin üzerine.

Konuya gelirsek bir sefer kv'de adayi ile bir yemege gitmek farkli, onun evinde kalmak farkli. Ben zaten basklarin evinde pek kalan bir insan degilim, ki birak tanimadigim kv'de adayin evinde kalmak. Yani ben olsam asla kabul etmezdim yani.

Pardonda, söylemeden geçemeyecegim, senin halanda ne kadar iki yüzlü bir kadinmis. Sen birsey söylemedin mi halana? Ben olsam sinirimi kusardim o halanin üzerine.

Konuya gelirsek bir sefer kv'de adayi ile bir yemege gitmek farkli, onun evinde kalmak farkli. Ben zaten basklarin evinde pek kalan bir insan degilim, ki birak tanimadigim kv'de adayin evinde kalmak. Yani ben olsam asla kabul etmezdim yani.
Halam aslinda cok iyi bir insandir yani orda bende inanamadim yaptığına. Şirret bir kadin olsa dediginiz gibi, zaten buraya ornek yazmam cunku zaten onun kişiligi odur. Ornek olarak vermemin sebebi kendisinin normalde pamuk gibi olup da mesele kendi ogluna gelince bu şekilde degismesiydi. Yani bu tur seyler olabiliyor kv cok iyi olsa bile demek istedim. Iyi geceler diliyorum :)

Ben kalırdım ne olacak yahu bu kadar abartmanin ne gereği var hem aile ortamına girip daha iyi tanimis olurdun hem de aile ortamini görmüş olurdun. Tabi bu işin bencesi :)

Cogunlugun verdigi fikirlerle ve kendi vicdanimi dinleyerek aksam ustu gittim biraz oncede sag salim yurduma döndüm :)

Bence git ve ailesini gör sonra zaman geçince ah vah deme bakalım ailesi nasıl birileri onlar seni tartacaksa sende onları tart

anlatabildigim kadariyla anlatayim arkadaşlar. Yaklasik bir bucuk yıllık bir iliskim var universite okuyoruz ayni okuldayiz ailemden 2 3 saat bi uzakligim var benim erkek arkadasim ise ailesiyle yasiyo babasi yurt disinda çalışıyo oda annesi ve kiz kardesi ile yasiyor. Ailem ve onun ailesi bizi biliyorlar. Annesi bi cok kez maznil istediginde gelsin kalsin demis sinav zamani yurtta gurultu oldugu icin o zamanda gelsin kalsin demisti. 2 hafta once donem bitti tatil için memleketime gittim gorusmuyorduk bugun butunleme sinavlari icin tekrar geldim tum gun beraberdik biraz once ayrildik o eve gidince annesi maznil de gelseydi kalsaydi burda demis erkek arkadasim cekinir o diyince cocuk mu o canim ne cekinmesi gelsin sicacik burda kalsin demis bu sene son senemiz bizim. onunla daha cok zaman gecirmek istedigim icin gidip kalmak istiyorum ama aileme yalan soylemis gibi olacagim icin de icim el vermiyor fikir verebilir misin bana acaba napsam yarin 1 kereligine gitsem mi
Bence kesinlikle gitme. Giden arkadaşlarım oldu aynen bu şekilde, sonrası pişmanlık. Kv yarın bir gün başına kakabilir, ailene karşı da mahçup olursun.

Bir ihtimal: kv seni denemek için de çağırıyor olabilir.

X