Merhabalar..
Sorunumu dile getirmek istiyorum. En son 29 Mayıs da adet oldum fakat hâlâ adet olamadım bu süre zarfında deniz ve havuza da girdim bu aralar da stresliyim fakat bi de sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ... ilk defa adet düzensizliğim oluyor çok korkuyorum hamilelik şüphesinden . Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım ..
Merhabalar..
Sorunumu dile getirmek istiyorum. En son 29 Mayıs da adet oldum fakat hâlâ adet olamadım bu süre zarfında deniz ve havuza da girdim bu aralar da stresliyim fakat bi de sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ... ilk defa adet düzensizliğim oluyor çok korkuyorum hamilelik şüphesinden . Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım ..
Merhabalar..
bu sürtünme de bu aralar çok moda oldu kusura bakmayın ama sürtünürken neredeydi aklınız evli değilsiniz muhtemelen eğer evliyseniz bu dediklerimi dikkate almayın ama hamilelik şüphen varsa test yapacaksın ve çaresine bakacaksın ve muhtemelen aldıracaksın.
Aynen katiliyorum size evli olmayip sevgilisiyle sürtünme yoluyla iliskiye girenler veya evli erkeklerle iliskiye girenler günümüzde gittikce artmaya basladi nereye gidiyor bu nesil gencler ne olur yapmayin
Herkes hayatında hata yapabilir . Ve ben bu hatamdan ders çıkardım ve bir dha byle birşey yaşamayacagim . Evliligime çok az kaldığı için rahat davranmanin cezasını cekiyorum şimdi yeterince pismanim yardim etmenizi bekliyorum suçlamanizi değil. .
şimdiye çoktan olmalıydın. gidip bi test alman çok zor olmasa gerek. bir an önce yap ve kurtul. ayrıca hamileysen de madem evliliğine az kalmış aldırmazsın. suçlamayın demişsin ama arkadaşlar haklı
bu sürtünme de bu aralar çok moda oldu kusura bakmayın ama sürtünürken neredeydi aklınız evli değilsiniz muhtemelen eğer evliyseniz bu dediklerimi dikkate almayın ama hamilelik şüphen varsa test yapacaksın ve çaresine bakacaksın ve muhtemelen aldıracaksın.