fikirlerinize ihtiyacım var

winonaryder

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
61
0
6
İstanbul
arkadaslar öncelikle yeni üyeyim.. bu site benim kimseye soyleyemedıklerimi söyleme fırsatı veriyor.

4 ay önce nişanlandım hem ailem hem nişanlımın ailesi bu süreçte bizi cok yordu 5 senelık sevgilimle ayrılma durumuna geldik sorunlar hala devam ediyor.

bayramda ziyarete gelecek nişanlım ve ailesi bu sebeple sıkıntıdan nefes alamıyorum ya bir problem olursa diye nasıl davranmalıyım bilemiyorum

nasıl bi sıkıntı bu? biraz açıklar mısın..
senin ailen nişanlının ailesine nasıl yaklaşımda bulunuyo, nişanlının aileside senn ailene nasıl davranıyor
bende nişanlıyım yardımcı olabilirim ama biraz açıkla anlamadım

canım ya evlilikte aileler gerçekten çok önemli bana bunu hep söylerlerdi ama ben sevdiğim adamla olursam ailesi vız gelir derdim. benim nişanım nikahım ve evliliğim arasındaki zaman çok az 1 ay falan fazla uzatmadık. iyiki de uzatmamışız yoksa şuan evli mutlu ve çocuklu olamazdım...1 yıl 3 aylık evliyim ve 4 buçuk aylık dünyalar tatlısı bir kızım var. ailelerimizden çok uzaktayız ama eşimin ailesi evliliğimin ortasında. bazen gerçekten çok bunalıyorum bunaldığım konuları eşime söylediğimde abartıyorsun diyor beni anlamak mı istimıyor yoksa haklısın derse daha çok üstelememden mi çekiniyor bilmiyorum. o yüzden bende susuyorum artık... burada hiç arkadaşım da yok kimseye anlatamıyorum....sonunda tırlatacağım ...eşimi o kadar çok seviyorum ki sadece beni biraz anlasın bana sahip çıksın istiyorum ama o benim annem güzel annem modun da... senin ailenle sorunun ne bilmiyorum ama benim tipik gelin kaynana soğuk savaşım tüm hızıyla sürüyor.uzun bir sürede devam edeceğe benziyor....Allah sana kolaylık versin.
bence her iki aile bir aradayken sorunun ne ise konuş. evlenmeyi ve mutlu olmayı istediğini sen ve nişanlın ailelerinize hissettirin ki size sorun değil çözüm üretsinler....

Çok yüzeysel yazmışsın sorunu tam belirtmediğin için nasıl yardımcı olacağımı kestiremedim malesef açarsan konuyu biraz daha :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…