- 24 Kasım 2010
- 248
- 2
- 116
- Konu Sahibi simgeozergen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı fikirdeyim canım sade ve şık bence beğenmediğin hiç birşeyi aman çeyizde olması gerek kendini göstermesi gerekli diye bi dünya para döküp alma sonra hem yer kapladığı için hemde kullanışsız olduğu için çok pişman olursun misal o abiye güpürlü kat kat yatak örtüleri berbatlar ama sırf öyle olması gerekliymiş gibi almak zorunda hissedilio yok öyle bişeygüle güle kullan benimkide buna benzer sade bi model linensten almştım
Canım benim bende yatak örtümü almadım senin bu topiğine baktım ve hemen istikbalin sitesine girdim bende valente yatak örtüsünü çok beğendim. yatak odamın mobilyası beyaz olacağı için gayet güzel duracak :) bence valente :))
evet canım ounda kahvesini beğendim ikisinide alabilirim fiyatlara baktığında linense ve piyasaya nazaran hesaplılar ama kalitelerini bilemiyorum en kısa zamanda incelemem lazım çok sade oldukları içinde modasının geçiceğini düşünmüyorum sevgiler:)