• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacım var:)

simgeozergen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
248
2
116
istikbalin yeni koleksiyonunda bu örtüyü beğendim sizce çeyiz için alınır mı ? $wonder-gulkurusu-ciftli-yatak-ort.webp$wonder-gulkurusu-ciftli-yatak-ort.webp$wonder-gulkurusu-ciftli-yatak-ort.webp$wonder-gulkurusu-ciftli-yatak-ort.webp

sade olduğu için tereddüt yaşıyorsan eğer çok güzelmiş. çeyiz için de çok uygun. iyi günlerde kullanman dileğiyle..

Neden olmasin?

O abartili, abiye yatak örtülerinden coook daha güzel bence...
en azindan pratik ve günlük kullanabilecegin bi model, ayricada cok $Ik...

Aynı fikirdeyim canım sade ve şık bence beğenmediğin hiç birşeyi aman çeyizde olması gerek kendini göstermesi gerekli diye bi dünya para döküp alma sonra hem yer kapladığı için hemde kullanışsız olduğu için çok pişman olursun misal o abiye güpürlü kat kat yatak örtüleri berbatlar ama sırf öyle olması gerekliymiş gibi almak zorunda hissedilio yok öyle bişey:34: güle güle kullan benimkide buna benzer sade bi model linensten almştım

bence de çok güzelmiş canım hatta bende henüz almamıştım, düşünebilirim çünkü abartılı gösterişli şeyleri sevmiyorum, sadeliğiyle kendini göstersin bence:34:

bu konularda tecrübeliyim cunku evlıyım yastık yuzu guzel duruyo ama yatagın ustundekı pike cookk basit bişey tabı cokda şaşalı olmıycak ama buda cok sade biliyosun evini gormeye birsürü insan gelıcek yatak odasınada zaten nerdeyse en basta giriyolar hemen bune paralarımı yokmus gibi bi diyologla karsılasabilirsin canım bnden soylemesi.sen kendine odanın renkleri ve yatak baslıgınızın renginde bişyeler uydur bellıkı sadeyı seviyosun ornegin bazanın baslıgı sıyah duvarlar gardololpalar filam eyaz o zman siyah beyaz bir ortu alsan hem daha sık hemde sade olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bende sade örtülerden yanayım ama mobilyana göre uydurduğun takdirde o sade örtüler çok gösterişli duruyorlar bence yatak örtüsü için beklemelisin:))

bence günlk kullanmak için çok ideal bi örtü
ama daha şık bişi de alabilirsn kesinlkle çeyize konulur mu gibi bi düşüncen olmasın tabiki konulur, gösterişli seyler kdr günlk kullanım için seyler de almak gerekir bence
çok kolay gelsn cnm;)

neden olmasın cnm benim çok hoş bi model güle güle kullan

Canım benim bende yatak örtümü almadım senin bu topiğine baktım ve hemen istikbalin sitesine girdim bende valente yatak örtüsünü çok beğendim. yatak odamın mobilyası beyaz olacağı için gayet güzel duracak :) bence valente :))

hepinize çooook ama çokk teşekkür ediyorum önem verip cevapladığınız için inş hepimiz için herşeyiin een güzeli olur hepinize tektek tekrar teşekkür ederim :)

Aynı fikirdeyim canım sade ve şık bence beğenmediğin hiç birşeyi aman çeyizde olması gerek kendini göstermesi gerekli diye bi dünya para döküp alma sonra hem yer kapladığı için hemde kullanışsız olduğu için çok pişman olursun misal o abiye güpürlü kat kat yatak örtüleri berbatlar ama sırf öyle olması gerekliymiş gibi almak zorunda hissedilio yok öyle bişey:34: güle güle kullan benimkide buna benzer sade bi model linensten almştım

düşüncelerine katılıyorum canım linens indirimine gidemediğim için birazda buı örtü onu andırdığından almak istiyorum içimde kalmasın :)

Canım benim bende yatak örtümü almadım senin bu topiğine baktım ve hemen istikbalin sitesine girdim bende valente yatak örtüsünü çok beğendim. yatak odamın mobilyası beyaz olacağı için gayet güzel duracak :) bence valente :))

evet canım ounda kahvesini beğendim ikisinide alabilirim fiyatlara baktığında linense ve piyasaya nazaran hesaplılar ama kalitelerini bilemiyorum en kısa zamanda incelemem lazım çok sade oldukları içinde modasının geçiceğini düşünmüyorum sevgiler:)

evet canım ounda kahvesini beğendim ikisinide alabilirim fiyatlara baktığında linense ve piyasaya nazaran hesaplılar ama kalitelerini bilemiyorum en kısa zamanda incelemem lazım çok sade oldukları içinde modasının geçiceğini düşünmüyorum sevgiler:)

Canım valla ben cumartesi günü gittim istikbale baktım gördüm elledim. Valente'yi gayet güzel. Hemen aldım gülkurusu rengini ama ellerinde yokmuş gelecekmiş neyse. Benim için çok çok iyi oldu ben böyle işlemeli seyleri yıkaması zor olacağından almak pek cazip gelmiyordu. makineye atıp yıkayabiliyormussun bunları. RABBİM gönlüne göre versin tatlım :))

Back
X