- 29 Ekim 2008
- 1.365
- 0
Selam kızlar ya benim biraz kafam karıştı beni cesaretlendirecek sözlere ihtiyacım var.Ayın 5 i adetimin ilk günü idi 10-12-14. gününde de birliktelik oldu.12. günü yumurtlama günümdü.15. günü pazar sabahı bacağımda şiddetli bir kramp, bel ve dehşet kasık batması ile uyandım ama sadece sağ kasığım 5 gündürde aynı şekilde sağ kasığımda bir haller var acı değil sızı değil böyle rahatsız edici yani durduk yere orayı hissetmem ama hissediyorum sürekli gün içinde.Dün de kahverengi bir akıntı geldi çamaşırıma ve tuvalet kağıdına bulaştı.Lpg tankı gibiyim bir gazım varki iki gündür.Bide vajinama bıcak gibi bir iki kez bıcak gibi ağrı saplandı ve akıntım var.Gerçi bunlar üşütme belirtilerinede benziyor ama..
Hamilemiyim acaba diye sormuyacam daha çok erken adetime 10 gün varda.Benim sorum şu bu cuma tatile çıkacağız rafting, yamaç paraşütü ,jet ski, yat turu bir sürü plan var.Şimdi ben hoplayıp zıplasam tatilin tadını çıkarsam sigarayıda tek tük içiyorum şu ara tekrar .Rahat olsamda gezsem tozsam eğer ki düşük bir ihtimalde olsa (çünkü bu ilk deneme ayı daha) hamile isem bir şey olmaz demi ? Bira falan içsem iyice mi kötü ?
Kafam çok karıştı...Tatili erteleyemiyoruz kışın veriyoruz dilekçeleri çünkü, böyle de şüphe ile her şey burnumdan gelir...
Sizler ne düşünüyorsunuz? Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Hamilemiyim acaba diye sormuyacam daha çok erken adetime 10 gün varda.Benim sorum şu bu cuma tatile çıkacağız rafting, yamaç paraşütü ,jet ski, yat turu bir sürü plan var.Şimdi ben hoplayıp zıplasam tatilin tadını çıkarsam sigarayıda tek tük içiyorum şu ara tekrar .Rahat olsamda gezsem tozsam eğer ki düşük bir ihtimalde olsa (çünkü bu ilk deneme ayı daha) hamile isem bir şey olmaz demi ? Bira falan içsem iyice mi kötü ?
Kafam çok karıştı...Tatili erteleyemiyoruz kışın veriyoruz dilekçeleri çünkü, böyle de şüphe ile her şey burnumdan gelir...
Sizler ne düşünüyorsunuz? Böyle bir durum yaşayan oldu mu?