fikirlerinize ihtiyacım var

G

gulenda

Ziyaretçi
llk önce herkese merhaba diyerek aranıza yeni katıldım sizden değerli fikirlerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.benim yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var ve çok zor şartlarda engellerle karşılaştık ama asla pes etmedik.3 ay önce aramızda bir tartışma yaşadık ve 1 2 aya yakın ayrı kaldık.son zamanlarda ise sohbete konuşmaya başladık anlayacağınız zamanla bilirsiniz.bugün ise benim doğum günüm ve sevgilim sizinde aşağıda okuyacağınız bir mail aldım.çokta sizi sıkmadan şunu sormak istiyorum bu yazıyı okuyuduktan sonra benimle dostmu kalmak çabasında yoksa aşkın içindeki dostluğumu belirtmek düşüncesinden dolayımı yazılan bir tebrik maili tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekür ederim...

Servetim Olan Dostuma...

Ömrümün beni yok saymasını istediğim bir anımdaydım.
Gökyüzü bile bana ağlıyordu sanki… gözyaşlarım yalnız kalmasın diye mi yoksa ağladığım anlaşılmasın diye mi bilmiyordum.Tek bildiğim yağmurdan sonraki gökkuşağını anımsatan ve bana ışıl ışıl bakan gözlerinin sıcaklığıydı.
Senin sıcacık bakışların benim içimi ısıtırken benim şaşkın bakışlarım da seni şaşırtıyordu.

Kimdin sen?

Neden bakmıştın bana?

Herkes farketmezken farketse bile umursamadan geçerken sen neden durmuştun yanı başımda,neden eğilip iyi olmadığımı göre göre iyimisin diye sormuştun bana….

Sonrası…

Sonra bir yerde oturup uzun uzun konuşmalar ben konuştum sen dinledin…,ayrılırken bir sonra ki görüşme için ümit etmeler.

Anlamıştın geçirdiğim zor zamanları ,dertlerimi ,sıkıntılarımı ve bırakmak istemiyordun beni ellerimi ….ben bile vazgeçmişken kendimden sen vazgeçmiyordun benden.şimdi ardıma dönüp baktığımda anlıyorum ki meğer bitti denilen yerde başlıyormuş bir çok sey..

Bütün yollarımın sonuna geldiğimi zannettiğimde bana yeni yollar gösterdiğinde anladım.Artık hayata dair bir umudum kalmadığı bir anda bana umudun ne olduğunu ve aslında hiç bitmeyeceğini anlattığında anladım.

Ve bazı insanların bazı arkadaşlarından dostum diye bahsederken gözlerinin neden ışıl ışıl açılıp hasretle kapandığını anladım.

Şimdi bu bir teşekkür mektubu mudur anlatamadığım duygularım mıdır bilmiyorum.
Ama şunu biliyorum sen de benim dostum diyeceğim ve hayatıma bu cümleyle devam edeceğim birisin.

Hiç yaşamanı istemesemde ,
Eğer bir gün bir yerde, bir yağmurda senle ağlarsa senin de yağmurdan sonra bir gökkuşağın ve sana ışıl ışıl sıcacık bakanının olması dileğiyle...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

bunlar barışma sinyalleri bence, dostluk hikaye

bilmiyourm kendisinede sormayı düşünüyorum dost kalmakmı amacın bunları yazıyorsun yoksa geçmişte yaşanılan değerler içinmi yazdın diye..kafam karışık

bana ayrılık sonrası dostluk pek inandırıcı gelmiyo, seni özlemiş galiba barışmak istiyoo, buda tam açıklanamamış dolaylı bi mail.

düşüncelerin için teşekür ederim zaten dost şeklinde konuşuyordukda sizinde belirttiğiniz gibi sanırım ilişki moduna geçme çabası..

eski sevgiliden dost olmak bana garip geliyo..o yüzden öyle olduğunu sanmıyorum..evet dostane yazılmış bı mail ama yazan eski erkek olunca dostane diyemiyorum :)

direk ona sormalısın

bizim yorumlarımızla kafandaki sorular gitmez

benim anladıgım ;" dostumsun sadece, benden bu kadar. sana ışık saçan yanında destek olan birini bulursun umarım" akannehir

ha bi de onun kafası da net değil :hulya:

Benim fikrim dost olarak görmek istiyor artık seni tabi bu lafın gelişi,yani bitmiş dost diyor sonuçta sanada ışıl ışıl biri bakar demiş yani vazgeçmiş senden bence hiç sorgulama yada sorgula sen bilirsin ama bunca yılın hatrına yazılmış bişey bu hayat kalanlarıyla da gidenleriyle de güzel ve devam ediyor...

sanırım ben fazla kafaya takıyorum pek sağlıklı düşünemiyorum yardımlarınız için tşk ederim sanırım açıkça dost kalamıcamızı söylemekte bana düşüyor çünkü bana ters..

benim anlamadığım mail attıktan sonra mutlu bişeklide mailimi okudunmu sorusu oluyor üstelik hergün konuşuyoruz acaba bendenmi bir beklentisi var..

`Hiç yaşamanı istemesemde ,
Eğer bir gün bir yerde, bir yağmurda senle ağlarsa senin de yağmurdan sonra bir gökkuşağın ve sana ışıl ışıl sıcacık bakanının olması dileğiyle...`

bence bu sozle bitmis oldugunu anlatmaya calisiyor.

Ama bence kafasi karisik.Celiskili sozleri var bazi yerlerde. Surekli kafanda kurcalayacagina uygun gordugun bir zamanda al karsina acik acik konus. Sonrasinda keske konussaydim,sorsaydim demezsin en azindan. Netlesir hersey.

Sen barışmak istiyor musun peki ? Sorunu bu isteğe göre sormalısın bence..

evet canım haklısın belkide yaşadığı zor zamanlardaki yanında oluşuma göndermemi yapıyor diye düşünüyor biraz zaman geçsin doğum günü üsütüne ters olabilir..

ortada aldatma falan yok epey bi kırdık şimdilerde ise normal seviyelerde sohbetimize devam eidyoruz elbette istiyorum ama bu dost olarak değil tabiki.

Bana da " benim için çok kıymetlisin ama hepsi bu..benden artık aşk bekleme" türünde birşeymiş gibi geldi..
Ama en iyi sen bilirsin cnaım,sen tanıyorsun onu,ne demek istemiş olabilir..?

Benim fikrim dost olarak görmek istiyor artık seni tabi bu lafın gelişi,yani bitmiş dost diyor sonuçta sanada ışıl ışıl biri bakar demiş yani vazgeçmiş senden bence hiç sorgulama yada sorgula sen bilirsin ama bunca yılın hatrına yazılmış bişey bu hayat kalanlarıyla da gidenleriyle de güzel ve devam ediyor...

`Hiç yaşamanı istemesemde ,
Eğer bir gün bir yerde, bir yağmurda senle ağlarsa senin de yağmurdan sonra bir gökkuşağın ve sana ışıl ışıl sıcacık bakanının olması dileğiyle...`

bence bu sozle bitmis oldugunu anlatmaya calisiyor.

Ama bence kafasi karisik.Celiskili sozleri var bazi yerlerde. Surekli kafanda kurcalayacagina uygun gordugun bir zamanda al karsina acik acik konus. Sonrasinda keske konussaydim,sorsaydim demezsin en azindan. Netlesir hersey.

bunu kendi mi yazmış yoksa bir yerde görmüş de çokmu beğenmiş ...
bilemiyorum birebir size uygun mu yazdıkları...

ama ben de üzülerek aradaşlara katılıyorum...
ışıl ışıl bakan biri olarak ben varım diyebilirdi...

kafası da karışık zaten yazmış da ... bir süre daha bekle istersen ama daha sonra dost kalmakiçin çaba harcama ; daha çok canın yanar... hakkında hayırlısı olsun:teselli:

bunu kendi yazmamış canım bi yerden esinlenip yollamış sanırım beğenmiş zaten internet sitelerinde geçen bi kesit..üstüne neşeli olması tuhafıma gitti hani beğendinmi gibi sorması sizcede tuhaf gelmiyormu...

belli zaten kendi cümleleri olmadığı... oturup uğraşsa da yazsa iki satır zaten adam olurlardı ... peeeh...

Belki biraz gaddarca olacak ama yine de fikrimi söyleyeceğim.

Bana daha çok bu ilişkiyi sürdürmek isteyen ama aynı zamanda sorumluluk da almak istemeyen ve bu yüzden ucu açık sözler söyleyip topu sana atan... sen de bu sözlerin büyüsüne kapılıp devam edelim dediğinde... dersen... ve ileride bir sorun çıkarsa... tereyağından kıl çeker gibi kendini çekip "ama ben istememeiştim ki.. sen istedin..ben dostane konuştum" diyebilecek bir durum gibi geldi.

Yani istiyor ama söyleyemiyor.
Söylerse sorumluluk onda kalacak, buna da cesaret yok... hiçbirinde olmadığı gibi...
Topu atmış sana, sen nereye sürüklersen gidecek ama en ufak tökezlemede ama ben demedim ki sen dedin diyecek.

Bilemiyorum... bence böyle...

X