- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 43
- Konu Sahibi Kara_Sevdam
-
İkinizin toplam telefon faturası kaç TL tutuyor ?? ona göre fikir verelim
ay canım arkadaşım aynı dert bendede var=(
ayda 6 kez kontöra lıyorum tüketti beni bu telefon işi..
sabit numaralarla şöyle 40 mılyona fılan konusturan bı hat yokmu?
var bu bahsettiğim tarifenin vodafene ve sabit hatlarla limitsiz var 40 tl vergiler dahil
kontör çekilir dert değil ben kontörlü hatlara karşıyım
nişanlılıkta çektim baktım olmuo eşimede banda öğretmen hattı çıkarttık
rahatız ama bu sefde askerlik girdi araya :)
hadi yakafamçokkarıştı benim turkcell vodafonamı geçsem ozaman?
gerçi canım geçen nişanlımla konustuk, 3 ay kaldı surda idare ederiz alma boşver dedi.. napsakki?
ve şunu da söyleyeyim canım kesinlikle turkcelle geçme. adamlar tarifemizi kafasına göre değiştiriyor
ve şunu da söyleyeyim canım kesinlikle turkcelle geçme. adamlar tarifemizi kafasına göre değiştiriyor
evet bende hiiiiç memnun değilim şekerim=)
canım bende zaten ilk turkcell aldım babamda vardı ondan arıyordum heran yanımda olmuyodu babam olmadığı anlarda kendi cebimden aradım baktım 55 gelmiş
turkcelli geri verdim aveanın bi tarifesini gördüm beğendim gittim baktım şirket hatları içinmiş
sonra sordum hepsine sabit hat için uygun tarife varmı die hiç ümidim yoktu vodafondan ama varmış gitim aldım ısrarla sordum vergiler dahil mi evet dedi aldım tabi benim aradığım baska hatlarda olduğu için yada eşimin eline telefon geçerse çağrı yapıo arıyom onun için 50 tl olanından aldım
şimdilik iyi gözüküyo bakalım artık zaten istediğim an iptall edebileceğim için sorun yok
turkcelli 1 yıldan önce iptal edersen 31 tl verion
benim için bu uygun inş. değişmez
canım sana kaç saat konuşma olması lazım? birde cepten cebemi yoksa normal hattımı arıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?