• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :)

Kara_Sevdam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
1.320
1
156
43
bu ayki faturam 55 TL. gelmiş öğretmen hattı kullanıyorum ve eşimi ara ara kndi hattımdan arıyom ankesörlü telefonu

Vodafone' nun bi tarifesi varmış vodafone ve sabit hatlara sınırsız diğer operatörlerede 750 dk (12,5saat) ve aylık 50 TL. kendi ve eşimin hattını kontörlüye çevirip onlara giden parayı buna vermeyi düşünüyorum ve eşim döndükten sonra öğretmen hattına geri dönmeyi düşünüyorum 4 ay için alcam vodafone hattını zaten konturlu var onu faturalıya çevircem eşim geldikten sonra yine konturluye çevirecem aranızda bu hattı kullanan veya baska bi fikri olan varmı bugün almayı düşünüyorum yardım edermisinizbuyrunnnnnnnnn

ay canım arkadaşım aynı dert bendede var=(
ayda 6 kez kontöra lıyorum tüketti beni bu telefon işi..
sabit numaralarla şöyle 40 mılyona fılan konusturan bı hat yokmu?

ay canım arkadaşım aynı dert bendede var=(
ayda 6 kez kontöra lıyorum tüketti beni bu telefon işi..
sabit numaralarla şöyle 40 mılyona fılan konusturan bı hat yokmu?

var bu bahsettiğim tarifenin vodafene ve sabit hatlarla limitsiz var 40 tl vergiler dahil

kontör çekilir dert değil ben kontörlü hatlara karşıyım
nişanlılıkta çektim baktım olmuo eşimede banda öğretmen hattı çıkarttık
rahatız ama bu sefde askerlik girdi araya :)

var bu bahsettiğim tarifenin vodafene ve sabit hatlarla limitsiz var 40 tl vergiler dahil

kontör çekilir dert değil ben kontörlü hatlara karşıyım
nişanlılıkta çektim baktım olmuo eşimede banda öğretmen hattı çıkarttık
rahatız ama bu sefde askerlik girdi araya :)

hadi yakafamçokkarıştı benim turkcell vodafonamı geçsem ozaman?
gerçi canım geçen nişanlımla konustuk, 3 ay kaldı surda idare ederiz alma boşver dedi.. napsakki?

hadi yakafamçokkarıştı benim turkcell vodafonamı geçsem ozaman?
gerçi canım geçen nişanlımla konustuk, 3 ay kaldı surda idare ederiz alma boşver dedi.. napsakki?

ben aldım aşkımmlada görüştüm rahatca görüşmenin tadı baska ya
senin faturan ne gelio bilmiyom ama benimde 3 ay 14 gün var
her ay 17 ödediğim telefona 55 ve fazlasını ödemek ağır gelio
verim aynı miktarı rahat konuşayım baria.s.

canım aynı dert bende de başladı -tatlicadiarzu-
ben de turkcellin kamu hattı var. ayda 1200dk, her yöne sınırsız, 35tl. ancak adamlar haberimiz olmadan tarifeyi değiştirmişler şu şekilde: aylık 1500dk bedava ama bu 1500dkyı şu şekilde bölmüşler, 500dk turkcell, 500dk sabit hatlar, 500dk diğer operatörler. bugüne kadar yani toplam 1200dk bedava olunca çok rahat konuşuyorduk nişanlım ankesörlüden çağrı yapıyordu ben arıyordum onu. Ama şimdi 500dk ile sınırlı olduğu için çok rahat konuşamayacağız.
Ben de değiştireceğim. vodafone hakkında kesin bilgi alırsan buraya yazar mısın canım. ben de fatura kesim tarihimden önce yani birkaç gün sonra değiştireceğim çünkü

ve şunu da söyleyeyim canım kesinlikle turkcelle geçme. adamlar tarifemizi kafasına göre değiştiriyor

ve şunu da söyleyeyim canım kesinlikle turkcelle geçme. adamlar tarifemizi kafasına göre değiştiriyor

canım bende zaten ilk turkcell aldım babamda vardı ondan arıyordum heran yanımda olmuyodu babam olmadığı anlarda kendi cebimden aradım baktım 55 gelmiş
turkcelli geri verdim aveanın bi tarifesini gördüm beğendim gittim baktım şirket hatları içinmiş
sonra sordum hepsine sabit hat için uygun tarife varmı die hiç ümidim yoktu vodafondan ama varmış gitim aldım ısrarla sordum vergiler dahil mi evet dedi aldım tabi benim aradığım baska hatlarda olduğu için yada eşimin eline telefon geçerse çağrı yapıo arıyom onun için 50 tl olanından aldım
şimdilik iyi gözüküyo bakalım artık zaten istediğim an iptall edebileceğim için sorun yok

turkcelli 1 yıldan önce iptal edersen 31 tl verion
benim için bu uygun inş. değişmez

canım bende zaten ilk turkcell aldım babamda vardı ondan arıyordum heran yanımda olmuyodu babam olmadığı anlarda kendi cebimden aradım baktım 55 gelmiş
turkcelli geri verdim aveanın bi tarifesini gördüm beğendim gittim baktım şirket hatları içinmiş
sonra sordum hepsine sabit hat için uygun tarife varmı die hiç ümidim yoktu vodafondan ama varmış gitim aldım ısrarla sordum vergiler dahil mi evet dedi aldım tabi benim aradığım baska hatlarda olduğu için yada eşimin eline telefon geçerse çağrı yapıo arıyom onun için 50 tl olanından aldım
şimdilik iyi gözüküyo bakalım artık zaten istediğim an iptall edebileceğim için sorun yok

turkcelli 1 yıldan önce iptal edersen 31 tl verion
benim için bu uygun inş. değişmez

Ben de pazartesi gidip araştırayım bakalım ne olacak.

Hımmm ,Bende türkcell in kamu tarifesini önerecektim.... Ama arkadaşlar memnun kalmamış..
Bende niyeyse turkcellden başka hat kullanamıyorum..

Ben esımle vodafone cep aıle tarıfesını kullanıyorum... Dakıkası 0.018 kuruş ve kendı aramızda sms ler ucretsız... 20 lıranın ustunde gelmedı daha... ama dıer operatorlerı aradıgınızda 30-32 lıra gelıyor... Ben cok memnunum... Hatta bazen bellı bır tutarın altında kalıyor ve bır dahakı aya devredıyor...

Bu ara turkcellın her yöne tarıfesı kullanılıyor bır ara dusunduk ama sonucta verdıgı sureyı doldurmuyoruz bıle o yuzden 45-50 vermenın anlamı yok dedık...

ya biz asker eşleri sabit haattı arıyoruz daha çok lazım olan bununla ilgili bi tarife yani vodafon ii gözüküyo bi sorun çıkmaz inş.

bak canım ben cep aıle kullanıyorum demıstım... 0.018 kurustan 30 saat 32 lıra yapıyor sabıt ucretıyle 37 yapıor... smsler ucretsız... ama aveanın esın jand ıse bırbırıyle sınırsız tarıfesı var ama msjlar ucretlı ve dıer operatör ve tarıfe dısı avealı bayagı pahalı oluyor... Bız oyuzden vodafone a gectık...

keske burda oldugu gbi Türkiyedede su telefon isleri rayina otursa

öylesine kazik yapiyorlar ki haksizlik yha

burda mesela bir e-plus ayyildiz tarifeli hat aliyorsun icine ayda sadece 15 euro dolduruyorsun

tum e-plus hatlari bedava ariyorsun ay boyunca ve mesajlasiyorsun

ayni sey ev telefonlarindada var mesela ben ayda 45 euro ödüyorum

Türkiye ve bir cok avrupa ülkesi sabit hatlari bedava ve yurticide sabit hatlari bedavaya ariyorum ve sinirsiz internetimde 45 euroya dahil

keske bu sirketler Türkiyedede faliyet gösterse o zaman rekabet olur milleti kaziklamaktan vazgecerler kaydirigubbakcemile

Back