• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

FlyMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
61
0
86
30
Ankara
Selam, ben yağmur.94'luyum ama 1 sene geç başladığım içn yeni lise ye geçtim :olmaz: Biraz Değişime ihtyacım var kaydirigubbakcemile2 Şimdi özellklerimi anlatıcam szde bana değişklik yapacağım konular hakkında fikir verirsenz çok mutlu olurum :1hug:
Göz:Badem rengi ile koyu yeşil karışık.

Saç:Kumral(orta)düz kakul vardı biraz uzadı yanlara atıyorum.ama başka şekli vermek istyorum.çünkü yüzüme yakışmıyor..Saçlarım belimden aşağıda popoma yaklaşıyo düz kesim katsız yani.dalgalı saçım var.
Boy:Yaşıma göre normalim.Ne uzun ne kısa mafoldumben
Kilo:Zayıfım
Giyim tarzı:Spor şık hihoyyyt
Ten:Bronz tenliyim.Esmer gibi...
Diş:tel kullanıyodum, çıktı yani dişlerim düzgün.(martta)
Yüz:oval
Yardımlarınızı bekliyorum =)))) Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz daha açsan.mesela giyim tarzını mı değiştirmek istiyorsun saçını mı?

hmm tatlım aynen bende yeni başladım liseye benim de böyle birşeye ihtiyacım var ne yapsam diye düşünüyorum ama yok bişey bulamıyorum saç boyatmayı düşündüm ama sonra fikrimi değiştirdim sonucta daha erken bence ama sen düşünürsen aralara renk attırabilirsin :) saçlarını daha önce katlı kestirdin mi?

Canım resimsiz bir şey söylemek çok zor. Ayrıca tarzının nesinden memnun değilsin ki, liseye geçtin diye illa değişiklik mi yapman lazım. Bak ben nerdeyse üniversiteyi bitirdim hala aynıyım :umursamaz:

hmm tatlım aynen bende yeni başladım liseye benim de böyle birşeye ihtiyacım var ne yapsam diye düşünüyorum ama yok bişey bulamıyorum saç boyatmayı düşündüm ama sonra fikrimi değiştirdim sonucta daha erken bence ama sen düşünürsen aralara renk attırabilirsin :) saçlarını daha önce katlı kestirdin mi?

evet.kestirdim.. sadece bi yerine sarı istiyorum.bi tane..

Back