Fikirlerinize ihtiyacım var..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.063
215
Merhaba arkadaşlar. İş yerimde kendi bölümüm ile alakalı olmayan bir yerdeyim. Olduğum yer bir bölümle alakalı da bir yer değil, karşılama gibi düşünün. Şimdi benim okuduğum bölümle alakalı yer açıldı, sizce oraya gitmek istediğimi o bölümün müdürüne söylemeli miyim? Evet istiyorum ama sorumluluk almaktan korkuyorum, açık öğretimden okudum ben yeteri kadar bilgi birikimim yok. Benden fazla beklenti içinde olurlarda karşılayamazsam diye korkuyorum. Açıkcası kendime güvenmiyorum. Ama orada olmanın benim hayatıma bir şeyler katacağını düşünüyorum. Ne yapsam bilemedim.. Bir de o bölüm de şuanlık sırf erkekler var rahat eder miyim bilmiyorum.
İnsanın kendine güvenmemesi çok zor bir şey. Ama hayatım boyunca böyleydim. Hata yapmaktan başkaları tarafından gülünç durumda olmaktan çekiniyorum. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan, küçük görülmekten korkuyorum..
Deneyimlerinize fikirlerinize açığım

Gemi limanda güvenlidir ama geminin yeri liman değildir diye bi söz vardır çok sevdiğim. Eğer istiyorsanız başlarda destek alarak ilerlersiniz, uzaktan da olsa okumuşsunuz bölümü neden yapamayasınız? Kimse anasının karnında deneyim kazanmıyor herkes ilk başlarda bocalıyor.

Onay verirlerse tabiki kendi bölümünüze geçme talebinizi bildirin. Deneyim kazanacaksınız bu sayede kendinize güveniniz daha da artacak :) Erkek kadın personel diye bir ayrıma da girmeyin iş hayatı bu.

Onay verirlerse tabiki kendi bölümünüze geçme talebinizi bildirin. Deneyim kazanacaksınız bu sayede kendinize güveniniz daha da artacak :) Erkek kadın personel diye bir ayrıma da girmeyin iş hayatı bu.
evet çalıştıkça deneyim kazanırım diye düşünüyorum. ama başta geçmek istediğimi söyleyeceğim zaman o bölümü okuduğumu belirteceğim, ama tam bilmediğim anlaşılırsa eğer, ters insanlara gelirsem eğer diye korkuyorum.

evet haklısınız. kendime güvenmem gerekiyor, çok sevdiğim zevkle okuduğum bir bölümdü. çalışınca da kendime bir şeyler katabilirim. evdede çalışarak kendimi geliştirebilirim. ancak bu özgüvensizliğimi yenmem gerekiyor..

Bilmediğim anlaşılırsa diye bir şey yok :) O bölümü sadece okudunuz, pratik başka bir şey. Bölümünüzdeki diğer çalışma arkadaşlarınızdan destek ala ala ilerlersiniz kendinizde eksiklik hissetmeyin lütfen.

''Hata yapmaktan başkaları tarafından gülünç durumda olmaktan çekiniyorum. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan, küçük görülmekten korkuyorum.''
Bu tip düşünceleri kafandan kesinlikle atman lazım , sadece iş değil sosyal - özel hayatın da etkilenir.

İş olayına gelince ben senin başarılı olacağını düşünüyorum kesinlikle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…