Fikirlerinize ihtiyacım var?

Hamile kalma olasılığı

• Hamile kalınamaz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

sevcinoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
22
1
1
35
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle halimden anlayacak olanlar yargılıcak olanlar yazmasın. Nişanlımla bugun korunmasız olarak ilişkiye girdik içime bişey gitmediğini söylüyor ama güvenemiyorum. Adet döngümün 8. Günümdeyim yani bitti sayılır sadece kahverengi lekeler geliyor. Bu durumda gebe kalma olasılıgım nedir beni bilgilendirmisiniz? Ben hiç yapmak istemiyorum korkuyorum ama nişanlım bi şekilde o ortamı sağlıyor niye korunmadın diceksiniz normalde korunuyorduk ama dün elimizde kondom yoktu fikirleriniz benim için çok önemli arkadaşlar teşekkür ederim şimdiden..

Benm bildiğim adet sonuna dogru gebelik oluşabiliyor git eczaneden ertesigün hapı al istenmeyen bir gebelik oluşmasın

Ertesi gün hapını bu sene içinde 1 kere kullanmıştım beni çok kötü yaptı düzenimi bozdu o yuzden alamıyorum

Gerçekten öyle oluyor daha adetim yeni bitti sayılır hala daha lekeler geliyor 1 ay içim içimi yer.

Şimdi yumurtlama günüme baktım bu ayın 7 si veya 11 i gösteriyor yani daha var ama ihtimaller...

Allah olmayanlara nasip etsin canım ne diyim ki.. inşallah olmaz demekten başka birşey gelmiyor elimden en kötüsüde bu belirsizlik

Okadar etki etmez ertesigün hapı ya sadece giden spemleri engeller amaa benm bi arkadaşım da adetin son günü hamile kaldı her kadının farklı oluyor yumrtlama dönemlerii

Ertesi gün hapınada 5 gün geçerli diyolar ama değil bence onu içip kalanda çok duydum. Benim dün oldu korunmasız iliski alabilirsem yarın aksama alabilirm anca zamanda baya gecmsi oluyor

İnşallah olmaz canım benim erkek arkadaşımlada 5 senelik bi ilişkiden sonra yollarımızı ayırdık olursa vay benim halime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…