Canm istenemyen bi gebelik olcaksa al kullan aklınd işaret kalmaz en azından yoksa adett tarihine kadar hop oturup hop kalkarsınnErtesi gün hapını bu sene içinde 1 kere kullanmıştım beni çok kötü yaptı düzenimi bozdu o yuzden alamıyorum
afedersiniz bayanlar. ilk erkekten gelen su bile hamilelige neden olabiliyor. Ama korunsaydiniz keske tereddutte kalmazdiniz. yargilamak haddime bile degil bu aradayanlis anlamayin.yumurtlama günü olmadan mı kalınabılır yani?
bende geri cekme yontemiyle korunuyorum ama en garantilisi korunarak beraber olmak. Kalinabilir ama kesin demiyorum dusuk ihtimalŞimdi yumurtlama günüme baktım bu ayın 7 si veya 11 i gösteriyor yani daha var ama ihtimaller...
Adetin düzenli midir?Ertesi gün hapınada 5 gün geçerli diyolar ama değil bence onu içip kalanda çok duydum. Benim dün oldu korunmasız iliski alabilirsem yarın aksama alabilirm anca zamanda baya gecmsi oluyor
Düzenli adet döngüsü varsa adet biterken yumurtlama olmaz, gebelik de olmaz.evet düzenlidir. Geçen ay biraz gecikti ella yuzunden ama simdi yine eski düzenine döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?