Fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim

yadedmrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2015
8
3
35
Merhabalar arkadaslar,

Siteye yeni üye oldum fikirlerinize ihtiyacim var

Mutfak yaptiriyorum ankastre renginde cok kararsizim resimleri yukluyorum yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-02-18-19-51.png
    121,9 KB · Görüntüleme: 285
  • Screenshot_2015-04-21-15-45-54-01.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 555
  • Screenshot_2015-06-02-18-20-06.png
    175,4 KB · Görüntüleme: 275
Merhaba,

Mutfağınız ne renk olacak? Onu da belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz

Bende araştırıyorum benimde mutfağım parlak beyaz olacak buzdolabı bulaşık grı ama ankstre ahngi renk alsam karar vermedim. konunu takip edicem

Bende araştırıyorum benimde mutfağım parlak beyaz olacak buzdolabı bulaşık grı ama ankstre ahngi renk alsam karar vermedim. konunu takip edicem

Evet benim de buzdolabi ve bulasik makinesi gri onu atlamisim. Bulasik makinesi mutfak dolaplarina dahil edilebilir buzdolabi da mutfak dolabina gömmeli olursa sorun olmaz sanki

Evet benim de buzdolabi ve bulasik makinesi gri onu atlamisim. Bulasik makinesi mutfak dolaplarina dahil edilebilir buzdolabi da mutfak dolabina gömmeli olursa sorun olmaz sanki

Evet benimde buzdolabı dolap içine giricek. Ama bulaşık normal olacak. Bide ben ocakta gri istiyordum ama ocaklarda gri yokmuş çam yokmuş yani inox varmış oda ocak sürekli silinen bir yer çizilir vazgeçtim. Davlumbaz ve fırını gri alıp ocağı siyah cammı alsam diye düşünüyorum
bu tarz bişey fırnın cam kısmı siyah oluyor zaten siyah ocak çok abes olmaz sanırım

Bunlarda cok guzel evet inox sıkintili biraz. Sizi korkutmak istemem ama bende suan siyah cam ocak kullaniyorum surekli temizlik gerekiyo eger sıkinti olmazsa cok guzel hepsi inox a da cok uygun

Bunlarda cok guzel evet inox sıkintili biraz. Sizi korkutmak istemem ama bende suan siyah cam ocak kullaniyorum surekli temizlik gerekiyo eger sıkinti olmazsa cok guzel hepsi inox a da cok uygun

Evet benimde var çevremde siyah ocak kullananlar ama mecbur ya beyaz cam alıcam ya siyaz gride cam ocak yok malesef

Evet benimde var çevremde siyah ocak kullananlar ama mecbur ya beyaz cam alıcam ya siyaz gride cam ocak yok malesef

canım Siyah cam ve demirleri döküm alırsan silmekten başından ayrılamazsın . ayrıca dökümün kullanılması çok zor süt ve ya herhangi birşey taştığı zaman makinayada atılmadığı için onu yıkamakla uğraşmak zor . cam ocak tozu çok fazla belli ediyor en ufak bir nokta düşmesin ocak pismiş gibi duruyor . beyaz cam alabilirsin ama demirleri döküm olmasın çok zor inan ki ankastrenin şıklığını boşver kullanımına bak derim ben . en sağlıklıları normal ocaklar beyaz demir ankastreler çok daha kullanışlı ..

bu yoruma tamamen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…