Saç Rengi ve Saç Boyama Fikirlerinize ihtiyacım var(resimli)

teşekkür ediyorum fikirleriniz için.. rewend güzel noktaya degindin kaşlarım siyah ve platinde onlarıda boyatıyordum inan bıktım mafoldumben

bence platin. ama kullanımı zor biliyorum. bi de sarıyı seviyosan sonra ne renk yapsan yine sarı çekiyo seni =) benim de bi ara seninki gibiydi. röfle yaptırmaktan artık düz sarı gibi olmuştu. çok da güzeldi. sonra bi ara geldiler bana, gittim karamel, bal köpüğü tonları boyadım sürekli. şimdi sarıya geçmeye uğraşıyorum o da evde olmuyor maalesef. yine röfleye dönücem zaman geçsin diye bekliyorum. yani demek istediğim iyi düşün canım, sonra saç çok yıpranıyor.

teşekkür ederim kızlar yeni gçrdüm mesajları. sarıyı eşim istedi aslında çok beğeniyor ama ben gerçekten artık bakım yapmaktan ve evde her yerde kendi saçımı toplamaktan bıktım. kumrala döneceğim dediğimde eşim çok tepkili yaklaştı. kumral dediğim bal köpüğü tonları olcak zaten tuana_35. ama bugün alsancakt kime baktıysam o renk saçlar :)) bayrama kadar düşünmeye karar verdim, bayramdan sonra fikirlerinize göre byatacagım veya boyatmayacagım. hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

canım tşekkür ederim ama şuan ki fikrim boyatmaktan yana :s çok bakım gerekiyor inan 25 günde bir dibim çıkıyor ve ben hiç sevmiyorum o halimi çünkü saçlarım simsiyahtı.. kaşlarımı her 20 günde bir boyatıyorum.. çok bakım istiyor ya

aslicm ben ikisini de cok beğendim platin rengini cok sevmememe rağmen..benm fikrim kumral daha da güzel durmus ama karamel yada bal köpüğü tonlarını da deneyebilirsinnyerimseniben

kumral dedigim o tonlar zaten canım bal köpüğü yapıcam verdim kararımı, çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…