How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fikirlerinize ihtiyacım var(resimli)

asli_____

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
852
172
133
İzmir
ARKADAŞLAR DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR SUAN SAÇIM PLATİN VE ESKİDEN KUMRALDI. İKİ RESMİMİ DE KOYDUM SİZE SORUM; TEKRAR KUMRAL RENGİME GERİ DÖNEYİM Mİ?? LÜTFEN YARDIM EDİN. eyvahedigeldismile

$36398_409188663396_719358396_4220412_193002_n.jpg

$7429_160423732411_709332411_2619557_2311932_n.jpg

teşekkür ederim fikrin için, gerçekten fikirlerinizi yazmanız önemli şu karar aşamamda.

çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan ama platini kışın kullanamamaktan korkar oldum yazın bile çok dikkat çekiyor

teşekkür ederim canım hihoyyyt kumral daha rahat diye düşnüyorum karar verme aşamasındayım, fikrini paylaştıgın için teşekkürler.

resim kalitesinden de öyle gözükmüş olabilir gözüne ama teşekkür ederim fikrini paylaştığın için opuyorumnanaktan

ah hemde nasıl yıkayıp çıkıyordum diğer sacımı resimde de görülüyor normal yıkadıktan sonra ki dalgasydı o ama bunu asla fönlemeden kullanamıyorum. teşekkür ediyorum fikrin için :3:

rica ederim canım sarIdan nasibimi aldığım için artık kımseye onermıyorum sarı saçı ama yakışana da yakışıyor Allah için .ama ne sabır dayanır ne para : )
ZOR ZOR HEP SOYLUYORUMM KIZ OLMAK ZOR :d

canım sana da yazdım 3.defa hiç bir boya sürme saçlarına lütfen. biraz kendine gelmelerini bekle.

öyle mi diyorsun :bbo: bende buraya yazmadan kumrala ksin gözüyle bakyordum şuan fikrim değişmeye başlıyor, teşekkür ediyorum fikrin için.

eevt 19 yaşındayım sarıyla 30 bile diyenler oldu inanır mısınız? teşekkür ederim.

Back