• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var..Lütfen...

Efsa.

Hadi ya! :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
139
0
96
Sivas
3 senedir kazanmak için uğraştığım Cumhuriyet üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğine yerleştim bu sene fakat ya olmazsa diye bi yandanda Beden Eğitimi Öğretmenliğine hazırlanıyordum Öss puanım güzel olduğu için oraya yerleşme ihtimaliminde yüksek olduğunu söylüyor herkes yetenek sınavlarına 3 gün var.Fakat kafam karmakarışık Sosyal Bilgiler Öğretmenliğine gitsem Kpss de 83 ile atanıcam tabi o puanı alabilirsem...fakat Beden Eğitimi öğretmenliği atama puanı 73...Sosyal Bilgilere gidersem eğer ilerde atanamayınca başımı taşlara vurmak istemiyorum bi yandan çünkü yıllardır atanamayan Sosyalcilerin çilesini gördükçe umudumu kaybediyorum...Bi yandanda 3 yıldır beklediğim bi bölümü elimin tersiyle itmekte zor geliyor...Üniversiteyi kazandığıma sevinemedim bile henüz...Bazı arkadaşlarım Sosyal Bilgilerin adı var diye beden eğitimini küçümsüyolar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

benim bir tanıdığım vardı beden eğitimini bitirmiş o kadar yüksek puanlar almasına rağmen hala atanamadı,kaç yıl oldu bitireli hala evde,oturuyor.yani atama konusunda garanti yok bütün öğretmenlikten mezun olanlar aynı dertten şikayet ediyorlar,sen hangi bölümü istiyorsan onu oku

Back