fikirlerinize ihtiyacım var hanımlar..

esoclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
69
11
35
Arkadaşlar Merhaba. .sorum şöyle; ben 1 nisanda 5 haftalık düşük yaptım ve kürtaj oldum.doktorum ilk muayenede 1,5 /2 ay sonra gel bakalım bişi yoksa korunmayı bırakırsın dedi.çok şükür ilk regl tam zamanında geldi 28günde bir olurdu hiç gecikmedi 40 güne kadar da gelmeyebilir demişti dr.um.herşey benim açımdan normal ilerliyor..kafama takılan kısım şu benim yumurtlama tarihim ayın12 si ..1,5 ayım 15inde dolacak.bir kaç gün erken gideyim mi Eğer beklersem bir ay daha uzayacak bekleme süresi..acelemi ediyorum bilmiyorum. Ama beklemek de zor
okuyan yardimci olan herkese teşekkürler.
arkadaşlarım düzelteyim yanlış anlaşıldı çünkü sorum ilişki değil..bebek için korunmaktan bahsettim.beklemek bebek için zor..

Son düzenleme:
Ben 30 aralıkta kürtaj oldum 10 haftalık bebeğimi kaybettim, başınız sağolsun.
Benim doktorum kürtajdan 3 hafta sonra birlikte olabilirsiniz dedi, olduk bir sorunda çıkmadı ama isterseniz doktorunuza bir telefonda sorun yinede..

Çok geçmiş olsun öncelikle allahım bidaha göstermedin. Bu konuda hiç bi bilgim yok sadece ufak bişey diyip gidicem. Herkesın bedenı yasadıkları farklı. Burda 100lerce kişi aynı tavsıyede bulunsada doktorunuza danısmadan hiçbişey yapmayın lütfen. Bi telefon kadar uzaktalar

Arkadaşlar ben de doktorun dediğinden çıçıkmıyorum..sadece bi kaç gün erken gitsem mi muayeneye diye tereddüt ediyorum onun için fikir alayım dedim..zaten aksi birşey demiyorum ki:)bir bucuk ay sonra gel dedi ben süre tam dolmadan gidip gitmeyeceğimi sordum..gitmezsem bebiş öbür aya kakacak çünkü. ..

cok cok gecmis olsun oncelikle bende 3 defa kurtaj olduktan sonra 4. hamileligimde saglikli birsekilde kizimi kucagima aldim sukurler olsun simdide 2. kizima hamileyim tabiiki birkacgun once kontrole gidebilirsin sonucta bir sorun görülürseki sanmıyorum cunku adetlerin zamaninda gelmeye baslamis şükürler olsun zaten dr korunmayi birakip birakmama konusunda yardimci olacaktir Rabbim ins en hayirli ve en kisa zamanda seninde kucagini doldursun ve tum isteyenlerin

Çok teşekkür ederim..ssizede çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsiniz Allah birdaha göstermesin inşallah hiçbirimize..sizin kürtaj nedeni belli mi peki Özel olmayacaksa..benim bi sorun bulunamadı düşmesinde bir neden yoktu ve çok kanamam olduğu için kürtaj oldum. .çok zor bi durum. Alkah gücünü veriyor çok şükür. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…