- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 23.693
-
- Konu Sahibi Mavimiresl
Kiracaksiniz,ilk aldığında bu kadar berbat hâlde getirdiğinde tavriniz net olmalıydı.Ben daha ilk olayda selamı sabahı kesmiştim,fazla iyi niyet ile salaklık arasında ince çizgi vardır kusura bakmayın o ince çizgi geçilmiş.Sizi iplemiyor her seferinde sanki mecburmuşsunuz gibi emrivaki yapıyor.......Eşimin kendi ailesine bile vermedigini soylemeyi düşünüyorum acikcasi kirmadan nasil yapabilirim ki
Asla vermem arabamı zamanında güzel kullanıp getirseydi evet verirdim ama şu sartlar altında asla sizde açıkça söyleyeceksiniz. Esinizle sorun yaşadığınızı soyliceksiniz. Üstelik ceza yemiş ödememiş şimdi hangi yüzle gelip isticek merak ettim doğrusu. Taviz vermeyin.Merhaba
Arkadaslar bi samimi arkadasim var birbirimize cok iyiliklerimiz olmustur onun aciliyetinde ben koşmuşumdur benim aciliyetimde o koşmuştur. Sorunum şu ki kendime ait arabam var bu sene esimin katkisiylada daha iyi bi arac aldik. Daha onceki arabayi oda kötü degildi ama daha kucuk bi arabaydi ve isteyen olursa akraba eş dost arada bi tolerans taniyip veriyorduk. Ama simdiki aracimi (hastalik haricinde)vermiyoruz hic kimseye cunku bi masrafi olsa yogun gelir parcalari pahali ve karsimizdakindende alamayiz. Konum sorunum şu ki o bahsettigim arkadasim bundan 10ay once diger arabami 1 gunlugune istedi arabam 1 hafta kaldi 3 gunden sonra hergun aramama rağmen 1 hafta gelmedi. Geldiginde lastik patlat ve depo beni benzinciye zor götürüyordu arabanin icinde yeleğim vardi kaybolmus. İstanbul- bolu gibi yerlere gidilmiş ozaman 1000 tl lik cezaları vardi hgs cezasi cezali gecis yapilmis. Eşim bu cezalarin parasini soyle dedi dedigi gibide yaptim soyledim ama bisey gelmedi. Sonraki gunlerde arac lazim oldugunda acil durumlarda ben alip biraktim onu gecenlerde yine okula kayit icim ben goturdum üniversite kazandi ve kendide calisiyor. Bana bugun yarin derslere basliyorum derslere gitmek icin 10-15 gunluk zorluk cekecegini araba icin vs gibi seyler soyledi ve aksam sana uğrarım dedi. Eminimki arabayi isteyecek tahminimce buradan alip giderken dersler bitince buraya getirme gibi niyeti var günlük. Cok uzattim kusura bakmayin bana akil verin ben kirmadan ona araba veremeyecegimi nasil soyleyebilirim..
( esimin kendi araci var eşime lazim diyemem)
Zaten genel olarak rahat bi insan direk istedigini soyleyen bi insan. Kimse kimseye emrivaki yapmiyor sadece yüzsüzlük yapiyor. Kimse de salak değil. Sadece iyi niyeti suistimal etme var buda ilerisi icin sknti oluyor birdaha alamiycak arabayi. Net tavır derken bende yeri geldi ondan manevi yardim bekledim ve yetisti skntima, kızım kaza gecirdi ilk o geldi. Annem hastalandi ilk o geldi başım sksti ilk o geldi. Sadece araba konusunda cok rahat davrandi. ben ozaman ona net bi tavir cizseydim kalbini kırsaydım su zamanda zor bulunan dostlugumuda bitirirdim. Ama ne oldu simdi araba konusunda veremiyorum diyip karar aldik kimseye vermiyoruz dedigimde kırılacak bisey olmuycakKiracaksiniz,ilk aldığında bu kadar berbat hâlde getirdiğinde tavriniz net olmalıydı.Ben daha ilk olayda selamı sabahı kesmiştim,fazla iyi niyet ile salaklık arasında ince çizgi vardır kusura bakmayın o ince çizgi geçilmiş.Sizi iplemiyor her seferinde sanki mecburmuşsunuz gibi emrivaki yapıyor.......
Cok cok iyi bi insan sadece bu konuda cok rahat. Oda artik imkansizlikmi bilemedimArkadaşınız ilk istediğinde bile epey yüzsüzlük, ayıp etmiş. Bence de vermeyin. İnsanlar ne rahat çok ilginç.
Maalesef herkesin eksik yönü vardir onunkide bu sanirimAsla vermem arabamı zamanında güzel kullanıp getirseydi evet verirdim ama şu sartlar altında asla sizde açıkça söyleyeceksiniz. Esinizle sorun yaşadığınızı soyliceksiniz. Üstelik ceza yemiş ödememiş şimdi hangi yüzle gelip isticek merak ettim doğrusu. Taviz vermeyin.
Delimisiniz araba verilir mi arkadaşa. Okudukça sinir bastı beni. 1 gün diye alıp nerdeyse el koyacakmış. Veremem diyceksiniz, bana lazım olabilir her an arabam kapımda dursun diyin ısrar ederse de kabul etmeyin bozulacaksa bozulsun aranız.Merhaba
Arkadaslar bi samimi arkadasim var birbirimize cok iyiliklerimiz olmustur onun aciliyetinde ben koşmuşumdur benim aciliyetimde o koşmuştur. Sorunum şu ki kendime ait arabam var bu sene esimin katkisiylada daha iyi bi arac aldik. Daha onceki arabayi oda kötü degildi ama daha kucuk bi arabaydi ve isteyen olursa akraba eş dost arada bi tolerans taniyip veriyorduk. Ama simdiki aracimi (hastalik haricinde)vermiyoruz hic kimseye cunku bi masrafi olsa yogun gelir parcalari pahali ve karsimizdakindende alamayiz. Konum sorunum şu ki o bahsettigim arkadasim bundan 10ay once diger arabami 1 gunlugune istedi arabam 1 hafta kaldi 3 gunden sonra hergun aramama rağmen 1 hafta gelmedi. Geldiginde lastik patlat ve depo beni benzinciye zor götürüyordu arabanin icinde yeleğim vardi kaybolmus. İstanbul- bolu gibi yerlere gidilmiş ozaman 1000 tl lik cezaları vardi hgs cezasi cezali gecis yapilmis. Eşim bu cezalarin parasini soyle dedi dedigi gibide yaptim soyledim ama bisey gelmedi. Sonraki gunlerde arac lazim oldugunda acil durumlarda ben alip biraktim onu gecenlerde yine okula kayit icim ben goturdum üniversite kazandi ve kendide calisiyor. Bana bugun yarin derslere basliyorum derslere gitmek icin 10-15 gunluk zorluk cekecegini araba icin vs gibi seyler soyledi ve aksam sana uğrarım dedi. Eminimki arabayi isteyecek tahminimce buradan alip giderken dersler bitince buraya getirme gibi niyeti var günlük. Cok uzattim kusura bakmayin bana akil verin ben kirmadan ona araba veremeyecegimi nasil soyleyebilirim..
Yok zaten kesinlikle vermeyi düşünmüyorum acaba dedim benmi bencillik yapiyorum ama degilim cogu kişi benimle ayni fikirdeDelimisiniz araba verilir mi arkadaşa. Okudukça sinir bastı beni. 1 gün diye alıp nerdeyse el koyacakmış. Veremem diyceksiniz, bana lazım olabilir her an arabam kapımda dursun diyin ısrar ederse de kabul etmeyin bozulacaksa bozulsun aranız.
Bahane aramaya ihtiyaciniz mi var? Arkadasiniz aracinizi gasp etmis 1 hafta farkinda misiniz? Cok mu masum geliyor bu durum size? Lastigi patlatmis, depoya ekmek bandırmıs daha ne yapsin? Ay valla suan cok kizdim size. En iyisi arkadasiniz kirilmasin siz arabanizi verin.Merhaba
ağzım açık kaldı okudukça.arkadaşlık bu değil.lastik patlak depo boş geri evrmiş arabayı bir de üstüne de hgs cezası hediye etmiş pesss.Bu kadar yüzsüz bir insanla nasıl arkadaşlık ediyorsunuz ?
Neden böyle pasifsiniz?
Bugünün hayretlik konusu da bu herhalde