- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
- Konu Sahibi Mavimiresl
Dümdüz söyle resmen enayi yerine koyuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşınızın özel şoförü olmuşsunuzİnanin malınmı var derdin var diye dusunmeye basliyorum bazen. O şuraya gidecek miresl götür o burdan alincak git al mevzusunu yasadim senelerce taksi gibi hissediyorum kendimi dedim bi ara şakaya karışık aile icinde laf soktum bikac kisiye suan cok şükür getir götür demiyolar. Hep kirmayim birilerini diye ugrastim ama olan benim vaktime yakıtıma oldu artik direk yapamam gidemem diyorum
Fikirlerinize ihtiyacım oldugu icin actim konuyu ve gerçekten ben yanlis düşünmüyormusum ve aksam oldugunda araci veremiycegimi soyluycem bu arabayi kimseye veremiyor eşim kendi ailesinden kimseyede vermedi bana derse sen götür diye yogunum diycem cok zor olur git gel surekli uzun yol eşim izin vermez sorun yasarim diycemBu ne yüzsüzlük böyle Yaa bu kadar yüzü neden verdiniz? Arkadaş tamam eyvallah acil durumu olur sağlık söz konusu olur verilir. 1 hafta alıp vermemek nedir üstelik ceza yemiş, lastik patlamış, 0 benzinle teslim etmiş. Yani kusura bakmayın ama baya kullanmış oluyor sizi yani bence. Bilmiyorum ben mi çok gaddarım ben bu muameleyi bırak arkadaşıma kardeşime bile yapmam.
Bizin skntilarimizda oda hep yanimdaydi kizimin kazasinda ailemden olan skntilarimizda yani aslinda bakarsaniz iyi gunde kötü günde bi arkadas derler ya o osekilde bi arkadas ama araç konusunda canımı yakti.Arkadaşınızın özel şoförü olmuşsunuz
İnsan çok zor durumda kalırda utana sıkıla arabayı ister yada şuraya bırakabilirmisin der ama arksdaşınızda öyle bi düşünce göremedim
O siz için ne yaptı merak ettim
Bu arada ben abime bile beni şurdan al evime birak demem taksiyle giderim yeri gelir.Arkadaşınızın özel şoförü olmuşsunuz
İnsan çok zor durumda kalırda utana sıkıla arabayı ister yada şuraya bırakabilirmisin der ama arksdaşınızda öyle bi düşünce göremedim
O siz için ne yaptı merak ettim
Ne kdar guzel bi söz bilmezmiyimBir söz var bilir misiniz?
" Malım seni vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım ." diye .
En iyisi vermeyip kötü olmak her türlü size sıkıntı geliyor gibi zaten.
İyi günde kötü günde de arkadaşmışBizin skntilarimizda oda hep yanimdaydi kizimin kazasinda ailemden olan skntilarimizda yani aslinda bakarsaniz iyi gunde kötü günde bi arkadas derler ya o osekilde bi arkadas ama araç konusunda canımı yakti.
Doğru yapıyorsunuzBu arada ben abime bile beni şurdan al evime birak demem taksiyle giderim yeri gelir.
Merhaba
Arkadaslar bi samimi arkadasim var birbirimize cok iyiliklerimiz olmustur onun aciliyetinde ben koşmuşumdur benim aciliyetimde o koşmuştur. Sorunum şu ki kendime ait arabam var bu sene esimin katkisiylada daha iyi bi arac aldik. Daha onceki arabayi oda kötü degildi ama daha kucuk bi arabaydi ve isteyen olursa akraba eş dost arada bi tolerans taniyip veriyorduk. Ama simdiki aracimi (hastalik haricinde)vermiyoruz hic kimseye cunku bi masrafi olsa yogun gelir parcalari pahali ve karsimizdakindende alamayiz. Konum sorunum şu ki o bahsettigim arkadasim bundan 10ay once diger arabami 1 gunlugune istedi arabam 1 hafta kaldi 3 gunden sonra hergun aramama rağmen 1 hafta gelmedi. Geldiginde lastik patlat ve depo beni benzinciye zor götürüyordu arabanin icinde yeleğim vardi kaybolmus. İstanbul- bolu gibi yerlere gidilmiş ozaman 1000 tl lik cezaları vardi hgs cezasi cezali gecis yapilmis. Eşim bu cezalarin parasini soyle dedi dedigi gibide yaptim soyledim ama bisey gelmedi. Sonraki gunlerde arac lazim oldugunda acil durumlarda ben alip biraktim onu gecenlerde yine okula kayit icim ben goturdum üniversite kazandi ve kendide calisiyor. Bana bugun yarin derslere basliyorum derslere gitmek icin 10-15 gunluk zorluk cekecegini araba icin vs gibi seyler soyledi ve aksam sana uğrarım dedi. Eminimki arabayi isteyecek tahminimce buradan alip giderken dersler bitince buraya getirme gibi niyeti var günlük. Cok uzattim kusura bakmayin bana akil verin ben kirmadan ona araba veremeyecegimi nasil soyleyebilirim..
( esimin kendi araci var eşime lazim diyemem)
Ben ozaman cok üzüldüm maalesef kızdım. Durumu olmayan bi insan diye uzerine gitmedim kendimiz hallettik. Ama eşimle ilgili bi sknti yasamadim tabii ki simdi arac verirsem yasarim daha dogrusu zaten verdirmez. Ben tatildeyken annem rahatsizlanmis gecenin 2 sinde arkadasimi aradim bizler sehir disindaydik abim esim yengem falan o arkadasim motorla annemin yanina gidip taksi cagirip annemi hastaneye goturdu ilgilendi sabaha kadar. Bazı seylerin bedeli parayla olculemez onun benim arabama yaptigi haklisiniz cok saygisizlik. Ama ben bu saatten sonra arac vermeyi düşünmüyorum ve bunu nasil soylebilirm diye düşünüyordum. Gecenin 2 sinde benim annemi hastaneye yetistiren ve babasiz cocuk büyüten bu arkadasima eskiden bana borcun vardi cezan vardi diyemem. Sadece bundan sonra arabayi veremedigimi soyleyebilirim.Arkadaşınız , 10 ay önce aracınızı patlak lastik , kayıp yelek ,neredeyse boş depo ve 1000 tllik trafik cezalarıyla ( kaç ceza ? ) getirdiğinde ; siz kırılır mısınız , üzülür müsünüz , bu durum evinizde sorun yaratır mı , diye hiç düşünmemiş.
Kendisine trafik cezalarını söylemenize rağmen ; cezaları dahi ödemeyen bu sözde arkadaşa , bir de araç lazım olduğunda özel şoförlük yapmışsınız. Size yaptığı bunca yanlışa rağmen , bir de arkadaşınızı (!) ödüllendirmişsiniz.
Arkadaşınız , sizden aracınızı isterse ; 10 ay önce yaşananlardan sonra bir daha kimseye araç vermeyeceğinizi , tövbe ettiğinizi ve hazır lafı açılmışken aldığı trafik cezalarını ödemesini isteyin.
Uzun vadede , bu insanla arkadaşlığınızı devam ettirmeniz; evliliğinizi ve eşinizle ilişkinizi de olumsuz etkileyecektir.
Benzin parası da sizden çıkıyor değil mi?benzin yok,alacak param yok diyinİnanin malınmı var derdin var diye dusunmeye basliyorum bazen. O şuraya gidecek miresl götür o burdan alincak git al mevzusunu yasadim senelerce taksi gibi hissediyorum kendimi dedim bi ara şakaya karışık aile icinde laf soktum bikac kisiye suan cok şükür getir götür demiyolar. Hep kirmayim birilerini diye ugrastim ama olan benim vaktime yakıtıma oldu artik direk yapamam gidemem diyorum
Tabii ki benden cikiyor. Yani bu getir gotur isleri arkadasim icin degil. Ailesel istekler genelde esimin ailesi cok yapardi. Hatta bi gun soylemesi ayip dedim ki aksam oturmadaydik kalkiyoduk şunu eve birak dediler durun ya dedim ogluma soyleyim depoya biraz iş.sin yoksa dedim benim para pul yetismiyor benzine.Benzin parası da sizden çıkıyor değil mi?benzin yok,alacak param yok diyin
Bu kafadan istiyorum tüm özel islerim icin ne kadar netsinizAsla vermem.
Kesinlikle veremem deyin ve kestirip atın.Bu kafadan istiyorum tüm özel islerim icin ne kadar netsiniz