• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Fikirlerinize İhtiyacım VAR Canlarr!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecrin_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
69
41
88
Merhaba arkadaşlar.:KK54: iki yıllık evliğim şu aralar bebek istiyoruz. Şu an adetli yim adetimin 8. günü belimde ve karnımda aşırı sancı oluşuyor iki gündür.. Normalde sadece adetimin ilk günü sancılanırım.. Bu sancılara anlam veremiyorum acaba hamile olabilir miyim?Test yaptırmaya cesaretim de yok yine olumsuz çıkar diyee :KK35:LÜTFEN FİKİRLERİNİZİ SÖYLEYİN CANLAR:KK200::KK25:

Canım bence bu gebelik belirtisi değil ama arkadaşında dediği gibi üşüttüysen yada kist falan bişey çıkmış ve atılıyorsa yapar sancı enfeksiyon falan da sancı yapar

Canım bende senın gıbı 5 aydır hüsran yaşıyorum artık bıraktım akısına olursada amenna olmazsada amenna sonuçta çocuk büyütmekte büyük bi sorumluluk ve güllük gülistanlık bi süreçte değil diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum saldım gitti rabbim ol demişse birgün illakı olacak korunup hamile kalan mı ararsın ayda tek ilişkiyle kalanmı ararsın hepsi var yani bu demek oluyo ki olay bizde baslıyor ama bitmiyor dua edip isteyip gerisini akısına bırakmak lazım teslimiyet şart.. sıkma canını :)

Canım bende senın gıbı 5 aydır hüsran yaşıyorum artık bıraktım akısına olursada amenna olmazsada amenna sonuçta çocuk büyütmekte büyük bi sorumluluk ve güllük gülistanlık bi süreçte değil diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum saldım gitti rabbim ol demişse birgün illakı olacak korunup hamile kalan mı ararsın ayda tek ilişkiyle kalanmı ararsın hepsi var yani bu demek oluyo ki olay bizde baslıyor ama bitmiyor dua edip isteyip gerisini akısına bırakmak lazım teslimiyet şart.. sıkma canını :)
Haklısın canım insan her ay acaba hamilemiyim stresine giriyor istemeyerek. Aslında çok takmamak lazım Rabbim en uygun zamanda verir inşaallah

Back