- 22 Kasım 2007
- 51
- 11
- 88
- 42
- Konu Sahibi aolzpgeer1
-
poposuna mi sureyim,icireyim mi?zeytinyagini hem icirdim hem de poposuna surdum 1-2 gun ama cok faydasi olmadi,zaten duzenli kaka yapiyor bebegim,sadece sabah kakasinda cok ikiniyor,ama zeytinyagi icirmek zararli olabilir diye duzenli devam etmedim,sonucta zeytinyagi icirmekle ilgili de cok okudum,kimisi yarim-1 cay kasiginin zarari olmaz diyor,kimisi bebek aspire edemez diyor,o bakimdan cok icirmedim yanii
canım galiba aynı sorundan muzdaribiz,bende karnını ayaklrının altını falan ovuyorum sabahleyin.Benim doktorum şöyle açıkldı durumu:
gece emzirdikden sonra bebişim hemen uyuyakalıyor,haliyle gazını çıkaramıyoruz,sabaha kadar gazı artıyor,sabahleyin gazını çıkaramadan kakasını kesinlikle yapamıyor,ama gün içersinde emdikten sonra kucakta bi şekilde gazı mutlaka çıkıyo,kakayıda rahat yapıyo.
Yani gece gazını çıkartırsam sabah kakasını kolay yapar dedi doktor ama bu seferde uykusu açılıyo...kafam karışık napıcam bilmiyorum bende...
Sekerim ben hayatta gazini cikarmadan yatirmam,cunku doktorumuz bebegimi her emzirmeden sonra yarim saat dik tutmami soylemisti,ondan kalan aliskanlikla ben her emzirmeden sonra bebegimi dik tutarim ve gazi cikar,3 aylik oldugunda artik 15 dk dik tut demisti,yani bizim sorun bundan degil,neyse ben son 3-4 gundur kesinlikle sabahlari mudahale etmiyorum,bacaklarini kaldirmiyorum,kendisi ikiniyor,bazen agliyor ama basariyor,bakalim ogrenecek kendiliginden,11 nisanda doktor kontorulumz var tekrardan soracagim doktora,allah sifa versin senin bebegine de,tum bebeklere de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?