fikirlerinize çok ihtiyacım var:(

hesnam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
483
165
arkadaşlar. benim konum okadar karışık ki inanın yazsam film olur. 2 aylık evliyim öncelikle bunu söyleyeyim.eşimle bir yıl önce bir kurumda tanıştık. aslında ilk başta hoşlandığımı söyleyemem.neyse şöyle anlatayım. eşimle aynı memleketli olduğumuzu öğrendik. aramızda böyle bir yakınlık başladı. sonra ben gerçekten etkilendim. bu her gece mesajlar yazmaya başladı yemek davetleri vs. çıkmaya başladık.ancak ondan önce bana daha önce nişanlanıp ayrıldığını söylemişti. küçükte değiliz zaten o 36 ben 30 yaşındayım. eski nişanlısından çok fazla şey istediği için ayrıldığını söyledi(altınlar ev eşya vs)çok fazla kavga ettiklerini artık içinden çıkılmaz duruma geldiğini. gerçi daha sonrada onunda daha önce bizim okuldan bi kız olduğunu öğrendim. tesettürlüydü bu kız bende açığım.sonra bir ay oldu çıkmaya başlayalı bana sıfırda olduğunu ve borcun içinde olduğunu söyledi. bende öyle aşık olmuşum ki o lafın üzerine bırakamadım. maddi manevi destek oldum.sonraki aylarda ailesiyle tanıştım baba onay verdi ama anne eskisini istediğinden daha doğrusu kapalı istediğinden beni hor gördü. neyse 5 ay olmuştu çıkalı çok büyük bir kavgayla ayrıldık. nedeni benim eski maillerimdi. eski bir arkadaşımla maillerim ama hep sitem yazıları ama bana her zaman duasını eksik etmeyen ama zamanında hakkımı yemiş ve pişman olmuş bir kişiden. neyse bir bahane arıyordu bunu bulunca büyük bir kavgayla ayrıldık. ben bunalımlara girdim. çünkü hakettiğim ve suçum olan bir şey değildi. aynı işyerinde çalıştığımız için ben bi süre ayrıldım sonra geri döndüğümde tekrar yakınlaşma başladı malesef. çünkü seviyordum. neyse sonra büyükler girdi araya iş yerindeki evleniyorsanız evlenin diye oda her haltı yiyeyim ama borcum var şimdi evlenemem modundaydı. bende bi çok şeyi yaşadığım hayatımı verdiğim adamla evlenirsem belkide günahlarımın bağışlanacağı umudunda. neyse evlendik. evlenmeye yakın diğer kızdan ayrılma sebebinin aslında kızın daha önce yaşadığı şeyler olduğunu öğrendim. ne kadar doğru ne kadar yalan bilemem ama bir erkek bir kızla bir şeyler yaşayınca anlıyordur heralde herneyse o kadar kötü zamanlar yaşadım ki sanki zorla biriyle olmuşum gibi hakaretler. çok mutlu oluyoruz 3 gün sürüyo. sinirlenince kriz geçiyor.uzun ve kapalı giyinsemde olay çıkarıyor. okadar kıskanıyor ki beni sevmediğini düşündüğüm adam kafamda soru işaretleri bırakıyor. sosyal medya kullandırmıyor.beni sevdiğini söylüyor ama bunu kelimeyle ifade etmediğini söylüyor. anlamam gerektiğini söylüyor. anlamıyorum.....ama bazen duymak istemezmi insan. her tartışmamızda bir sürü hakaret ediyor eski konuları açıyor. istemiyorsan git asla gelip almam da diye tehdit ediyor. sinirlenince gözü dönüyor.neyi bulsa kırıyor.herşeyi geçtim seviyorum kocamı ama içinden çıkamıyorum onun eski olaylarını ndüşünüyorum eski hayatındaki insanları, eski halimle bu halimi düşünüyorum her gece belkide keşke böyle sevmeseydim diye ağlıyorum. lütfen birşeyler söyleyin bana beynim öyle yorgun ki

Düzelir diyeceğiz ne diyelim
Şu safhada seviyorum aşığım onu bırakamam diyorsun
E ozaman şimdilik ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen

neden bukadar olumsuzluk varken ısrarcı olunur ilişkide bilmem...boşver sen kendi hayatına bak..ayrıl gitsin..

Balık aslında baştan kokmuş, siz görmek istememişsiniz gibi. Adam sorunlu biri bence, ömrünüzü yiyecek. Sevginizin bittiği gün bir daha düşünün derim ( umarım geç olmaz)

Ya ona uyacaksin sürecek evlilkk yada kendi hayatını yasayacaksin ortası yok

bakın size şu kadarını söyleyeyim ki ;
seven adam evlendiği kadını kıskanıyorum gerekçesiyle böyle bi duruma sokmaz.
seven adam geçmişte ne yaşadığıyla ilgilense bile eğer o kadınla evlendiyse o mevzuları çoktan gömmüştür demektir.

ben eşinizin bi ruh hastası olduğunu ve sizi sevmediğini düşünüyorum.

sosyal medya kısıtlamaları kılık kıyafet falan bana bunlar sevgiden yapılan şeylermiş gibi gelmiyor.
çocuk yokken aklını başına alması adına ciddi bir konuşma yapın anlamıyorsa da yol verin gitsin.

Çocuk yapmayın bari bir süre. ''Çocuk düzeltir'' düşüncesine girmeyin. Benim eşimde bazen çok sinirlendiğinde bi şeyler kırar, döker, hiç ses etmem. Sinirliyken üzerine varmayın, ne bileyim daha sonra sakin sakin konuşun. Ama bana şöyle de, bana böyle davran, şöyle davran gibi cümleler kurmayın. Daha çok yeni evlisiniz ve aynı evi paylaşan iki insansınız. İllaki çatışmazlıklar çıkar. Ama bunları çok büyütüp, sadece senin eşin böyleymiş gibi düşünme. Yine eşimden örnek vericem, ilk zamanlar giymemi sevmediği ve istemediği kıyafetlerim vardı. Önce çok çatıştım. Sonra ses etmedim pek. Üzerinden 1-2 yıl geçti. Şimdi giyiyorum. Ses etmiyor bile.
Evliliğin ilk yılları erkekler doğal olarak -genelinde oluyor bu- -çünkü onlar erkek- böyle bi hakimiyet kurma, kendini ispatlama, evin reisi olma, lafını dinlettirme çabası içerisine giriyorlar. En azından ben öyle düşünüyorum. Çünkü toplum düşünce yapısı bunu gerektiriyor. Sizin eşinizde de şu an bu durum vardır bence.
Biraz zamana bırakın, üstüne varmayınn. Şahsi fikrim. Hemen boşanmayın. Hemen çocukta yapmayın :)

aslında herşeyi göze alıp nişanlıyken yapacaktım ama sonrası travmadan korktum. şimdide aileme bişey desem sen yaptın diyecekler. büyüklere sorsam sevmese kim baskı yaparsa yapsın ne yaşamışsanız yaşamışsınız hiç kimse evlenmezdi diyor. bende çok neşeli çok hayat dolu kıpır kıpır bir kızdım. ama işte bende sinir hastası oldum çıktım

açıkcası bazende düşünüyorum biz nişanlanacağımız zamanlar bunun eski nişanlısı bunu aramaya mesaj atmaya başladı hatta yakaladım daha geçenlerde eski mesajları kız resmen buna yalvarmış beni niye engelledin tamam rahatsız etmiycem filan diye bizimkide kısa kısa normal şeyler yazmış. düşünün yani halada peşindeymiş meğerse.sizce bu kız hala aramaya devam eder mi iyice paranoyak oldum ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…