allah kabul etsin canım
düşüncende çok ince , ilk aklıma gelen basit ve çok kolay olan buzdolabı süsleri , ne dersin?
valla harika bi fikir helal olsun kız
ahsencim elinden geliyorsa uzerlerine Allah yazısıda yapabilirsin çok guzel olur yerimseniben
BİR ARA BENDE MÜPTALASIYDIM ŞİŞTE ÖRÜP KÜRDANA GEÇİRİP UÇLARINADA BONCUK TAKIYORDUM VE ÇEVREME HEP HEDİYE YAPMIŞTIM MUKABELEYE GELENLER ARSINDADA HEDİYE YAPTIKLARIM VAR OYÜZDEN DAHA BAŞKA NE OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BU ARADA ÇOK MEMENUN OLDUM a.s. İLGİNİZ İÇİN KIZLAR TİJEEN VE ŞERSOY SEVGİLERİMLE ......... DEĞİŞİK YORUMLARA DA ACİL AÇIĞIM KIZLAR HEM SİZEDE SEVABI VAR ÇÜNKÜ HAYRA KAFA YORMAK BİLE SEVAPTIR..............:1hug:
çok teşekkür ederim tijencim fikirlerini düşünüyorum bu arada eminim ki sevaptır hayra vesile olmak çünkü hadis var karşına çıkan müslüman kardeşine tebessüm bile etmekte sadaka sevabı var canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktanahşap boyama resim çerçevesi hazırlaya bilirsin
ABLACIM fikirlerin için çok teşekkür ederim aşağı yukarı benim düşündüm şeylere yakın biraz daha değişk olsun istedim biraz daha düşünelim .............:kedi:canım....şimdi gördüm sayfanı...benim düşüncem şöyle....kenarları overloklu çok güzel desenli yemeniler var oyasız bile kullanılıyor..ayrı ayrı renkler al poşetlere koy isimlerini bir kağıda yaz üzerlerine iğnele...küçük dua namaz kitapları oluyor onlardan dağıtabilirsin...kutuda tespihler var oda ayrı bi seçenek...benim topiğime bak orada küçük ayetli tabak buzdolabı süsü var o tarz bişeyide keselere koyup verebilirsin...yarı makina yarı elişi karışık güzel ama ucuz patikler (çetikler) satılıyo onlardanda dağıtabilirsin...şuan aklıma gelenler bunlar...biraz daha düşüneyim...CADIARZU....kaydirigubbakcemile5
minik bebek şekerleri örgüden olan çok hoşuma gittide nasıl yapılır bilmiyorum ki yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..............:1hug:a.s.minik örgü süsler olabilir şapka,patik gibi veya bebek şekeri yapıyoruz ya onların değişik modelleri var kelebek falan öyle birşeyler olabilir..yada keselerin içine bon bon şekerlerden koyarsınız keseleride kurdeladan veya boncuktan yaptığınız çiçeklerle süslersiniz..