fikirleriniz önemli :)

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
46
Ankara
Kızlar selaaaam :) sizlerin fikrini almak istedim bi konuda.. Ben bugday tenliyim beyaza yakın açık bugday. Ela gözlüyüm. Saçlarım şu an açık kumral, siyaha boyatmayı düşünüyorum bi hayalinizde canlandırır mısınız bayanlar nasıl olur? Ve 18 yaşındayım. Siyah sert vi ifade verir diyorlar ama ben o sert ifadeyi tavırlarımla dağıtırım dost canlısı bi insanımdır :) hepinizin yorumlarinin şimdiden teşekkür ediyorum ve samimiyetimi bagislarsaniz çok öpüyorum! :)

bir denemek lazim.. kotu durmaz begenmezsende gere degistirebilirsin eski rengine.. ama dogal sacin renginse eger hic boyalama diyecem

Ben de 19 yasindayım, sana tek bir şey söyliyim canım sen sen ol o boya illetine bulaşma! İpek gibi saçlarım keçe oldu resmen, sürekli bakım yağları kullanmak zorunda kalıyorum uçlarını yumuşatabilmek için.

Başta saç boyamak çekici gelebiliyor biz kızlara fakat sonra öyle pişman oldum ki ben,diyeceğim o.

Not:Ayrıca senin o açık kumral dediğin saç rengini elde etmek için saçlarını yakan insanlar tanıyorum,kıymetini bil :)

Son düzenleme:
bence de yaşınız küçük, ileride nasılsa istemeseniz de hep boyamak zorunda kalacaksınız, açık kumral hoş bir renk hem... siz bilirsiniz tabi, benim aynı şekilde arkadaşım var, ama peruk gibi durdu onda siyah renk...

Back