Salam herkese. Qizim 46gunlukdü. Gunduz yuxuları normaldir. Amma geceler ayilir 2saat yatmir. Oynamaq isteyir. Ve sonda aqlayir. Gucle yatirdiriq. Hassas usaqdi. tez ayilir. Ozum de sinirli ve sabrsiz bir anneyim. Bu aralar annemlerde kaliyorum. 46gunluk bebeyim babasini ozleye bilermi? Goruslerinizi bekliyorum
bebeği kundaklarsanız daha rahat uyur ani sıçrayışları ve rüyaları onu uyandırmamış olur
Ama cox terliyir axi.
ama kundaklanmayan bebek rahat uyuyamaz hep sıçrar ve huzursuz olur ince bi şeyle kundaklyın odayı serinletin
ama kundaklanmayan bebek rahat uyuyamaz hep sıçrar ve huzursuz olur ince bi şeyle kundaklyın odayı serinletin
Bu gece rahat yatib qizim. ALLAH razi 3olsun. Tesekkur ederim.
Salam herkese. Qizim 46gunlukdü. Gunduz yuxuları normaldir. Amma geceler ayilir 2saat yatmir. Oynamaq isteyir. Ve sonda aqlayir. Gucle yatirdiriq. Hassas usaqdi. tez ayilir. Ozum de sinirli ve sabrsiz bir anneyim. Bu aralar annemlerde kaliyorum. 46gunluk bebeyim babasini ozleye bilermi? Goruslerinizi bekliyorum
çok sevindin mi kundakladınız mı yoksa
salam,Aylin.Öncelikle,körpeni Allah saxlasın,sağsalamat böyüdesen.Körpelerde 3-4 ayına qeder bu cür yuxu pozğunluqları ola biler,zamanla düzelecek.Ana südü yeyirmi?Belke doymur oyanır?Menim oğlum geceler 2-3 saatdan artıq yatmırdı,yavaş-yavaş böyüdükce gündüz yuxuları qısalmağa,gece yuxuları uzanmağa başladı,evvel gece 2-3 defe oyanırdı,indi artıq oyanmır,5 aylıqdı.Sadece biraz sebr etmek lazımdı...Allah atalı analı böyütsün......
uşaq üçün maraqlı deyil senin sinirli olub olmamağın,o sadece diqqet ve qayğı gözleyir,2 uşağı olan,tecrübeli bir ana kimi deyirem...
cox saqol/ ALLAH seninde balani saxlasin. 2ayi olacaq uje. bu gece yaxsi yatib ama seher saat 5den oyanib oynamaq isteyir. bizse yatmaq isteyirik. ana sudu yeyir.
he beledim. bezi geceler hec yatmir. bezi gegecelerse rahat yatir. yatmayanda oynamaq isteyir.cox saqolun
o gündüzleri yatanda sen de fürsetden istifade et,yat,her şey yoluna girecek inşallah...Sen dua et ki,Allah sene övlad nesib edib,heeeç naz eleme :),sebrle balanı böyüt,Allh kömeyin olsun,Amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?