- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
hayırlı akşamlar arkadaşlar
dert değil ancak diğer bölümlerde okunmayacağı ve cevap alamayacağım için buraya açıyorum konuyu (herkes gibi :)
ben okul önceciyim
bugün kpss sonuçları açıklandı
e tabi taşınma ve akraba ameliyatları yüzünden kağağını bile açamadığım bi sınavdan yine berbat bi puan aldım
ki zamanında atanabiliyordum ancak özel sebeblerden ötürü tercih yapmadım ( başörtüm)
neyse gelelim şimdide okul öncesini çok seviyorum ancak en azından seneye kpss kadar atanma ihtimalim sıfır ....ki kpss de kalkmazsa daha
ikinci bir ünv.okumak istiyorum dışadan sınavsız girebiliyoruz açıköğretime biliyorum
hatta ilahiyat kaydımı olmuştum ancak sınavlara giremedim
şimdi kesinlikle okumaya karar verdim ancak
bugün bir arkadaş
ben olsam sosyal hizmetler okurdum önü daha açık dedi
ancak 4 seneymiş
ilahiyat önlisans okumayı düşünüyorum
diyanet anaokulları için okulöncesi artı imam hatip yada ilahiyat okumak gerekliymiş..
buda bi duyumdan ibaret açılacağı yani
sizce hangisi ????
bire rica edicem kimse çıkıp zaten dincileri atıyor bu devlet -hükümet atanırsın diye konuya girmesin :)
dert değil ancak diğer bölümlerde okunmayacağı ve cevap alamayacağım için buraya açıyorum konuyu (herkes gibi :)
ben okul önceciyim
bugün kpss sonuçları açıklandı
e tabi taşınma ve akraba ameliyatları yüzünden kağağını bile açamadığım bi sınavdan yine berbat bi puan aldım
ki zamanında atanabiliyordum ancak özel sebeblerden ötürü tercih yapmadım ( başörtüm)
neyse gelelim şimdide okul öncesini çok seviyorum ancak en azından seneye kpss kadar atanma ihtimalim sıfır ....ki kpss de kalkmazsa daha
ikinci bir ünv.okumak istiyorum dışadan sınavsız girebiliyoruz açıköğretime biliyorum
hatta ilahiyat kaydımı olmuştum ancak sınavlara giremedim
şimdi kesinlikle okumaya karar verdim ancak
bugün bir arkadaş
ben olsam sosyal hizmetler okurdum önü daha açık dedi
ancak 4 seneymiş
ilahiyat önlisans okumayı düşünüyorum
diyanet anaokulları için okulöncesi artı imam hatip yada ilahiyat okumak gerekliymiş..
buda bi duyumdan ibaret açılacağı yani
sizce hangisi ????
bire rica edicem kimse çıkıp zaten dincileri atıyor bu devlet -hükümet atanırsın diye konuya girmesin :)
Son düzenleme: