Arkadaşlar tercih zamanı geldi. istanbul üniversitesi iibf maliye veya iktisat tercih edicem. hangisini ilk sıraya yazıcagımda çelişkideyim maliyede okuyan arkadaslarım malıye yaz dıyolar ıktısat okuyanlar ıktısat yaz dıyolar netten arastırdım. iktisat okuyanların yorumları keske okumasaydımdan yanalar maliye okuyanların yorumları cogunlukla ıyıkı okumusumdan yanalar. ne yazmalıyım bılmıyorum çok kararsızım :S
teşekkür ederim canım :) peki maliye okuyosunuz keşke iktisat okusaydım demişssiniz maliye-iktisat arasındaki ayrımı anlamıs olmanız lazım nedir sizin için maliye ?seni öncelikle tebrik etmek istiyorum istanbul iibf yi kazanmışsın ben açıköğretim maliye bölümünde okuyorum yani örgün değil ama keşke iktisat okusaydım diyorum genede karar senin başarılar dilerim hayatta
aynı benim gibisin.
bende maliye iktisat arasında kararsızım. :26:
ama maliye okuyanlar daha memnun gibi benim de okuduğum kadarıyla.
uluslarası ılıskılerle malıyeyı karsılastırınca. uluslarası ılıskılerin alanı dar cok dil bilmen lazım calıscagın yerler kısıtlı okuyan arkadaslarımda okuma dıyolar maliye yaz diyolar. tbi sen bilirsin canım
hepsı kpss bakıyo evet sen baya karmaşıklar içindesin ben onu azaltıyım işletme yazmamanı tavsiye ederim teorik olarak hiç bişi ogrenmıyolar iktisata maliyeye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?