• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirleriniz benim için önemli !!

Mervecm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
49
0
16
İstanbul
Arkadaşlar tercih zamanı geldi. istanbul üniversitesi iibf maliye veya iktisat tercih edicem. hangisini ilk sıraya yazıcagımda çelişkideyim maliyede okuyan arkadaslarım malıye yaz dıyolar ıktısat okuyanlar ıktısat yaz dıyolar netten arastırdım. iktisat okuyanların yorumları keske okumasaydımdan yanalar maliye okuyanların yorumları cogunlukla ıyıkı okumusumdan yanalar. ne yazmalıyım bılmıyorum çok kararsızım :S

aynı benim gibisin.
bende maliye iktisat arasında kararsızım. :26:
ama maliye okuyanlar daha memnun gibi benim de okuduğum kadarıyla.

Arkadaşlar tercih zamanı geldi. istanbul üniversitesi iibf maliye veya iktisat tercih edicem. hangisini ilk sıraya yazıcagımda çelişkideyim maliyede okuyan arkadaslarım malıye yaz dıyolar ıktısat okuyanlar ıktısat yaz dıyolar netten arastırdım. iktisat okuyanların yorumları keske okumasaydımdan yanalar maliye okuyanların yorumları cogunlukla ıyıkı okumusumdan yanalar. ne yazmalıyım bılmıyorum çok kararsızım :S

seni öncelikle tebrik etmek istiyorum istanbul iibf yi kazanmışsın ben açıköğretim maliye bölümünde okuyorum yani örgün değil ama keşke iktisat okusaydım diyorum genede karar senin başarılar dilerim hayatta

sg_ceyda canım bugün hocada bana dedi maliye yaz diye ben uluslarası ilişkiler yazcam dedim sen bilirsin dedi

çok karasızım bende ya :14::14:

uluslarası ılıskılerle malıyeyı karsılastırınca. uluslarası ılıskılerin alanı dar cok dil bilmen lazım calıscagın yerler kısıtlı okuyan arkadaslarımda okuma dıyolar maliye yaz diyolar. tbi sen bilirsin canım

seni öncelikle tebrik etmek istiyorum istanbul iibf yi kazanmışsın ben açıköğretim maliye bölümünde okuyorum yani örgün değil ama keşke iktisat okusaydım diyorum genede karar senin başarılar dilerim hayatta
teşekkür ederim canım :) peki maliye okuyosunuz keşke iktisat okusaydım demişssiniz maliye-iktisat arasındaki ayrımı anlamıs olmanız lazım nedir sizin için maliye ?

aynı benim gibisin.
bende maliye iktisat arasında kararsızım. :26:
ama maliye okuyanlar daha memnun gibi benim de okuduğum kadarıyla.

sende bendensin :)) ıktısat ııbf nın başını cekıyo dıyolar maliyede iktisatın alt dalıymıs . iktisata gore malıyenın dersleri daha hafif diyolar ve kpss de tam donanımlı hazırlanıyormussun malıyede, iş olanaklarına gelince sanırım iktisat daha cok ozel soktorde maliye kamuda iş bulabiliyormusuz. maliyede en kotu bankacı olabılırmısız. benım arastırmalarım bunlar dahada devam edıcem allahtan 1 hafta gibi bir sure zarfı verılmıs herkese rahat rahat dusunelım

uluslarası ılıskılerle malıyeyı karsılastırınca. uluslarası ılıskılerin alanı dar cok dil bilmen lazım calıscagın yerler kısıtlı okuyan arkadaslarımda okuma dıyolar maliye yaz diyolar. tbi sen bilirsin canım

hazırlıkta okuycam zaten ingilizcemi geliştrcem olursa başka dilde tabi ben buna inanmıyorum bence asıl öenmli olan kendini geliştirebilmek en iyi bölümdede olsan geliştrmediğinde hiçsin yani

orası dogru kendını geliştirirsen hersey olur. ben suanda ıstanbul unısınde okuyorum zaten sadece bolumumden memnun degılım bu sene degıstırcem allah nasıp ederse. kendımde ulslarası ılıskılerı dısardan okuyorum :) ben baya sey okuyorum okuycamda cok ac gozluyum sanırım :D yalnız marmarada okuyan bi kaç arkadasım bana okuncak bolum degıl dediler onlarda lisede oo yaparız o dilide bu dilide ogrenıriz kariyerde yaparız dediler ama hepsi fos oldu okumaya baslayınca işin rengini anlamıslar alanları darmıs ne olcagımız mechul diyorlar

ben ya maliye yazcam ya ui ya sosyoloji yada işletme iktisat falan

ama içlerinden en çok ui ye sıcak bakıyorum okumakta istiyorum ama bilmiyorum

haklısın zordur belki ama sonuçta hepside kpss ye bakıyo

hepsı kpss bakıyo evet sen baya karmaşıklar içindesin ben onu azaltıyım işletme yazmamanı tavsiye ederim teorik olarak hiç bişi ogrenmıyolar iktisata maliyeye göre

hepsı kpss bakıyo evet sen baya karmaşıklar içindesin ben onu azaltıyım işletme yazmamanı tavsiye ederim teorik olarak hiç bişi ogrenmıyolar iktisata maliyeye göre

işletme en son düşündüğüm bölüm zaten belkide yazmam ama kararsızım :( :(

yalnız bide iibf den hangı okuldan mezun olcagında onemlı marmara ist hacettepe odtu vs hatrı sayılar unıler gelıyosa hatrını sayıyolar diyebiliyorum cunku artık herkes iibf mezunu karstakıde vandakıde sivastakıde ist dakıde direk diplomada baktıkları sey nerden mezun oldugun

canım benm sıralamam buyuk ıhtımalle soyle olucak
ist unı
1)MALİYE-İKTİSAT (KARARSIZ)
2)ÇEKO
3)İŞLETME
4)EKONOMETRİ
EN KOTUSU
5)FATİH UNİ PİSKOLOJİ :)

Back