Kızlar , evimin resimleri forumda var ...taşınalı 1 sene olmak üzere...sizlerin de fikirleriyle salondaki iki camın arasına (3 lü koltuğun da bulunduğu duvar)niş yaptırma kararı aldım ...tablo ya da fon perde fikirleri de vardı...ben nişte karar kıldım...niş bitmek üzere yarın ince sıvasını yapıcak ustalar...sorum şu !rengi ne olmalı?beyaz mı olsun ,yoksa turkuaz mı?ya da başka fikirleriniz var mı?bu arada niş iki raflı ve tepelerie ışık gelecek zaten bitince fotoğraflarını paylaşırım mutlaka...bir de yatak odama eski evimdeki halıları sermiştim şimdilik fakar hiç uymamıştı kaldırmıştım ...oraya da bayadır halı bakıyordum yarın almayı düşünüyorum fakat onda da kararsız kaldım ...benim beğendiğim halı koridorumdaki yollukların pudra pembe ve beyazlı modeli sizce nasıl durur?fikirleriniz benim için çok değerli sabırsızlıkla bekliyorum...şimdiden hepinize çoookkkkk teşekkürlerrr!!!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikirleriniz benim için çok değerli!ACİL YARDIMA ihtiyacım var !!!
- Konu Sahibi ay4326
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2011
- 703
- 7
- 118
niş fikrini seviyorum :) içleri beyaz olmalı ferah gözükür içine obje fln koydugunuzda tablo gibi durur. bir bütünlük saglanır. halı fln demişsiniz pas pas seklinde imitasyon beyaz kürk tarzı seler koyabilirsiniz hijnenik olurlar makinada bile yıkama sansınız olur eger normal halı istiyorsanızda beyaz düz fonlu shaggy halıları tavsiye ederim <3
bence nişin arka fon rengi içine koyacağınız aksesuarlara bağlı, arka fon beyazsa bir de açık renk aksesuarlarla içini süsleyecekseniz çok donuk kalır. bence arka plan canlı bir turkuaz içine de beyaz aksesuarlar hoş durur. halının pudra pembesi de gayet yakışır bence yatak odasına..evin çok hoş olmuş güle güle otur :)
bayıldım bayıldım.ne güzel bir tadilat olmuş.Allah aşkına nerde kim yaptı.şahane .
yatak odana beyaz el dokuması shagy çok süper olur.
beyazdan korkma.shagyleri temizlemek çok kolay.sabunla siliyorsun oluyor bitiyor.
Eki Görüntüle 668064
annemin el dokuması shagy si. ben aldım ve bayılıyorum
beyazdan korkma.shagyleri temizlemek çok kolay.sabunla siliyorsun oluyor bitiyor.
Eki Görüntüle 668064
annemin el dokuması shagy si. ben aldım ve bayılıyorum
Son düzenleme:
- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- 28 Eylül 2007
- 3.395
- 21
- 683
Evinizi çok beğenmiştim, ağız tadıyla oturun inşallah :))
Yatak odası için shaggy.. Çok toz topluyor aralarında kalıyor herşey..
Hergün silkelerim derseniz -ki ben asla demem bıktım temizlikten - o zaman olabilir sanki..
Koridordaki halılarınız da shaggy değil sanki tüylü tüylü ama değil mi..
Gerçi onlar da yatak odasına pofuduk sıcacık bir hava veriyor
Dekorasyondan anlasam evimi nasıl dekore edeceğimi bir sene önceden düşünmezdim sanırım..
Yorumumdan da çook güzel anlaşılıyor anlamadığım değil mi
Yine de mutluluk ve huzurla oturun inşallah
Hergün silkelerim derseniz -ki ben asla demem bıktım temizlikten - o zaman olabilir sanki..
Dekorasyondan anlasam evimi nasıl dekore edeceğimi bir sene önceden düşünmezdim sanırım..
Evinizi çok beğenmiştim, ağız tadıyla oturun inşallah :))
shaggy kilimleri temizlemek kolay da halılar aynı değil ki yatak odasında içi kıl saç toz dolacak en zor shaggy temizleniyor aralard akalıyor coğu şey ama göz zevki için güzel tabi...niş beyaz olsa bence daha hoş olur daha ferah olur gibi..
bayıldım bayıldım.ne güzel bir tadilat olmuş.Allah aşkına nerde kim yaptı.şahane .
bence nişin arka fon rengi içine koyacağınız aksesuarlara bağlı, arka fon beyazsa bir de açık renk aksesuarlarla içini süsleyecekseniz çok donuk kalır. bence arka plan canlı bir turkuaz içine de beyaz aksesuarlar hoş durur. halının pudra pembesi de gayet yakışır bence yatak odasına..evin çok hoş olmuş güle güle otur :)
Kızlar , öncelikle çok çok teşekkürler vakit ayırıp fikirlerinizi sunduğunuz için...genel olarak fikirlere bakılırsa yatak odasına beyaz halı diyorsunuz ben de beyazı seviyorum zaten evimden de anlaşılacağı üzere ama pudra ve bayaz düz desensiz halı hoşuma gitti bugün düz beyazına da baktım karar veremedim...yarın ikisini de getirecekler serip karar vericem akşama fotoğrafını çeker paylaşırım sizlerle umarım güzel olur...niş de bugün ince sıvası da bitti adamlar yarın düz beyaza boyayacaklar sonrasında istediğin renge boyarız dediler önce beyaz haline bi bakayım...nişin içerisin aile albümü köşesi gibi kullanmak istiyorum yarın onu da eklerim inşallah içini dizayn etmek konusunda tekrar fikirlerinizi isterim...sağolun varolun...niş fikrini seviyorum :) içleri beyaz olmalı ferah gözükür içine obje fln koydugunuzda tablo gibi durur. bir bütünlük saglanır. halı fln demişsiniz pas pas seklinde imitasyon beyaz kürk tarzı seler koyabilirsiniz hijnenik olurlar makinada bile yıkama sansınız olur eger normal halı istiyorsanızda beyaz düz fonlu shaggy halıları tavsiye ederim <3