- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
-
- Konu Sahibi Childgirlss
Adam ciddiye almamış mevzuyu. Bekleyin bence.
Daha önce de işyerinizle ilgili konularınızı okudum ama yorum yapmadım.
Bence siz bu konuya fazla takıldınız.
Olan olmuş,zamanı geri alıp, yaşananları değiştiremezsiniz.
Ben nasibe inanırım.
Hem özel hayatımda, hem iş ortamında defalarca tecrübe ettim bu durumu.
O kötü niyetli kadın, değil müdürü,kurucuyu tüm okulu arkasına alsa,sizin nasibiniz kesilmediyse o okuldan sizi attıramaz.
İşini düzgün yapana da hiç bir idareci kovuldun demez.
Bununla birlikte özel sektörde, sadece işini iyi yapanlar değil kendi duygularıyla birlikte, muhataplarının duygularını da yönetebilenler başarılı addedilir.
Sanırım tecrübesizliğiniz nedeniyle zorlanıyorsunuz bu tip insanları idare etmekte.
Geçmişi bırakın ve sadece yaptınız işe odaklanın.
İş arkadaşlarınıza ne küsüp iletişimi kesin,
ne de samimiyet kurup özelinizi açın.
Size bir kitap tavsiye edeceğim.
Elma Yy-Zor İnsanlarla Baş Etmek
Sevgiyle kalın.
hem sanal hem de reel hayatta işte gerçek arkadaş dedirtecek insanlardansınız tebrik ederim tüm yorumlarınız aklı başında nezaketli empatiliDaha önce de işyerinizle ilgili konularınızı okudum ama yorum yapmadım.
Bence siz bu konuya fazla takıldınız.
Olan olmuş,zamanı geri alıp, yaşananları değiştiremezsiniz.
Ben nasibe inanırım.
Hem özel hayatımda, hem iş ortamında defalarca tecrübe ettim bu durumu.
O kötü niyetli kadın, değil müdürü,kurucuyu tüm okulu arkasına alsa,sizin nasibiniz kesilmediyse o okuldan sizi attıramaz.
İşini düzgün yapana da hiç bir idareci kovuldun demez.
Bununla birlikte özel sektörde, sadece işini iyi yapanlar değil kendi duygularıyla birlikte, muhataplarının duygularını da yönetebilenler başarılı addedilir.
Sanırım tecrübesizliğiniz nedeniyle zorlanıyorsunuz bu tip insanları idare etmekte.
Geçmişi bırakın ve sadece yaptınız işe odaklanın.
İş arkadaşlarınıza ne küsüp iletişimi kesin,
ne de samimiyet kurup özelinizi açın.
Size bir kitap tavsiye edeceğim.
Elma Yy-Zor İnsanlarla Baş Etmek
Sevgiyle kalın.
Ben bukadarını yapan bir kadının duracağını düşünmüyorum. Kendime güvenip gidip yöneticime kendimi anlatırdım diye düşünüyorum. Ama böyle konularda tecrübem Yok. Olan arkadaşlar yazarsa güzel olur
Aklı başında yorumunuz için teşekkür ederim 4 yıllık öğretmenim başka sektörlerde de bulundum önünü almayınca büyüyor bir şeyler tesadüf ya bu gün kurucum yap kahveni gel dedi gittim , beni korumak için toplantıya geldiğini her şeyin ve kıskançlığın farkında olduğunu dev kadro yaratmak istediğini ve bu kadroda beni de ön planda tutacağını işime bakmam gereğini belirtti ben de tamma dedim . Baya bir iyi geldi bana detayları yazmadım . Bu gün öğretmen odasında eski atmosfer yoktu ama o kadının bakışları da çok tehlikeli idi. Herkesle merhabam iyi akşamlarım ve iş gereği sohbetim var . Bunun dışında bir samimiyetim yok olamaz da zaten . İyi oldu mu konuşmam dedi ben de çok farketti baskınız çok şeyi değiştirdi bir günde dedim. Böyle yani
Çok sevindim sizin adınıza yolunuz açık olsunDün odasının önğnden geçerken çağırdı kurucum , toplantıya da beni korumak için geldiğini, dedikodu yuvası haline getirdiklerini kameralardan gördüğünü söyledi. Sana da baktım işindesin dedi. Sen yoluna devam et dedi hatta atanıp atanmama isteğimi sordu ömür bıyu özelde olmak zorundayım dedim. Maaşta da burda mutlu olduğum sürece anlaşırız dedim. Tamam dedi.