Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları fikire ihriyacım vaaar

eflatunben

MUSTAFA SEYMEN'in annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
242
4
96
Gaziantep
kızlar 6 aylık hamile biri olarak sevgilililer gününde eşime evde bir sürpriz hazırlamak istiyorum.bizim için özel unutlumkaz olması da en büyük dileğim.Sizce evi eşimi şaşırtacak şekilde nasıl hazırlayabilirm.Bir örnek vermek istiyorum eşimle tanışma dönemimizde eşim bana şöyle bir sürpriz hazırlamıştı:evimizin bazı oda kapılarına tavana heryere bizim aşk hikayemizi kendi hissettiği duyguları bir hikaye serisi olarak asmıştı.bende takip ede ede yatak odamızdaki çiçeğime ulaştım.kendisi çok romantik biridir ve sürprizlere bayılır.aklıma hiçbişe gelmiyo!sizce ne yapabilirm akıl verim noolur!

biraz gec okudum gerci cok parlak bir fikrimde yoktu ama umarım iyi bir süpriz yapmışsındır ve paylasırsan sevinirim...

çok da farklı birşey yapamadım ama anlatayım!evin antresine tablet mumlardan kalp figürü yaptım.yememizz için tramisu yaptım ve hediye olarak ayakkabı ve kemer aldım.önce kemeri verdim tabi böyle taba renk bi kemer yalnız olmaz dedim sonrada ayakkabıyı verdim şok oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…