Yok kardesim, bu bir dikenli lokma, bu bir atesten ekmek, bu bir zehir ama ben bunu yutarim, parca parca olur bogazim, yanarim, kavrulurum, kan kusarim belki ama yutarim..
Zira, dedemin verdigi bedeni ile savasti, benim verdigim sabrim ile savas..
Elbet zamani gelecek der yutarim..
Kitabi tersten tutup okumusun sen:))
Zira 90 yillik Türkiye nin 80 yilinda zokalar yutula yutula, 3. dünya ülkelerinden daha geri kalmisti:))
Hep darbe, hep kuyruk, hep aclik, hep rezillikti..
10 yildir o zokalar yutulmadigi icin deliriyor birileri:))
Türkiye nin darbe dolu gecmisine bakmak bile yeterli zokalarin ne zaman yutuldugunu anlamak icin:)
He he ya amann birseyler anlatmaya calisiyorum bende:))
Bilgisizlikten olma, kulaktan dolma fikir:))))
He he tamam hai konuyu dagitmayin..
şekerim geri kalmışlığın nedenlerine baktığımızda amerikayı doğrudan eğitim sistemimize, siyasetimize, ekonomimizin içine karıştıran menderesi görürüz önce. sonra amerikanın bizim çocuklar dediği, sizin hükümetinizin asker garezi bilindiği halde asla yargılamaya yanaşmadığı kenan paşayı görürüz. sonra ülke halen kendi kendine yetebilen bir konumdayken, özelleşme liberalleşme zımpırtaları arasında, körfez savaşıyla birlikte ırakla türkiye arasında tampon bölge oluşturulmasına, burada pkknın beslenip barzaninin semirtilmesine, saddamdan kaçan pkklıları ülkeye alıp beslemesine şahit olduğumuz özalı görürüz. bravo çok güzel icraatlar. nedense senin can-ı gönülden desteklediğin pür-ü ak gördüğün oluşuma baktığımızda yukardakilerin yedikleri zokaları pek beğendiklerini ve desteklediklerini görüyoruz. o nedenle aynı politikadan devam ediyorlar zaten. yani şekerim zoka yemek sizin hobiniz, bizden öğrenecek değilsiniz elbet.
Off gercekten bazi seyleri arastirin ya..
Yani bir kisi bir olayi anlatip, birileride dinleyip, temcit pilavi haline getirmesi cok acayip..
Bir arastirin baride ona göre getirin ortaya..Yani gercekleri ile getirin ortaya..
Ben size Köy enstitüleri icin 3 sey söyleyeyim bir arastirin, bilgi sahibi olun sonra getirin..
* Hangi ülkenin gecmisinde Marshall plani yoktu ki? neden?
* Cukurlari düsükle dolu..
* Demek ki kiz teslim edilmez!
affına sığınarak soruyorum, aynı şeyleri bir üst konuya, bir alt konuya, bir önceki sayfaya falan da yazmıştın da, alzheimer olmuş olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?