neden kuaför arıyosun seninde mi özel bir törenin olcak
Hayırlı olsun canım bikere günleeer öncesinden kendini kasarsan zaten gününü mahvedersin, istemede kahveleri benim kuzenim yapmıştı benim elbisem baya uzun dar bir elbiseydi çok ta şıktım ayagmdada bi karış topklu vardı o yüzden ben sadece götürdüm ikram etdim gayet sakin ve ciddi bi şekilde normalde ben deli sakarımdır o gün sakar olmucagım tutdu çünkü heycanımı kontrol edebildim
yarın geliyolar tanısmaya aslında yarını atlatsam gerisi kolay.. tanısma yarın olcak isteme pazar olcak aradan bi kaç gün sonra da evde nişan olcak olcakta nasıl olcak bilmiyorum
Canım elbiseden de bağımsız olarak sana bir önerim olacak, nacizane
Madem istemeden bi kaç gün sonra nişan olucak, istemeye neden 30-40 kişiyi birden çağırıp, yorgunluğu telaşı 2 katına çıkarıyosunuz ki ?
Bizde de isteme ve nişan ard arda olucak. İstemeyi sadece çekirdek aile ve belki birkaç yakın arkadaş arasında tutmaya karar verdik biz. Nişana zaten bütün yakın akrabalar gelicek.30 kişiye kahve yapmaya ne gerek var ya, telaşı az tutun ki o anın tadını çıkarabilin derim ben
yok yok istemede kahve yapcam nişanda değil ama yine kalabalık olcak canım erkek arkadasım 8 kardes ve hepsi eşleriyle beraber gelcek :)
Evet işte ben de istemede kahve yapılacağı için, istemeyi çekirdek aile arasında yapın, sayıyı azaltın demiştim ama çekirdek ailenin kendisi kalabalıkmış zatenNeyse biz kk kuvvetleri olarak toplaşıp kahve yapmaya geliyoruz o zaman
anneme dedim makineyle hemen 2 dakkada yaparız diye asla dedi gecceksın içeriye alcaksın büyük bi cezve mis gibi kendi elinle yapcaksn kahveyi dedi bilmiyorum :)
AhhhahhhaaaAnne de gaddar mıymış azcık
Canım o zaman sevgilinin kahvesine doldur tuzu, sen çekiyosan o da çeksin, kıymetli olur
iççek iççek lıkır lıkır iççek tuzlu kahveyi canım bak elbisenin modelini de attım bakabilir msn sayfada
İçsin tabi, kız gönlü yapıcak kolay mı
Canım nerde model? Göremedim ben. Hala sitenin acemisi sayılabilirim de :44:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687361 işte burdan bakabilirsin
anneme dedim makineyle hemen 2 dakkada yaparız diye asla dedi gecceksın içeriye alcaksın büyük bi cezve mis gibi kendi elinle yapcaksn kahveyi dedi bilmiyorum :)
Canım ben elbisenin modelini beğendim, rengiyle ilgili yorum yapıcaktım ama ona da kırmızı olmayacak demişsin zatenyalnız sırtını merak ediyorum. Normalde nası giyinirsin dekolte istemem falan der misin bilmiyorum ama bu elbise hafif sırt dekoltesine ihtiyaç duyar diye düşünüyorum. Sırtta biraz dekolte varsa tadından yenmez
Bir de kahve falan taşırken zor olmaz mı diye düşünmedim değil :44:
canım karar değişkliği oldu ayrı ayrı olcak tanısma yarın isteme pazar nişan da hafta içi bi gün bunu nişanda yüzük törenimde giycem sırt dekoltesi yok normalde giyiyorum ama giymek istemiyorum çünkü yaslı dedelerimiz olcak benim hoşuma gitmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?