Fikir verır mısnız?

didem20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2012
43
0
0
Konya
öncelıkle mrb arkadaslar 20 ocakta nısanlımın dogum gunu var ufak tefekte olsa ıcımden geldıkçe bısıler yaptım ama sımdı yapıck bısı bulamıyorum yardım lutfen manevı degerı olmalı unutmamalı:)

bende aynı şeye hazırlanıyorum :) netten sipariş vericem üzerine isim yazılı anahtarlık, kalem, kartvizit seti bu maddi kısmıydı :90: gelelm manevi olana bizimkinin arabası var onun için cd hazırlıyorum 27 yaşına gircek her yaşı için bir özel şarkı cd kapağı olarak üzerinde nice yıllara yazan foto baskımızı alıcam. evden işe 1 saat yol gidiyor dinlesin :101: bi de kırmızı zarflı kısa bir mektup parfümümün kokusu olan hepsini küçük bir kutuya koyup göndericem

merhaba arkadaş
allah tamamına erdirsin inşaallah
bir kağıda onu neden sevdiğinizi anlattığınız bir mektup yazın ve hatta bir fotoğrafınızı fotomontaj yaptırıp iliştirebilirsiniz ve hatta bence o fotografıda yaşlı iki çiftin fotosuna montajj yaptırın hani sanki yıllar sonraki halinizmiş gibi
bunu doğumgününde siz vermeyin kardeşi falan varsa ona verin yatağının içine koysun yatarken görür ve bence çook güzel bir süpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…