Gelinlik Modelleri Fikir verin ne olur!

Canım öncelikle belirtmek isterim bende gelinlikçiyim. Bu seçtiğin 2 modelde çok güzeller.. sana tavsiyem buna benzer gelinlikleri bulup denemen. çünkü gelinlikler fotograftaki gibi güzel durmuya biliyor üstünde. herkesin taşıya bileceği modeller var.. bence git gez gelinlikçileri dene aklında şüphe kalmasın.. 1incisi çok sadece zayıfsan çok hoş dura bilir. ama kilon varsa hiç tavsiye etmem..

canım ailem gelinlik işiyle uğraştığı için az biraz anlarım bende. benim gelinliğimi de annem dikiyor :)
senin gelinliklere gelince saten gelinlikten hoşlanmam ancak ailenin beğendiğini çok basit buldum. senin beğendiğin onun yanında daha asil ve şık duruyor. tabi her model herkese yakışmaz. üzerinde göremeyince şu daha iyi demek de çok doğru değil. ama sen hangisini beğeniyosan onu al sonuçta zevk senin zevkin ve bir kere giyebileceğin bir şey. hayırlı olsun :)

bence 2. olan tatlım ailenin beğendiği çok hoş ve çok zarif . eminim çok yakışacaktır size

Ailenın sectigi modeli cok begendim, gögüs kısmı cok hoş duruyo

Kızlaaaar; dalamo siparişim verildi:) Allah razı olsun kayınvalicdem ve kayınpederim sen nasıl istersen dediler ve aldık gelinliğimi.. Allah hepimizin içine sindirsin inşallah, sizlere de böylesine anlayışlı aile nasip etsin:))

Canli fotolarini da bekleriz :)
Hayirli olsun, güle güle giy insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…