Gelinlik Modelleri Fikir verin ne olur!

glnrzdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
133
20
48
Merhaba Kızlar;

Dün gelinlik için son denemelerimizi yaptık ailecek. Herkes beğendiği modeli denettirdi.
LÜtfen sizler de fikir verin zira aklım çok karıştı.
Benim isteğim sade ve şık bir gelin olmak. Bu yıl elbette güzel gelinlikler var ama herkes tül ve dantel giymekte.
Ben ise tercihimi satenden yana kullanıyorum.
Düğünüm orduevinde olacak yani kapalı alanda tül gelinliğin şık olmayacağını düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?

Bu model benim favorim; Pronovias | Gelinlikler ve Kokteyl elbiseleri
Bence çok şık bir model, aksesuarlarla hareketlendirilebilir. Ama saten gelinlik çobuk mu kırışır acaba? Kullananlar var mı?

Bu da ailelerimin. Sweetheart Gowns Worldwide | Wedding Gowns | Wedding Dresses
Bu da çok sade bir model ama sadece tül. Salon düğünü için olabilir mi?

Şimdiden teşekkürler..

Ben sade gelinliği sevmeme rağmen saten olanı pek beğenmedim fazlasıyla spor ve sanırım cepli. Diğeri çok daha hoş ayrıca o da sade bence ailelerin beğendiği daha güzel Ama sonuçta gelin sensin hangisinde rahat edeceksen onu tercih etmelisin, istemediğin sevmediğin bir gelinliği de giyme.

ben de saten gelinlik sevmememe rağmen senin beğendiğin gelinlikten gözümü alamadım...
ama ikisi de hoş yani kendin bir kaç gün otur düşün, hangisinin içinde mutlu olacaksan onu al :)
2'ye indirmekte marifet sonuçta az kalmış, ha gayret :)
mutluluklarr

ben sade gelinleri oldum olası çok sevmişimdir bence senın tercıhın daha guzel ailenin tercihi bana sıradan geldı acıkcası ama senınkı farklı ve guzel

Sizin seçtiğiniz favorı gelınlıgınız harika ..
Sade ama çok asil duruyor bana gore tek kusuru cepleri ki oda kucuk dokunuslarla hallolur .
Kesınlıkle sızın begendıgınız model olmalı bence diğer model sıradan gelınlıklere benzıyor
Sonuc olarak hangısını secersenız Gule gule gıyın inş.

Pronovias her zaman Pronovias'tır. Sizin seçmiş olduğunuz dalamo modeli de 3800lük fiyatı ile oldukça uygun fiyatlı bir Pronovias üstelik. Bence onu alın. Geçen sahibindende de gördüm bunu, 2000tlye aksesuarlarıyla satıyor bir bayan.

benim gelinliğimde 2.nin yakası biraz daha taşlı ve kabarık olanıydı. ayrıca salon düğünüydü. herkes prenses gibi olduğumu söylemişti. şimdiden hayırlı olsun....

2. çok güzel. Saten gelinliklerin yorgan gibi durduğunu düşünmüşümdür hep. Tül ve dantel kesinlikle olmalı gelinlikte.

Canım hayırlısı olsun başlamışsın gelinlik denemelerine.

Bana kalırsa ikisi de benzer görünsede birbirinden çok farklı modeller. 1. beğendiğin modeli kalp yaka yaptırıp, cepleri iptal ettirirsen gerçekten çok güzel bir gelinlik olacağı kanaatindeyim. Ben bu şekliyle bile beğendim. Sonuçta Pronovias kalitesi. Benim de Pronovias'ta denemelerim oldu. Sağolsun Aslı hanım çok ilgilendi ama benim beğendiğim gelinlik modeli St. Patrick Aries modeliydi ve nakitte yapılan %10 indirimli fiyatı 6.100'dü. Benim ise 3.000 tl bütçem vardı gelinliğe ayırdığımız, bizi çok aştığı için vazgeçtim. Tabi sonra içime çok daha fazla sinen Bianco Vita By Üstün Sposa'dan aldım gelinliğimi. Şuan ilk prova tarihimi bekliyorum.

Bu sene herkesin dantel giydiği yorumuna da katılıyorum. Herkeste aynı tip gelinlikleri göreceğiz. Bende o yüzden sadece bel kısmında çok kibar taş işlemesi olan drape kalp yaka sade bir gelinlik tercih ettim.

Hangisine karar verdiğini de merak ediyorum canım, bizi de bilgilendir.

Herkese yorumları için teşekkür ederim!

Ben hala Pronovias Dalamo modelinden yana kullanıyorum tercihimi. 1 haziranda tekrar ziyaret ederek son kararımı vereceğim. Ama aklımda büyük bir soru var;

Saten gelinlikler çabuk mu kırışır kızlar? Yani bir arkadaşım arabaya bindiğin gibi buruşacak gelinliğinde de ipek saten kullanıldığı için çok belli olacak dedi. haklı mı acaba

Benim gelinliğim ipek organzeydi ki satenden daha fazla kırışır. Düğünde öyle dikkat filan çekmiyor, flaşlar ışıklar derken fark edilmiyor bile. Kafaya takılacak bir şey değil.

ben de saten sevmem normalde ama 1. gelinlik çok asil duruyo ben çok beğendim. 2. gelinlikte güzel ama daha basit duruyo bence. hem benim fikrim kendi beğendiğinizi giymeniz. aile yakışmıyosa yorum yapabilir fikir verebilir ama bu sizin gününüz hangisi içinize sindiyse onu giyin sonra aklınız kalmasın

1. Gelinlik harika bence.. 2. Si çok sıradan..

Emin olmak istiyorsan deneme kabinine girdiğinde gelinliğin kuyruğundan bi köşeyi avcunun içine topla ve sık 1 dakika boyunca.. Bırakınca anlarsın ne denli kırışıp kırışmayacağını, bide prova bitiminde bak kırışıklıklar düzleşmiş mi yoksa hala aynı mı diye..

Başka türlü anlayamazsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…