fikir verin lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi arka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
346
2
48
İzmir
arkadaşlar benim eşimde hareket azlıhı vardı ama ilaçlarla geçti değerlerimiz 4 ay önce normele döndü bende rutin kontrollerimi yaptırdıhımda hormonlarımda bi sorun olmadıhı yumurtalıklarımın ve rahim ağzındada bi sorun yok diyip gönderdiler biliyorum nasip ama ben bayadaır bekliyom eşimde sorun olduhunu bilmiyoduk 2 sene bekledik gittik 6 ayda tedavi oldu sorun falan kalmadı ama benimde sabrım azaldı asla isyan etmem allahtan gelene razıyım galiba deherler düzelince ben hemen olur sandım ben şimdi napaıyım kızlar kimi bekle dyo onceden bekledihin zamnı sayma değerler düzeldikten sonrasını say dyo kimi aşılma yaptır dyo doktorumuz gerek duymadı sadce rahim filmi çekilmedim doktorum gerek duymamıştı ama bayramdan sonra onuda çektircem çok istiyorumu bu aralar çok ağlıyorum kalbim sızlıyo ama umudumu kaybetmicem allhım hayırlısını versin çok şükür bizi sınıyo ama bu yıl bitmedende olsun istiyom hayırlısıyla beklemekmi bişeymi yapmak lazım

Merhaba bizimde bir seneyi gecgindir olmuyor ne esimde ne bende hicbir sorun yok butun tetkikleri yaptirdim rahim filmi dahil hersey normal 3 ay klomen kullandim yumurtalarim buyudu catladi ama yine de olmadi doktor asilama dedi ama ben hemen istemiyorum asilama icin erken dedim doktorumda kendin kalma sansinda var biraz dinlenirsin strese girmezsin dedi simdilik bekliyorum bakalik ne olucak

Merhaba bizimde bir seneyi gecgindir olmuyor ne esimde ne bende hicbir sorun yok butun tetkikleri yaptirdim rahim filmi dahil hersey normal 3 ay klomen kullandim yumurtalarim buyudu catladi ama yine de olmadi doktor asilama dedi ama ben hemen istemiyorum asilama icin erken dedim doktorumda kendin kalma sansinda var biraz dinlenirsin strese girmezsin dedi simdilik bekliyorum bakalik ne olucak

hakkında hayırlısı canım bende bayramda sonra rahim filmi çektircem bi o kaldı inş oda temiz çıkar canım nasip işte rabbim ol derse olcak inş en yakın zamnda olur

Back
X