• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir verin lütfen

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Arkadaslar yatak temizliği yapmak istiyorum Alez falan fa kullanmadik ter sarı lekeler aldı başını gidiyor yikamayi aradım biz yapmıyoruz yataklar hassas olduğu için yırtılabiliyor dedi nasıl yapmalıyım izmirde yaşıyorum bir fikri olan daha önce temizleten varsa ve yazarsa çok sevinirim.

Alez niye kullanmıyosunuz? 🤦🏻‍♀️ Şimdi sıvı geçirmez kullanılıyor onlar da. Ancak bi yerden evde kullanılan yıkama makinalarından bulabilirsiniz.

Alez niye kullanmıyosunuz? 🤦🏻‍♀️ Şimdi sıvı geçirmez kullanılıyor onlar da. Ancak bi yerden evde kullanılan yıkama makinalarından bulabilirsiniz.
Anne sözü dinlemedim yatağın özelliği gidiyor kafasında kullanmadım pişmanligini yaşıyorum. Şimdi tek derdim bu yatağı nasıl temizlerim 😞

Anne sözü dinlemedim yatağın özelliği gidiyor kafasında kullanmadım pişmanligini yaşıyorum. Şimdi tek derdim bu yatağı nasıl temizlerim 😞
Bir keresinde koltuk yıkamak için ardığım bi yerden kadın minik makinayla gelip temizlik yapmıştı. Öyle yapan bir yer vardır bence. Yoksa da eşe dosta sorup bulmak lazım. Ya da almanız lazım. 🤷🏻‍♀️

Ablam su bim a101 gibi marketlere gelen buharli temizleyiciler var ya onunla temizledi lekelerin ciktigini ve cok temiz oldugunu soyledi ama ben denemedim

Sizde bendensiniz merakla cevapları bekliyorum.. inşallah biri bu problemi çözmüştür.
İnşaALLAH canım .. 🙄🙄 ben evlendiğim zaman açıkçası alezi bilmiyordum 😂 çünkü bizim yataklarda koruyucu oluyordu. Aldığım yatakta da var sanmıştım yokmuş sonuç sararma oldu bazı yerlerde ama çarşafları değiştirdikçe siliyorum 😳🙄

Screenshot_20201118-194805_Google.jpg

Ben alez kullanmama rağmen sarı lekeler mevcut. İyi araştırın yıkayan yerler mutlaka vardır. Bir kere kendimiz sildik ama maalesef başarılı olamadık hatta lekeleri büyüttük. Mayt’lardan kurtulmak için karbonat döküp bekleyin süpürgeyle çekin hatta bileğinizin gücüne güveniyorsanız karbonatlı suyla silin ama dediğim gibi lekeleri büyütede bilirsiniz.

Benim halılarımı, koltuklarımı yıkattığım firma yatak da yıkıyor. Hatta battaniye, yorgan falan da.
Kaç yere sordunuz ki, muhakkak yıkayan bir yer vardır.

Arkadaslar yatak temizliği yapmak istiyorum Alez falan fa kullanmadik ter sarı lekeler aldı başını gidiyor yikamayi aradım biz yapmıyoruz yataklar hassas olduğu için yırtılabiliyor dedi nasıl yapmalıyım izmirde yaşıyorum bir fikri olan daha önce temizleten varsa ve yazarsa çok sevinirim.
Bizim burda koltuklari yikamak icin makina kiralauabiliyoruz. Onu dene bence. Ozel ilaci da oluyo. Mis oluyor

Bir keresinde koltuk yıkamak için ardığım bi yerden kadın minik makinayla gelip temizlik yapmıştı. Öyle yapan bir yer vardır bence. Yoksa da eşe dosta sorup bulmak lazım. Ya da almanız lazım. 🤷🏻‍♀️
Şu dönemler çok pahalı ev aleti ve Nasipse bebek bekliyoruz makine ye para veremem yapan birini bulmam lazım 😊

Koltuk yikayan firmalar yatak da yikiyor genelde. Yani Istanbulda cogu boyle calisiyor illaki bulunur bence.

Back