canımm, inan başına gelenlerin aynısı benim de başıma gelmişti.. saçının ne kadar yıprandığını tahmin edebiliyorum.. beni mahveden o kuaföre ben bir daha adımımı dahi atmadım.. eski kuaförümü üstelik senelerdirr tanıyordum, iç içeydik heppp.. Beni kaybettii laelaelaelaelae Sonra iyice araştırdım.. Hem daha iyi ürünler kullanan, hem daha uygun, hem daha güvenilir bir yer buldum.. Senin de ilk işin böyle bir kuaför bulman.. Daha profesyonel ürünler yani wella filan kullanan kuaför bul.. Kullandıkları açıcının markasını sor, wella-blondor en iyi açıcı.. Daha güvenilirliğini de nerden anlarsın biliyo musun ??? Bi kuaföre git, saçının durumunu anlat, bir daha oryal atıp açar mısınız diye sor, eğer kuaför güvenilirse, sen istesen dahi saçına açıcı sürmezz.. Diğer paragözler ise hemennnn tamam buyrun açalım der..
Sonracıımmaaa.. Saçın eğer ıslakken lastik gibi uzuyorsa, 6 ay bekle.. Benimki berbat ötesiydi.. Platin için senelerce bekleyeceğimi düşünüyodum, ama bu blondor marka açıcı ile 6 ay sonra eskisi gibi yaptılarrr..
Senin yapman gereken dediğim gibi bi kuaför bulmak, ve bi süre beklemek.. Bu süre içinde boyatabilirsin, boya gerçekten o yıpranmş saçına zarar vermezz, verse bile anlamazsın, her gün boyatsan belki zarar verebilir.. Ama bekle canım, oryal için bekle..
Canını da sıkma.. Senden beterdim, okula gitmedimm , dışarı çıkmadım ağladım durdum :) benim gibi olma, 6 ay geçtii eskisinden de güzel saçım var :) zemuszemus