R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
Her zaman gittiğim ve hep memnun ayrıldığım kuaförüme son gidişimde,sık platin röfleli olan saçlarımı değişiklik olsun diye biraz koyu sarıyla değiştirmesini istemiştim. Sık işlemden dolayı fena yıpranmıştı diye dipte çıkınca oreal kullanmasın diye koyu istemiştim.Orealsiz dipler açılmaz diye tüm diplerime oreal bastı,güveniyodum ama.Neyse öyle bir renk çıkardıki gerçekten yaşlı gibi durdu grimsi saçma bir sarı berbattı. Değiştir dedim bir sonraki güne gittim boya akıtıcam diye bütün saçlarıma yine oreal basmış ki yakınca anladım ve o günde rezalet hatta insan içine çıkamayacağım bir sarı yaptı.İğrenç durmuştu. Dalgalara maruz kalırken sinirlerim bozuldu.Evde açık kumral ve altın sarısı newa clor saç boyalarını karıştırıp boyadım.İdare ederdi ama buda yaşıma hiç gitmedi ve çok çirkindi ve maalesef onca orealden sonra alt kısımlar tutmadı ve saçlarım tamamen yanmış haldeydi.Evde yağ karışımı vardı sürdüm birazcık kendine geldi o yanıklar hafif düzeldi.Ama 1 hafta sonra korkunç bir hal aldı ve boyamak zorunda kaldım.Ya saçlarım yanık saç diplerim resmen aşırı kepek dokunduğumda dökülüyor.Ne yapıcam ve bir renge dönüştürmek istiyorum hiç olmazsa eski rengim yani sık platin olsun yine.Ya cidden psikolojim bozuldu belimde saçlarım omuzlarımda ve yanıklar renk korkunç.Fikirrrr acill